dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Cola napisał(a): debe tak wiem coś o tych Twoich fotach :lol: hahahahhahahaha rozumiem ze mi wspolczujesz :lol: Quote
Cola Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 jak najbardziej Ci współczuję :lol: nawet nie wiesz jak bardzo :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Cola napisał(a):jak najbardziej Ci współczuję :lol: nawet nie wiesz jak bardzo :evil_lol: dziękuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 UJ z psem ,ale cola ja myslałem ,że ty nie jestes aż taka ładna :) Oczy błekitne jak morze na jakiś kanarach Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 :crazyeye:a tu co kółko różańcowe ,że sobie tak współczujecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Olo w realu jeszcze śliczniejsza (o ile to możliwe) Quote
Cola Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 olek daj spokój :oops: a to Ty nie widziałeś żadnych moich fotek?? Alicja bo ty nie widziałaś fotek debe zrobionych przez mojego TZa :lol: :evil_lol: więc nie wiesz dlaczego ja jej tak współczuję ;) :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Cola'] i na tym zakończymy... Cześć Cola, nie żebym się czepiała, ale dlaczego nie zaglądasz do zakoconych :mad: ?????? Taaaaaaaaaaakie cudniaste foty, a na fotach cudniaste koty, a ja o mało co bym ich nie zobaczyła :shake: :nono: . Ale wydaje mi się, że coś się u Ciebie zmieniło :hmmmm:??? Quote
Cola Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Wiyaj Poświatko :) aż mi się głupio zrobiło :oops: obiecuję poprawę i będę regularnie zaglądać na zakoconych i wkleję fotki :) tak tak trochę się pozmieniało Quote
Poświata Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 No to koniecznie wpadaj z fotkami, kotuchy są przecudne !!! A co się zmieniło napisz mi w wolnej chwili na PW, bom ciekawa :oops: :lol: . Quote
Cola Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Poświata']No to koniecznie wpadaj z fotkami, kotuchy są przecudne !!! A co się zmieniło napisz mi w wolnej chwili na PW, bom ciekawa :oops: :lol: . Już się robi :) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Cola'] boooze jakie skoczki, ty cola chyba na stole zostawic nic nie mozesz na chwile, nie ?;) Quote
Cola Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 hihi skoczne to one są, ale tylko do piłeczki lub patyka....ale do stołu?? nigdy, mam dobrze wychowane pieski jeśli o to chodzi :)....ale to co spadnie na podłogę to ich...wtedy zaczyna się wyścig kto pierwszy dopadnie :evil_lol: Kiedyś ktoś wywalił całą miskę chipsów na podłogę i zalał piwem..... co to był za pościg :cool3: Quote
e.v.a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cola pokłony w twoja strone:modla::modla: fotki fantastiko poprostu :loveu: ach no i modele niesamowici :D pozdrowionka :) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cola napisał(a):Kiedyś ktoś wywalił całą miskę chipsów na podłogę i zalał piwem..... co to był za pościg :cool3: hahaah, chipsy to wiem, ze psiaki lubia, ale zeby piwo od razu :eviltong: aa zapomniałam, sliczny banerek cola ;) chyba sie do debe musze zgłosic jak jej net oddadzą :eviltong: Quote
malawaszka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 hahaha ja nie moge ale boskie foty :klacz: zauważyłam pewną prawidłowość - Cola na Twoich zdjęciach te Wasze psy wyglądają na szczęśliwe i uśmiechnięte, a Twoj TZ uchwyca momenty kiedy wyglądają na upośledzone minowo :evil_lol: :lol: :lol: :lol: a wogóle to zarąbiste mają jęzory żyjące własnym życiem :evil_lol: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha ja nie moge ale boskie foty :klacz: zauważyłam pewną prawidłowość - Cola na Twoich zdjęciach te Wasze psy wyglądają na szczęśliwe i uśmiechnięte, a Twoj TZ uchwyca momenty kiedy wyglądają na upośledzone minowo :evil_lol: :lol: :lol: :lol: a wogóle to zarąbiste mają jęzory żyjące własnym życiem :evil_lol: dziękuję za te boskie :oops: hihi bo ja rzucam piłkę blisko TZa i psy biegną tak szybko jak tylko mogą (nogi gubią, fikołki jak się potkną itd.) bo się boją, że on pierwszy przechwyci piłkę :evil_lol: i dlatego takie miny przerażenia robią :evil_lol: madzia18sosnowiec napisał(a):hahaah, chipsy to wiem, ze psiaki lubia, ale zeby piwo od razu :eviltong: aa zapomniałam, sliczny banerek cola ;-) chyba sie do debe musze zgłosic jak jej net oddadzą :eviltong: piwo jak najbradziej :evil_lol: chociaż teraz już mniej im smakuje niom banerek jest debeściarski :) zgłoś się do debe zgłoś :) Quote
anetta Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Powtorze raz jeszcze, foty sa REWELACYJNE :mdleje: Powalaja na kolana. http://img502.imageshack.us/img502/7962/20060501img99991264za.jpg Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 cola gdzie sie podziewasz, kartony z debe nosisz :cool3: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 anetko :oops: dziękuję madziu fiu fiu gdzie mnie nie ma ;) latam gdzieś po necie....nie nie pudełka będą w czwartek :p a może tylko czteropaki ;) :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cola napisał(a):a może tylko czteropaki ;) :evil_lol: znacznie przyjemniejsza czesc :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 zdecydowanie :cool3: a jaki męsień piwny się wyrabia :lol: ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cola napisał(a):zdecydowanie :cool3: a jaki męsień piwny się wyrabia :lol: ;) hahaha widze ze wiecej zawodników w wawie mamy :eviltong: musze sobie szybko jakies szkolenie załatwic :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts