Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cola napisał(a):
jak najbardziej Ci współczuję :lol: nawet nie wiesz jak bardzo :evil_lol:

dziękuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

olek daj spokój :oops: a to Ty nie widziałeś żadnych moich fotek??

Alicja bo ty nie widziałaś fotek debe zrobionych przez mojego TZa :lol: :evil_lol: więc nie wiesz dlaczego ja jej tak współczuję ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']

i na tym zakończymy... Cześć Cola, nie żebym się czepiała, ale dlaczego nie zaglądasz do zakoconych :mad: ?????? Taaaaaaaaaaakie cudniaste foty, a na fotach cudniaste koty, a ja o mało co bym ich nie zobaczyła :shake: :nono: . Ale wydaje mi się, że coś się u Ciebie zmieniło :hmmmm:???

Posted

Wiyaj Poświatko :) aż mi się głupio zrobiło :oops: obiecuję poprawę i będę regularnie zaglądać na zakoconych i wkleję fotki :) tak tak trochę się pozmieniało

Posted

[quote name='Poświata']No to koniecznie wpadaj z fotkami, kotuchy są przecudne !!! A co się zmieniło napisz mi w wolnej chwili na PW, bom ciekawa :oops: :lol: .

Już się robi :)

Posted

hihi skoczne to one są, ale tylko do piłeczki lub patyka....ale do stołu?? nigdy, mam dobrze wychowane pieski jeśli o to chodzi :)....ale to co spadnie na podłogę to ich...wtedy zaczyna się wyścig kto pierwszy dopadnie :evil_lol:
Kiedyś ktoś wywalił całą miskę chipsów na podłogę i zalał piwem..... co to był za pościg :cool3:

Posted

Cola napisał(a):
Kiedyś ktoś wywalił całą miskę chipsów na podłogę i zalał piwem..... co to był za pościg :cool3:

hahaah, chipsy to wiem, ze psiaki lubia, ale zeby piwo od razu :eviltong:

aa zapomniałam, sliczny banerek cola ;) chyba sie do debe musze zgłosic jak jej net oddadzą :eviltong:

Posted

hahaha ja nie moge ale boskie foty :klacz: zauważyłam pewną prawidłowość - Cola na Twoich zdjęciach te Wasze psy wyglądają na szczęśliwe i uśmiechnięte, a Twoj TZ uchwyca momenty kiedy wyglądają na upośledzone minowo :evil_lol: :lol: :lol: :lol:

a wogóle to zarąbiste mają jęzory żyjące własnym życiem :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ja nie moge ale boskie foty :klacz: zauważyłam pewną prawidłowość - Cola na Twoich zdjęciach te Wasze psy wyglądają na szczęśliwe i uśmiechnięte, a Twoj TZ uchwyca momenty kiedy wyglądają na upośledzone minowo :evil_lol: :lol: :lol: :lol:

a wogóle to zarąbiste mają jęzory żyjące własnym życiem :evil_lol:

dziękuję za te boskie :oops:
hihi bo ja rzucam piłkę blisko TZa i psy biegną tak szybko jak tylko mogą (nogi gubią, fikołki jak się potkną itd.) bo się boją, że on pierwszy przechwyci piłkę :evil_lol: i dlatego takie miny przerażenia robią :evil_lol:

madzia18sosnowiec napisał(a):
hahaah, chipsy to wiem, ze psiaki lubia, ale zeby piwo od razu :eviltong:

aa zapomniałam, sliczny banerek cola ;-) chyba sie do debe musze zgłosic jak jej net oddadzą :eviltong:

piwo jak najbradziej :evil_lol: chociaż teraz już mniej im smakuje

niom banerek jest debeściarski :) zgłoś się do debe zgłoś :)

Posted

anetko :oops: dziękuję

madziu fiu fiu gdzie mnie nie ma ;) latam gdzieś po necie....nie nie pudełka będą w czwartek :p a może tylko czteropaki ;) :evil_lol: