Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :evil_lol:zdeptał i przydusił :evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:zdeptał i przydusił :evil_lol::evil_lol: i przygniótł :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Cola napisał(a):moje na samym początku też tak czekały :lol: ale rywalizacja sama je zmotywowała do skakania no tak - i tu mamy problem bo jak niby Bolek ma rywalizować o lecące frisbee :shake: :eviltong: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Cola'] Maga jaka diagnoze sobie postawiłaś?? :evil_lol: że oszalałam. A tak juz do końca i kompletnie na punkcie tych bardziej rudych niz białych. Prawda, że są śliniejsze? :cool1: Zreszta ten też niczego sobie, choć nie rudy :evil_lol: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100']że oszalałam. A tak juz do końca i kompletnie na punkcie tych bardziej rudych niz białych. Prawda, że są śliniejsze? :cool1: hihi poprawna diagnoza :evil_lol: taaaakkkk te rude są fajniesze, bo brudu tak nie widać ;) :evil_lol: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 dobra...widzę go, widzę i mam go :multi: uśmiech prosiacka :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 hahahaha Cola umieram tu ze śmiechu :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Cola ...bowskie :evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Przypomniało mi się to plemię, gdzie kobiety - aby stać się piękniejszymi - wkładają sobie talerze w dolną wargę :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 :lol: :lol: :lol: Maga przestań, bo się posikam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Cola']:lol: :lol: :lol: Maga przestań, bo się posikam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja też, ale Toffi tak mi sie skojarzył i już koniec. Pozostanie taki w mojej głowie na zawsze :evil_lol: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: my się posikamy....a tu malawaszka nam umiera ze śmiechu :evil_lol: ...i pewnie ma taki uśmiech - od jednego ucha do drugiego :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Cola']...a tu malawaszka nam umiera ze śmiechu :evil_lol: ...i pewnie ma taki uśmiech - od jednego ucha do drugiego :evil_lol: nie, ja myślę, ze ona ma taki uśmiech :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 hahahahahha ojjj jesttt szerokiiiii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Ja mam to gumowe friesbee :D Tylko u moich rywalizacja wyglada tak ,ze zaczynają sie szczypac po dupach hahaha Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 no i stało się...ledwo dobiegłam do łazienki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale doniosłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 olekg18 napisał(a):Ja mam to gumowe friesbee :D Tylko u moich rywalizacja wyglada tak ,ze zaczynają sie szczypac po dupach hahaha haha u mnie jest trochę inaczej....ale podszczypywanie jest w ostateczności (jak J się zezłuje :evil_lol: ) ale w po żebrach :evil_lol: przeważnie jest przepychanka albo ściganko :lol: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Cola']no i stało się...ledwo dobiegłam do łazienki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale doniosłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahaha, ja też tam byłam :lol: :lol: :lol: A teraz spadam do kina :hand: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Cola']Zaczynamy dzisiejsze fotki. Dzień pierwszy talerzyka :) ...najpierw pobudka, czyli spoliczkowanie się talerzykiem ..i zmiana talerka na materiał :angryy: bo policzkowanie było fajniesze :evil_lol: cola ja cie zapraszam do sosnowca, strzelisz mojej gajce taaaakie piękne foteczki :loveu: Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Cola ja tez dzisiaj dopiero tu dotarlam :oops: obejrzalam grzecznie wszystko .. i zbraklo mi slów :loveu: cuuuda :loveu: Quote
Cola Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 madziu już pakuję prowiant....:evil_lol: PIKA :oops: Ty mnie zawstydzasz znowu :lol: foczka :evil_lol: ja sobie jeszcze odpocznę :evil_lol: a on niech skacze... Quote
anetta Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Nastepne oszolomki :evil_lol: Bbuhahhaaahaa http://img434.imageshack.us/img434/1816/20060506img99991600pl.jpg :roflt::roflt: CO ZA POZA!!!:mdleje::roflt::roflt: http://img58.imageshack.us/img58/4905/20060506img99991914hv.jpg One robia rewelacyjne minki, zwlaszcza Tiffik (:lol:) :roflt::roflt: Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Aaaaaaaaaaaale paszcza! :-o :-o :-o RATUNKU! :cool3: :evil_lol: :lol: :loveu: Quote
Recommended Posts