Alicja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 jak ty to robisz ze tobie wiszą nieruchomo a u mnie są poruszone :placz::placz::placz: Quote
panienkabubu Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: swieeeetne te foty :roflt::roflt::roflt: Quote
Cola Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']jak ty to robisz ze tobie wiszą nieruchomo a u mnie są poruszone :placz::placz::placz: odpowiedni czas naświetlania, czyli krótki (ja robie przeważnie na 1/1000)...aha i trzeba też złapać ostrość na psie :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Cola napisał(a):odpowiedni czas naświetlania, czyli krótki (ja robie przeważnie na 1/1000)...aha i trzeba też złapać ostrość na psie :evil_lol: taaaa ostrosc na psie jak to wszystko trwa ulamki sekund :( Quote
Cola Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 panienkabubu napisał(a):taaaa ostrosc na psie jak to wszystko trwa ulamki sekund :( niestety...trzeba ćwiczyć refleks, a nie godzinami przebywać z tel komórkowym i spowalniać sobie pracę mózgu i refleks o 300% :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 hihi widze że dobrze sobie refleks wyćwiczyłaś:evil_lol: :cool1: Quote
PIKA Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Cola napisał(a):odpowiedni czas naświetlania, czyli krótki (ja robie przeważnie na 1/1000)...aha i trzeba też złapać ostrość na psie :evil_lol: taaa u mnie to taki to jest maksymalny :shake: a tak jak Tobie to mi nie wychodzi :shake: Quote
panienkabubu Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Cola napisał(a):niestety...trzeba ćwiczyć refleks, a nie godzinami przebywać z tel komórkowym i spowalniać sobie pracę mózgu i refleks o 300% :evil_lol: ostatnio nie uzywam tel komorkowego :P Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Cola napisał(a):odpowiedni czas naświetlania, czyli krótki (ja robie przeważnie na 1/1000)...aha i trzeba też złapać ostrość na psie :evil_lol::shake:ale to chyba nie na moim aparaciku :placz: Quote
Cola Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 *luthien* napisał(a):hihi widze że dobrze sobie refleks wyćwiczyłaś:evil_lol: :cool1: haha do tego stopnia, że jestem szybsza niż mój kot :evil_lol: i potrafię go w locie złapać jak chce skoczyć mi na brzuch :evil_lol: :evil_lol: babki a jakie macie aparaciki? Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Cola napisał(a):haha do tego stopnia, że jestem szybsza niż mój kot :evil_lol: i potrafię go w locie złapać jak chce skoczyć mi na brzuch :evil_lol: :evil_lol: babki a jakie macie aparaciki?wow nieźle:razz: ja sobie niedługo kupuje lustrzanke jakąś :loveu: Quote
Cola Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 *luthien* napisał(a):ja sobie niedługo kupuje lustrzanke jakąś :loveu: a jaką jesli można spytać?? :cool3: Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Cola napisał(a):a jaką jesli można spytać?? :cool3: tak na serio to dopiero się rozglądam :evil_lol: ale za jakiś miesiąc lub krócej pewnie już będzie:loveu: A co polecasz?:cool1: Quote
panienkabubu Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 no, Cola, "jakąś" ;)) :diabloti: :diabloti: ja mam obecnie Canona PS A60 :p ale niebawem kupię S2 IS, ale to juz wiesz ;) i te konwer...cośtam ;) może dokupię ;) Quote
panienkabubu Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 *luthien* napisał(a):tak na serio to dopiero się rozglądam :evil_lol: ale za jakiś miesiąc lub krócej pewnie już będzie:loveu: A co polecasz?:cool1: ja polecam, tego co Cola ma :) znajomy ma, kupił niedawno, mega zadowolony... i jak widać po zdjęciach Coli, BOMBA:) Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 panienkabubu napisał(a):ja polecam, tego co Cola ma :) znajomy ma, kupił niedawno, mega zadowolony... i jak widać po zdjęciach Coli, BOMBA:) heh :) taką bym chciała :cool1: moja mama jeszcze będzie chciała (żadko:evil_lol: ) korzystać, więc chce mi jakąś jedną z leprzych kupić:loveu: Quote
PIKA Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 babki a jakie macie aparaciki? ja to mam zwykla cyfroweczke tyPu pól idiotcamera - SONY Cybeshot DCS-S60 :shake: Quote
e.v.a Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 dziendoberek :cool3: a ja nie mam wogole :-( bedzie aparacij jak brat wyjedzie czyli w czerwcu :razz: bo narazie on jest najwarzniejszy i cala kasa na niego idzie:mad: wrrrr mam tylko zenita:evil_lol: od tygodnia wybieram sie po film i ni emoge sie wybrac:evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Cola powiedz, nie czepiają się ciebie, gdy twoja dwa potwory latają bez smyczy i kagańca? Czy puszczasz je tylko na bezludziu? Bo ja to ciągle wysłu****ę jakiś tekstów, gdy puszczę Leona bez kagańca :angryy: W ciągu tygodnia nie mam czasu jeździć gdzieś dalej, a jak ma nosić patyki w kagańcu :shake: Quote
panienkabubu Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Maga100']Cola powiedz, nie czepiają się ciebie, gdy twoja dwa potwory latają bez smyczy i kagańca? Czy puszczasz je tylko na bezludziu? Bo ja to ciągle wysłu****ę jakiś tekstów, gdy puszczę Leona bez kagańca :angryy: W ciągu tygodnia nie mam czasu jeździć gdzieś dalej, a jak ma nosić patyki w kagańcu :shake: Maga, mnie sie nie czepiają :razz: Canon A610, fajny sprzecik, lepszy niż mój A60 :p Ale ja za szybko chciałam mieć cyfrę, no i potem już nie mogłam wymienić :razz: ale już niedługo będę mieć S2 IS, jupiii.. chociaż marzy mi się lustrzanka, ale na razie mnie nie stać, może za parę lat.... Quote
Poświata Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Cola'] <<A tego "o mało co fikołka" nikt nie zauważył, a ja się tak wysilałem :diabloti: :mad: >> Quote
malawaszka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Cola'] ee tam fikołka - salto w locie jest lepsze :klacz: Quote
Cola Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 z dzisiejszego spacerku.... wiem, że ktoś strasznie czekał na takie zdjęcie :evil_lol: :evil_lol: ...a zdjęcie mówi samo za siebie...padamy na nosy i idziemy spaciu dobranoc :buzi: Quote
Recommended Posts