Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
cola to pocykaj nam jakies foteczki :loveu: :loveu: :loveu:

ja tez jestem za :D
aaa no i chce pajaczka twego :D:D
a tak wogole to dziendoberek :)

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj będzie mała odmiana....Tak się wybierałam na spacer z psami i aparatem....że mi słońce prawie zaszło :angryy: i zostałam zmuszona do robienia fot na długim czasie naświetlania, ale mało tego...ja gapa do potęgi entej zapomniałam o zwiększeniu ISO :angryy: ehhh...no nic trudno się mówi i fotki się wstawia :razz:

...na resztę fot będzie trzeba poczekać, bo image się muli :-(

Posted

..takie maleństwo obszczekało Bobo :lol:

...mój synuś kofany rozwalił sobie języczek :(

...ja też chcę być w kadrze :diabloti:

Posted

:oops: dziękuję dziewczyny... :buzi:

...jednak czasami warto zrobić fotki na długim czasie :cool3: psy wychodzą jakby pędziły jak odrzutowce :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:co robił Jokerek że języczek zranił

Łapał w locie piłeczkę... i tak jakoś sobie kiełkiem musiał capnąć za jęzorek...ale to nic...bywało gorzej :razz: np. jak się potknął na betonie i przydarł sobie brodę

Posted

Wszystkie fotki cudne. Slodziaki kochane :loveu:

Cola napisał(a):
Łapał w locie piłeczkę... i tak jakoś sobie kiełkiem musiał capnąć za jęzorek...ale to nic...bywało gorzej :razz: np. jak się potknął na betonie i przydarł sobie brodę

A moj wariat zawadzil przednimi lapkami o plotek, jak przeskakiwal i pojechal broda po lodzie :shake: Pokraczka mala.

Posted

Cola, ja udzieliłam sobie nagany, że wcześniej nie odkryłam Twojej galerii. :shake:
Dzisiaj zaczęłam od tyłu. :p
I jestem pod wrażeniem - jutro IDĘ OD POCZĄTKU !

Posted

Cola, nie wyszly takie zle jak Ci sie wydawalo!!! wyszly super!!:shiny::Cool!:

Gdzie on ma noge? :eek2: http://img175.imageshack.us/img175/7299/20060503img99991316dt.jpg :vamp:

http://img325.imageshack.us/img325/262/20060503img9999127ft.jpg O kurna!! :scared: Toz to jakas zjawa

Ta pileczka wyszla jak by byla troszke wiekszym mleczykiem http://img322.imageshack.us/img322/5660/20060503img99991400jp.jpg :lol::lol:
Ewolucje Toffika (matko, jak mysle o Toffiku to od razu mam przed oczami Toffika z Ani Mru Mru :lol::lol::lol:) sa powalacjace!! :laugh2_2

Posted

paula te psy bulkowate jakoś tak mają..jak mają fioła na jakimś punkcie to nic ich nie zatrzyma..ani drzewo, ani wielgachny kamień, ani płoty :evil_lol:

Hanka jak mogłaś tak zwlekać ;) na samym początku nie ma nic ciekawego.... :evil_lol:

malawaszka strasznie się angażuje :evil_lol: , a minki strzela jak Joker jest tuż tuż....i jeszcze bardziej stara

madzia taaaaak piłka jest najważniejsza....można się połamać po drodze, ale ważne, że piłka jest w pysku :lol:

anetta no tak...ja tak lamentowałam ;) a tu zachwyty :oops: hahaha czasami jest jak Toffik z kabaretu:lol:

Posted

:mdleje: :mdleje:

o maaaaaatko kochana ................................

jakie piekne zdjecia ..............................

ja, zaraz po HaniRupczewskiej, udzielam sobie nagany .............

nie no ....... padłam ............. jaki masz sprzęt??

booomba !! jeski ... no :mdleje: