Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cola napisał(a):
moje na samym początku też tak czekały :lol: ale rywalizacja sama je zmotywowała do skakania

no tak - i tu mamy problem bo jak niby Bolek ma rywalizować o lecące frisbee :shake: :eviltong:

Posted

[quote name='Cola']
Maga jaka diagnoze sobie postawiłaś?? :evil_lol:

że oszalałam. A tak juz do końca i kompletnie na punkcie tych bardziej rudych niz białych. Prawda, że są śliniejsze? :cool1:

Zreszta ten też niczego sobie, choć nie rudy :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']że oszalałam. A tak juz do końca i kompletnie na punkcie tych bardziej rudych niz białych. Prawda, że są śliniejsze? :cool1:

hihi poprawna diagnoza :evil_lol: taaaakkkk te rude są fajniesze, bo brudu tak nie widać ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']:lol: :lol: :lol: Maga przestań, bo się posikam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja też, ale Toffi tak mi sie skojarzył i już koniec. Pozostanie taki w mojej głowie na zawsze :evil_lol:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: my się posikamy....a tu malawaszka nam umiera ze śmiechu :evil_lol:

...i pewnie ma taki uśmiech - od jednego ucha do drugiego :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']...a tu malawaszka nam umiera ze śmiechu :evil_lol:

...i pewnie ma taki uśmiech - od jednego ucha do drugiego :evil_lol:

nie, ja myślę, ze ona ma taki uśmiech

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

no i stało się...ledwo dobiegłam do łazienki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale doniosłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Ja mam to gumowe friesbee :D Tylko u moich rywalizacja wyglada tak ,ze zaczynają sie szczypac po dupach hahaha

haha u mnie jest trochę inaczej....ale podszczypywanie jest w ostateczności (jak J się zezłuje :evil_lol: ) ale w po żebrach :evil_lol: przeważnie jest przepychanka albo ściganko :lol:

Posted

[quote name='Cola']no i stało się...ledwo dobiegłam do łazienki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale doniosłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahahaha, ja też tam byłam :lol: :lol: :lol:

A teraz spadam do kina :hand:

Posted

[quote name='Cola']Zaczynamy dzisiejsze fotki. Dzień pierwszy talerzyka :)
...najpierw pobudka, czyli spoliczkowanie się talerzykiem

..i zmiana talerka na materiał :angryy: bo policzkowanie było fajniesze :evil_lol:

cola ja cie zapraszam do sosnowca, strzelisz mojej gajce taaaakie piękne foteczki :loveu:

Posted

madziu już pakuję prowiant....:evil_lol:

PIKA :oops: Ty mnie zawstydzasz znowu :lol:

foczka :evil_lol:

ja sobie jeszcze odpocznę :evil_lol: a on niech skacze...