Cola Posted May 5, 2006 Author Posted May 5, 2006 :) Witam...no w końcu :razz: Wczoraj wsiąkłam w rejonach Szpilkowych :cool3: ... madziu w zasadzie to ja nic nie targałam...nie licząc tej wielkiej kanapy z debe :lol: czteropak sam do mnie przywędrował i wsiąkł we mnie :lol: panienkabubu pstrykam canonem 350D Alicja a mogłaś wpaść, nawet z wiśnióweczką na spirytusku :evil_lol: a co :cool3: ...a przed targaniem tej kanapy pocykałam sobie małą pchełkę :cool3: ale ciiiiii Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 fotki będą jak pójdę z moimi mordami i bobo na spacer ...jak na razie to mam fotki tylko Masaja :cool3: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Cola']fotki będą jak pójdę z moimi mordami i bobo na spacer ...jak na razie tomam fotki tylko Masaja :cool3::pok to poczekam Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 ...już jesteśmy :lol: pogoda jest superancka, tylko się wylegiwać na słoneczku i przypiekać mordeczki :) Dzisiaj była nowość na spacerku i psy na początku były kompletnie zakręcone :evil_lol: ale trochę treningu i będzie dobrze. Psy muszą się przestawić i zacząć obserwować i myśleć :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 czesc cola, jak miło cie znow widzieć :evil_lol: historia czteropaku mnie wzruszyła :lol: :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 canon 350d? jesssski... no lustrzanka.... a czemu mnie nie stac na taki aparat :/ zreszta, juz po zdjeciach widac, ze full wypas sprzecior...... ehhh.... zazdroszcze :( Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 ojś.... na dzisiejsze fotki to trochę poczekacie :roll: bo ja biegam od kompa do kuchni itd. ..bubu sprzęcior nie jest full wypas, bo ta cyfrowa lustrzanka należy do klasy amatorskiej (no zaawansowanej) i jak na razie choruje na jakieś fajne szkiełka :p ale zanim moja skarbonka na nie uzbiera to uuuuuu :shake: Wrzucaj do skarbonki świnki kaske i może w końcu uzbierasz, a ceny tego modelu canona są coraz mniejsze i dalej maleją :razz: ...a dla spragnionych moich fot - co jakiś czas będę wklejać Masajka :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8604&page=52 Quote
panienkabubu Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Cola, ja zbieram na Canona S2 IS, tzn juz mam kase, ale na razie czekam az stanieje, bo jeszcze troche za duzo kosztuje :) Wprawdzie S2 IS to nie lustrzanka, ale dość dobra cyfrowka :) Mam nadzeiej, ze nie bede zalowac ..... Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 panienkabubu napisał(a):Cola, ja zbieram na Canona S2 IS, tzn juz mam kase, ale na razie czekam az stanieje, bo jeszcze troche za duzo kosztuje :) Wprawdzie S2 IS to nie lustrzanka, ale dość dobra cyfrowka :) Mam nadzeiej, ze nie bede zalowac ..... Wydaje mi się, że jest to całkiem fajna cyfróweczka...a jak jeszcze dokupisz do niej konwerterki to fiu fiu :cool3: Quote
Mi. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 jejku jakie piękne foty:-o i dopiero teraz tutaj trafiłam :cool3: świetna fota ;) jeżeli można się zapytać to jakim aparatem robisz??:loveu: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 *luthien* napisał(a): jeżeli można się zapytać to jakim aparatem robisz??:loveu: no własnie od kilku postów toczymy rozmowę na ten temat :) Cola używa aparatu Canon 350d :) *** Cola, konwer...co? ;) Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Obejrzałam większość zdjęć, rewelacyjne pozycje i miny twoich psów! :klacz: Szczególnie ten biszkoptowy jest bliski memu sercu :evil_lol: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='panienkabubu']Cola, konwer...co? ;) Do aparatu, do którego się przymierzasz można dokupić takie nakładki do obiektywu: Telekonwerter 1.5x TC-DC58B, Konwerter szerokokątny 0.75x WC-DC58A, Soczewka do zbliżeń 500D (58mm), Adapter konwersyjny LAH-DC20. :) Maga ciekawe dlaczego tylko ten biszkoptowy :evil_lol: ciekawe hmmm :razz: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Zaczynamy dzisiejsze fotki. Dzień pierwszy talerzyka :) ...najpierw pobudka, czyli spoliczkowanie się talerzykiem ..i zmiana talerka na materiał :angryy: bo policzkowanie było fajniesze :evil_lol: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 T: ratunku obcy atakują!! J: już biegnę z odsieczą.... J: przed tym też cię uratuję :evil_lol: znowu coś leci... Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale maszeruje z kółeczkiem :razz: Ozzy za Chiny nie chce plastikowego talerzyka , a ja dopiero teraz wpadłam na to patrząc na fotki ze przecież są te materiałowe i były na wystawie w Katowicach :angryy:a ja pierdoła nie kupiłam Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Ala Joker to ma najfajnieszą zabawę talerzykiem gumowym (na początku myślał, że to bebechy piłki i policzkował się, że hoho :lol: )...z tymi materiałowymi to jest tak - już po jednym spacerku szwy pękają... hihi pierdoła nie pierdoła, ja kupiłam w sklepiku zoo na bazarku :evil_lol: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='*luthien*']uffff dobrze że nie poleciał niżej ;) niżej też by mógł :evil_lol: ale wtedy brzuch byłby zielony :evil_lol: Toffi na początku się strasznie bał talerka... Quote
malawaszka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 jenyy ależ oni są fantastyczni!!!!! moja Luna nie chce skakać do frisbee :placz: leci za nim, i czeka aż upadnie :placz: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Cola'] Maga ciekawe dlaczego tylko ten biszkoptowy :evil_lol: ciekawe hmmm :razz: Nic zupełnie nie przychodzi mi do głowy, nic a nic, zgłupiałam chyba, że ten biszkopt tak mi wlazł do głowy :diabloti: Achchch.... :loveu: Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 mam go, mam :multi: ...a jak go przygniotę, przyduszę i zdepczę, to przestanie latać?? Quote
Cola Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='malawaszka']jenyy ależ oni są fantastyczni!!!!! moja Luna nie chce skakać do frisbee :placz: leci za nim, i czeka aż upadnie :placz: moje na samym początku też tak czekały :lol: ale rywalizacja sama je zmotywowała do skakania..... a zgłupiały jak zobaczyły, że to nie piłka :evil_lol: Maga jaka diagnoze sobie postawiłaś?? :evil_lol: Quote
Recommended Posts