e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):cola to pocykaj nam jakies foteczki :loveu: :loveu: :loveu: ja tez jestem za :D aaa no i chce pajaczka twego :D:D a tak wogole to dziendoberek :) Quote
Cola Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Dzisiaj będzie mała odmiana....Tak się wybierałam na spacer z psami i aparatem....że mi słońce prawie zaszło :angryy: i zostałam zmuszona do robienia fot na długim czasie naświetlania, ale mało tego...ja gapa do potęgi entej zapomniałam o zwiększeniu ISO :angryy: ehhh...no nic trudno się mówi i fotki się wstawia :razz: ...na resztę fot będzie trzeba poczekać, bo image się muli :-( Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 świetna ja zrzucam przez fotosik http://www.fotosik.pl/linkuj.php Quote
Cola Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 ..takie maleństwo obszczekało Bobo :lol: ...mój synuś kofany rozwalił sobie języczek :( ...ja też chcę być w kadrze :diabloti: Quote
Paula Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Cola'] Swietna fotka, psiaki super, ale to juz wiesz :) Quote
Cola Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 :oops: dziękuję dziewczyny... :buzi: ...jednak czasami warto zrobić fotki na długim czasie :cool3: psy wychodzą jakby pędziły jak odrzutowce :lol: Quote
Cola Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:co robił Jokerek że języczek zranił Łapał w locie piłeczkę... i tak jakoś sobie kiełkiem musiał capnąć za jęzorek...ale to nic...bywało gorzej :razz: np. jak się potknął na betonie i przydarł sobie brodę Quote
Paula Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Wszystkie fotki cudne. Slodziaki kochane :loveu: Cola napisał(a):Łapał w locie piłeczkę... i tak jakoś sobie kiełkiem musiał capnąć za jęzorek...ale to nic...bywało gorzej :razz: np. jak się potknął na betonie i przydarł sobie brodę A moj wariat zawadzil przednimi lapkami o plotek, jak przeskakiwal i pojechal broda po lodzie :shake: Pokraczka mala. Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Cola, ja udzieliłam sobie nagany, że wcześniej nie odkryłam Twojej galerii. :shake: Dzisiaj zaczęłam od tyłu. :p I jestem pod wrażeniem - jutro IDĘ OD POCZĄTKU ! Quote
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 hahaha Toffi robi świetne miny :evil_lol: jak on się angażuje w to łapanie piłki :lol: :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 cola co tam język, wazne ze piłka jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 hahhahahahahah i to jest piękneee lepszy niz dudek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Cola, nie wyszly takie zle jak Ci sie wydawalo!!! wyszly super!!:shiny::Cool!: Gdzie on ma noge? :eek2: http://img175.imageshack.us/img175/7299/20060503img99991316dt.jpg :vamp: http://img325.imageshack.us/img325/262/20060503img9999127ft.jpg O kurna!! :scared: Toz to jakas zjawa Ta pileczka wyszla jak by byla troszke wiekszym mleczykiem http://img322.imageshack.us/img322/5660/20060503img99991400jp.jpg :lol::lol: Ewolucje Toffika (matko, jak mysle o Toffiku to od razu mam przed oczami Toffika z Ani Mru Mru :lol::lol::lol:) sa powalacjace!! :laugh2_2 Quote
Cola Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 paula te psy bulkowate jakoś tak mają..jak mają fioła na jakimś punkcie to nic ich nie zatrzyma..ani drzewo, ani wielgachny kamień, ani płoty :evil_lol: Hanka jak mogłaś tak zwlekać ;) na samym początku nie ma nic ciekawego.... :evil_lol: malawaszka strasznie się angażuje :evil_lol: , a minki strzela jak Joker jest tuż tuż....i jeszcze bardziej stara madzia taaaaak piłka jest najważniejsza....można się połamać po drodze, ale ważne, że piłka jest w pysku :lol: anetta no tak...ja tak lamentowałam ;) a tu zachwyty :oops: hahaha czasami jest jak Toffik z kabaretu:lol: Quote
e.v.a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Cola'] wyśmienita fotka :loveu: model 1 klasa:loveu: biedny jęzotek :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 cola gdzies jest?czteropaki u debe targasz :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 :mdleje: :mdleje: o maaaaaatko kochana ................................ jakie piekne zdjecia .............................. ja, zaraz po HaniRupczewskiej, udzielam sobie nagany ............. nie no ....... padłam ............. jaki masz sprzęt?? booomba !! jeski ... no :mdleje: Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Cola , :razz: jak przeprowadzka ......może wpaść z wiśnióweczką ...na spirytusku:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 jesli cos wsiąkło to w cole i nie jest to napewno przeprowadzka (chociaz na trunkach sie nie znam :cool3: ) Quote
Recommended Posts