Cola Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 dziękuję dziewczyny :) Kilka fotasków z wczorajszej "walki" kotów :diabloti: ...słynny chwyt za ucho :evil_lol: w Jogim obudził się Chuk Norris :evil_lol: ...kopnięcie z obrotu :evil_lol: a masz ty małolacie między uszy paszcza rekina pochłoneła Rudiego :evil_lol: i na tym zakończymy... Quote
anetta Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Cola, a no jest sloneczko ale za silny wiatr wieje :shake: Jaka mina http://img149.imageshack.us/img149/9048/20060430img999972ab.jpg :grin: Powinni go zdyskwalifikowac za to ucho http://img149.imageshack.us/img149/7897/20060430img9999248ku.jpg :mad: Super sie to oglada, nigdy nie widzialam walk kotow :errrr: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 to jest przepiękne:loveu: :loveu: :loveu: jak go mizia po uszku hihii czesc cola :buzi: Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 wow ale wściekłe kocury :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 :multi::multi::multi:ale superanckie COLA a to jest REWELACJA Quote
Cola Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 anetta Pogoda ładna BYŁA, bo u mnie pada...ale zdążyłam pomęczyć pieski w plenerze i później będę wstawiać fotki :multi: Zabawy kotów rzeczywiście fajnie się ogląda, ale z bezpiecznej odległości :evil_lol: i najlepiej na stojąco, bo nigdy nie wiadomo kiedy zwalą się na głowę lub skoczą na brzuch :mad: madzia hej :) hahaha rzeczywiście go mizia po uszku, a raczej robi mu kokoska :evil_lol: Alicja hihi mój brat czasami umie zrobić rewelacyjną fotkę :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Cola']madzia hej :) hahaha rzeczywiście go mizia po uszku, a raczej robi mu kokoska :evil_lol: hahahahahaha faktyczniee, normalnie ubaw po pachy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Cola masz fastastyczny banerek :multi::multi::multi: dopiero teraz zauważyłam :oops: Quote
Cola Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 dzięki dziewczyny za dobre słowa :oops: :) madziu ubaw mam codziennie rano (jak ganiają się po moich zwłokach :angryy: ) i wieczorem...to dopiero jest radocha jak robią uniki i wpadają na ściany, drzwi lub spadają z kanapy :evil_lol: Alicja niom banerek jest odjechany...dbsst mi zrobiła niespodziewankę :cool3: oj tam dopiero zauważyłaś...bo dopiero dzisiaj go wstawiłam :evil_lol: debe zaraz się poprawię...co się tak pieklisz :diabloti: Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 sie lepiej popraw bo ja z konspiry tu jestem TZ w lazience siedzi i mysli ze ja swoj karton pakuje :evil_lol: a ja tu za drzwiami sobie pisze :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst']sie lepiej popraw bo ja z konspiry tu jestem TZ w lazience siedzi i mysli ze ja swoj karton pakuje :evil_lol: a ja tu za drzwiami sobie pisze :evil_lol::mad:oj Ty urwisie ;) Quote
Cola Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Fotki z dzisiejszego spacerku... Najpierw manicure i pedicure :evil_lol: ..i teraz która to która łapa? ..na moment pojawił się gość... Quote
Cola Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:doopalonki :razz: Prawda, że piękne i umięśnione :evil_lol: jest w co klepnąć :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 genialne boskie bez komentarza super :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu: wszystkie foty rewelka :evil_lol:a tu jak wiatr podwiewa fafla Jokerowi:razz: Toffi jak chart:loveu: Quote
Cola Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Świetnie, że się podobają moje fotaski :) :oops: Pod koniec spacereku TZ zabrał mi aparacik...i coś tam popstrykał :razz: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 COLA TZ też robi extra foty :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, a wogóle to zasługa psów ;) Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 EJ PADŁAM SĄ REWELACYJNE no no TZ Coli ;) szkoda że jak masz aparat w swoich dlaniach przy mnie to te zdjecia sa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalekie od ideału :angryy: Quote
Cola Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 To że mój TZ robi takie fotki to zasługa: 1. Moja, bo ja mu ustawiam aprat :evil_lol: 2. Moja, bo ja rewelacyjnie rzucam piłeczką i efektownie :evil_lol: 3. Moja, bo ja je muszę przebrać i obrobić :evil_lol: ;) debe tak wiem coś o tych Twoich fotach :lol: Quote
Recommended Posts