Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:) Witam...no w końcu :razz:

Wczoraj wsiąkłam w rejonach Szpilkowych :cool3: ...

madziu w zasadzie to ja nic nie targałam...nie licząc tej wielkiej kanapy z debe :lol: czteropak sam do mnie przywędrował i wsiąkł we mnie :lol:

panienkabubu pstrykam canonem 350D

Alicja a mogłaś wpaść, nawet z wiśnióweczką na spirytusku :evil_lol: a co :cool3:

...a przed targaniem tej kanapy pocykałam sobie małą pchełkę :cool3: ale ciiiiii

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...już jesteśmy :lol: pogoda jest superancka, tylko się wylegiwać na słoneczku i przypiekać mordeczki :)
Dzisiaj była nowość na spacerku i psy na początku były kompletnie zakręcone :evil_lol: ale trochę treningu i będzie dobrze. Psy muszą się przestawić i zacząć obserwować i myśleć :lol:

Posted

ojś.... na dzisiejsze fotki to trochę poczekacie :roll: bo ja biegam od kompa do kuchni itd.

..bubu sprzęcior nie jest full wypas, bo ta cyfrowa lustrzanka należy do klasy amatorskiej (no zaawansowanej) i jak na razie choruje na jakieś fajne szkiełka :p ale zanim moja skarbonka na nie uzbiera to uuuuuu :shake:
Wrzucaj do skarbonki świnki kaske i może w końcu uzbierasz, a ceny tego modelu canona są coraz mniejsze i dalej maleją :razz:

...a dla spragnionych moich fot - co jakiś czas będę wklejać Masajka :cool3:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8604&page=52

Posted

Cola, ja zbieram na Canona S2 IS, tzn juz mam kase, ale na razie czekam az stanieje, bo jeszcze troche za duzo kosztuje :)
Wprawdzie S2 IS to nie lustrzanka, ale dość dobra cyfrowka :)
Mam nadzeiej, ze nie bede zalowac .....

Posted

panienkabubu napisał(a):
Cola, ja zbieram na Canona S2 IS, tzn juz mam kase, ale na razie czekam az stanieje, bo jeszcze troche za duzo kosztuje :)
Wprawdzie S2 IS to nie lustrzanka, ale dość dobra cyfrowka :)
Mam nadzeiej, ze nie bede zalowac .....

Wydaje mi się, że jest to całkiem fajna cyfróweczka...a jak jeszcze dokupisz do niej konwerterki to fiu fiu :cool3:

Posted

jejku jakie piękne foty:-o i dopiero teraz tutaj trafiłam :cool3:

świetna fota ;)
jeżeli można się zapytać to jakim aparatem robisz??:loveu:

Posted

*luthien* napisał(a):

jeżeli można się zapytać to jakim aparatem robisz??:loveu:

no własnie od kilku postów toczymy rozmowę na ten temat :) Cola używa aparatu Canon 350d :)

Cola, konwer...co? ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']Cola, konwer...co? ;)

Do aparatu, do którego się przymierzasz można dokupić takie nakładki do obiektywu: Telekonwerter 1.5x TC-DC58B, Konwerter szerokokątny 0.75x WC-DC58A, Soczewka do zbliżeń 500D (58mm), Adapter konwersyjny LAH-DC20. :)

Maga ciekawe dlaczego tylko ten biszkoptowy :evil_lol: ciekawe hmmm :razz:

Posted

Zaczynamy dzisiejsze fotki. Dzień pierwszy talerzyka :)
...najpierw pobudka, czyli spoliczkowanie się talerzykiem

..i zmiana talerka na materiał :angryy: bo policzkowanie było fajniesze :evil_lol:

Posted

T: ratunku obcy atakują!!

J: już biegnę z odsieczą....

J: przed tym też cię uratuję :evil_lol:

znowu coś leci...

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale maszeruje z kółeczkiem :razz:

Ozzy za Chiny nie chce plastikowego talerzyka , a ja dopiero teraz wpadłam na to patrząc na fotki ze przecież są te materiałowe i były na wystawie w Katowicach :angryy:a ja pierdoła nie kupiłam

Posted

Ala Joker to ma najfajnieszą zabawę talerzykiem gumowym (na początku myślał, że to bebechy piłki i policzkował się, że hoho :lol: )...z tymi materiałowymi to jest tak - już po jednym spacerku szwy pękają... hihi pierdoła nie pierdoła, ja kupiłam w sklepiku zoo na bazarku :evil_lol:

Posted

[quote name='*luthien*']uffff dobrze że nie poleciał niżej ;)

niżej też by mógł :evil_lol: ale wtedy brzuch byłby zielony :evil_lol: Toffi na początku się strasznie bał talerka...

Posted

[quote name='Cola']
Maga ciekawe dlaczego tylko ten biszkoptowy :evil_lol: ciekawe hmmm :razz:

Nic zupełnie nie przychodzi mi do głowy, nic a nic, zgłupiałam chyba, że ten biszkopt tak mi wlazł do głowy :diabloti:

Achchch.... :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']jenyy ależ oni są fantastyczni!!!!! moja Luna nie chce skakać do frisbee :placz: leci za nim, i czeka aż upadnie :placz:

moje na samym początku też tak czekały :lol: ale rywalizacja sama je zmotywowała do skakania..... a zgłupiały jak zobaczyły, że to nie piłka :evil_lol:

Maga jaka diagnoze sobie postawiłaś?? :evil_lol: