Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']jak ty to robisz ze tobie wiszą nieruchomo a u mnie są poruszone :placz::placz::placz:

odpowiedni czas naświetlania, czyli krótki (ja robie przeważnie na 1/1000)...aha i trzeba też złapać ostrość na psie :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
odpowiedni czas naświetlania, czyli krótki (ja robie przeważnie na 1/1000)...aha i trzeba też złapać ostrość na psie :evil_lol:

taaaa ostrosc na psie jak to wszystko trwa ulamki sekund :(

Posted

panienkabubu napisał(a):
taaaa ostrosc na psie jak to wszystko trwa ulamki sekund :(

niestety...trzeba ćwiczyć refleks, a nie godzinami przebywać z tel komórkowym i spowalniać sobie pracę mózgu i refleks o 300% :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):

taaa u mnie to taki to jest maksymalny :shake: a tak jak Tobie to mi nie wychodzi :shake:

Posted

Cola napisał(a):
niestety...trzeba ćwiczyć refleks, a nie godzinami przebywać z tel komórkowym i spowalniać sobie pracę mózgu i refleks o 300% :evil_lol:

ostatnio nie uzywam tel komorkowego :P

Posted

Cola napisał(a):
:shake:ale to chyba nie na moim aparaciku :placz:

Posted

*luthien* napisał(a):
hihi widze że dobrze sobie refleks wyćwiczyłaś:evil_lol: :cool1:

haha do tego stopnia, że jestem szybsza niż mój kot :evil_lol: i potrafię go w locie złapać jak chce skoczyć mi na brzuch :evil_lol: :evil_lol:

babki a jakie macie aparaciki?

Posted

Cola napisał(a):
haha do tego stopnia, że jestem szybsza niż mój kot :evil_lol: i potrafię go w locie złapać jak chce skoczyć mi na brzuch :evil_lol: :evil_lol:

babki a jakie macie aparaciki?
wow nieźle:razz:
ja sobie niedługo kupuje lustrzanke jakąś :loveu:

Posted

Cola napisał(a):
a jaką jesli można spytać?? :cool3:
tak na serio to dopiero się rozglądam :evil_lol: ale za jakiś miesiąc lub krócej pewnie już będzie:loveu: A co polecasz?:cool1:

Posted

*luthien* napisał(a):
tak na serio to dopiero się rozglądam :evil_lol: ale za jakiś miesiąc lub krócej pewnie już będzie:loveu: A co polecasz?:cool1:

ja polecam, tego co Cola ma :)
znajomy ma, kupił niedawno, mega zadowolony... i jak widać po zdjęciach Coli, BOMBA:)

Posted

panienkabubu napisał(a):
ja polecam, tego co Cola ma :)
znajomy ma, kupił niedawno, mega zadowolony... i jak widać po zdjęciach Coli, BOMBA:)
heh :) taką bym chciała :cool1:
moja mama jeszcze będzie chciała (żadko:evil_lol: ) korzystać, więc chce mi jakąś jedną z leprzych kupić:loveu:

Posted

dziendoberek :cool3:

a ja nie mam wogole :-( bedzie aparacij jak brat wyjedzie czyli w czerwcu :razz: bo narazie on jest najwarzniejszy i cala kasa na niego idzie:mad: wrrrr
mam tylko zenita:evil_lol: od tygodnia wybieram sie po film i ni emoge sie wybrac:evil_lol:

Posted

Cola powiedz, nie czepiają się ciebie, gdy twoja dwa potwory latają bez smyczy i kagańca? Czy puszczasz je tylko na bezludziu?
Bo ja to ciągle wysłu****ę jakiś tekstów, gdy puszczę Leona bez kagańca :angryy: W ciągu tygodnia nie mam czasu jeździć gdzieś dalej, a jak ma nosić patyki w kagańcu :shake:

Posted

[quote name='Maga100']Cola powiedz, nie czepiają się ciebie, gdy twoja dwa potwory latają bez smyczy i kagańca? Czy puszczasz je tylko na bezludziu?
Bo ja to ciągle wysłu****ę jakiś tekstów, gdy puszczę Leona bez kagańca :angryy: W ciągu tygodnia nie mam czasu jeździć gdzieś dalej, a jak ma nosić patyki w kagańcu :shake:

Maga, mnie sie nie czepiają :razz:

Canon A610, fajny sprzecik, lepszy niż mój A60 :p Ale ja za szybko chciałam mieć cyfrę, no i potem już nie mogłam wymienić :razz:
ale już niedługo będę mieć S2 IS, jupiii.. chociaż marzy mi się lustrzanka, ale na razie mnie nie stać, może za parę lat....

Posted

z dzisiejszego spacerku.... wiem, że ktoś strasznie czekał na takie zdjęcie :evil_lol: :evil_lol:

...a zdjęcie mówi samo za siebie...padamy na nosy i idziemy spaciu
dobranoc :buzi: