Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja hihi od razu szarańcza...taki ogromniasty konik tylko :lol:

evaxon mam w terarium kilkadziesiąt robali, jak chcesz to kilka Ci oddam - za darmo :cool3:

Posted

[quote name='Cola']Alicja hihi od razu szarańcza...taki ogromniasty konik tylko :lol:

evaxon mam w terarium kilkadziesiąt robali, jak chcesz to kilka Ci oddam - za darmo :cool3:ten pasikonik to przecież taki szaraniec:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']Paszteciki...

taki pasztet do wisniówki to jak w morde strzelił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Cola']evaxon mam w terarium kilkadziesiąt robali, jak chcesz to kilka Ci oddam - za darmo :cool3:

moja mama chyba by nie przezyła lobaków w domu :roll: :eviltong: bo bym z chęcią wzięła :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']dobra niech będzie po twojemu...ja nie mam siły na wymienę argumentów ;) :lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no coż widzę brak ci sił :razz:

ale spioszki:loveu:
:razz:chyba pójdę też spać bo mnie chmielowy napój usypia ;)

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
taki pasztet do wisniówki to jak w morde strzelił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ciiiiii....wiem na talerzu....ale ciiiiii bo zaraz się odezwą obrończynie króli i bedzie :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:chyba pójdę też spać bo mnie chmielowy napój usypia ;)

witaj w klubie chmielowym :razz:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']
moja mama chyba by nie przezyła lobaków w domu :roll: :eviltong: bo bym z chęcią wzięła :evil_lol: :evil_lol:
oj moja mama tez od robali z dala sie trzyma :-( i przez to moje marzenie jaszczurka leglo w gruzach :placz:

jakie słodziaki:loveu:

Posted

te moje lobaki nie są takie straszne....to tylko świerszcze :lol: ...a jak mi podrosną, to będę miała romantyzm w mieszkaniu :evil_lol:

Jak chcecie to kilka mogę oddać....mam akurat wylęg :evil_lol:

Oj tam jaszczurka..Ja chorowałam na ptasznika :diabloti: a moja rodzinka to jakaś arachnofobia....ale wyjechałam na studia, w trakcie kupiłam pajączka i na wakacje pojechałam z nim do domku :evil_lol: :evil_lol: rodzinka nie miałam wyjścia i musiała się wyleczyć z fobii - skutecznie, moja mam teraz sama hoduje 1 ptasznika :lol:

Posted

Cola napisał(a):
Oj tam jaszczurka..Ja chorowałam na ptasznika :diabloti: a moja rodzinka to jakaś arachnofobia....ale wyjechałam na studia, w trakcie kupiłam pajączka i na wakacje pojechałam z nim do domku :evil_lol: :evil_lol: rodzinka nie miałam wyjścia i musiała się wyleczyć z fobii - skutecznie, moja mam teraz sama hoduje 1 ptasznika :lol:

u mnie myśle ze to jednak nie przejdzie :roll: na psa sie zgodzic nie chciała, wiec pomysl sobie cola co by było z ptasznikiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Na psa moja mama też nie chciała się zgodzić :evil_lol: a sprowadziłam z ulicy i staneły takie dwa wymoczki z oczkami pełnymi litości...i tak piesek został. Kiedyś chciałam szczura, ale nie....mogłam mieć tylko myszki i chomiki.... a ptasznik hmmm rodzinka została postawiona przed faktem :diabloti:
Nawet ni chcę sobie wyobrażać co to by było gdybyś sprowadziła do domu ptasznika (wielkiego i włochatego :evil_lol: ) ...

Trochę już późno....więc udam się do łóżeczka DOBRANOC i miłych snów :)

Posted

[quote name='Cola']

O jeziu :loveu: Ale masz cudowne pycholki, normalnie sie rozplywam z zachwytu, zaslinie zaraz monitor ;) Dotarlam do 33 strony i musialam juz napisac. Super fotki. Kolorystycznie podobne do naszych. Podoba mi sie umaszczenie Jokera, jest taki stalowy ciemny? I jakie ma pogryzione policzki, hehe, a u Toffika nie widac, bo siersciuch :D

Posted

evaxon nigdy nie odstąpię swojej mamy :P tylko moja, tylko .... ;)

paula_z fajnie, że moja galeria się Tobie podoba :oops: Co do kolorystyki....wcześniej zdjęcia robiłam pudełkiem po fajkach :lol: ale obecnie przesiadłam się na coś większego, różnicę na pewno zauważysz :)
Tiaaaa...poliki to on ma wydziubane. Zostało to mu z czasów scenięcych, taki z niego zawadiaka był..a potem to mu jeszcze kot trochę wydziubał :evil_lol:

madziu już wstałam....i zobaczyłam to piękne słonko, może gdzieś dzisiaj wybędę z Bobo i psiurami:razz:

olek Fajniutkie są szczurki :) Ja swoje świerszcze trzymam w szklanym terrarium, zakrytym od góry (bo to skoczne jest :lol: ). Wcinają przeróżne pokarmy: najchętniej płatki owsiane, pokarm dla rybek, suchą karmę kocią lub psią, tarta bułka, jabłka, kawałek chlebka, jakieś zielonki (trzykrotka, mleczyk, liście malin itp.), płatki kukurydziane....i oczywiście muszą mieć dostęp do wody. Akurat nie trzymam świerszczy ze względu, że je lubię...służą jako pokarm dla ptaszników... :diabloti:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dzień dobry
my też zaraz wybywamy ...pograć w piłkę :evil_lol:z Ozzulcem

Ja miałam kiedyś patyczaki a potem ...umarły :angryy:...jak to mówi Debe ...na śmierć :cool3:

Posted

...ja też miałam patyczaki hihihi fajne owadziki..i tak się rozmnażały, aż w końcu przestałam je rozmnażać i też umarły na śmierć :lol:

..my też pogramy w piłkę :evil_lol: ale taką mniejszą..albo wyciągne psy na dalekobieżny spacer :evil_lol: