Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wpadłam na chwilkę :p

Pierwsza nocka w domku minęła rewelacyjnie :cool3: Rano stwierdziłam, że nawet się wyspałam....bo Geri najadł się około 1 w nocy i oboje przysnęliśmy. Budzę się po 4, mały śpi, odkładam go do łóżeczka...budzę się po 7 a G ŚPI. Spokojnie się wykąpałam i musiałam go obudzić, bo bufet wręcz skamieniał :evil_lol: było karmienie na żądanie mamy :p Potem jeszcze sobie dospał kilka godzin :cool3: Cały dzień istny aniołek :loveu: Spokojnie nastawiłam prania, rozpakowałam torby szpitalne, spokojnie mogłam coś zjeść i wypić i nawet się zrelaksować :multi: ....a wieczorem wizyta dziadków...
Nasz osobisty pediatra zbadał maluszka i wszystko jest OK!!! Dostałam NORMALNE ŻYCIOWE RADY...Co do diety mamy karmiącej, mam uważać tylko przez 2 tygodnie a potem WSZYSTKO na co mam ochotę :cool3:
Dziecko ma spać na poduszeczce na pleckach...

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy z rana :multi:

Dzisiaj też się wyspałam :cool3: Geruś na swoje żądanie dostał jeść po 23....a potem by spał i spał i spał...O 4 rano musiał lekko przytomny wydoić bufet na moje żądanie i po 7 to samo :p Nadal śpi :roll: Ciekawe kiedy on odeśpi szpitalny rozgardiasz i da nam popalić :evil_lol:

Szczerze pisząc, to ciężko mi się siedzi przed kompem... :roll: jakbym dostała granatem między nogi :angryy:

Posted

[quote name='Cola']Witamy z rana :multi:

Dzisiaj też się wyspałam :cool3: Geruś na swoje żądanie dostał jeść po 23....a potem by spał i spał i spał...O 4 rano musiał lekko przytomny wydoić bufet na moje żądanie i po 7 to samo :p Nadal śpi :roll: Ciekawe kiedy on odeśpi szpitalny rozgardiasz i da nam popalić :evil_lol:

Szczerze pisząc, to ciężko mi się siedzi przed kompem... :roll: jakbym dostała granatem między nogi :angryy:

witaj z ranka :multi:

lej po bombie z czasem się zagoi ....ale cza czasu

Posted

malawaszka napisał(a):
ałć...

fajnie, że póki co możesz odpoczywać :)

Waszko ...co reklamujesz dziś w swoim poście :diabloti: ....
rozpanoszył sie admin na każdym watku ....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Posted

[quote name='Cola']

Ciekawe kiedy on odeśpi szpitalny rozgardiasz i da nam popalić :evil_lol:

ok 2 tygodnie a zacznie być żywszy 4 tygodnie i się zacznie płakanie donośnym głosem ha ha
ciekawe czemu ciężko ci się siedzie :roll::diabloti:

[quote name='malawaszka']
PS - powyższy banner nie ma NIC WSPÓLNEGO ZE MNĄ!!!! NIE KLIKAĆ!!!! to podła reklama administracji!

:thumbs::klacz:

Posted

[quote name='malawaszka']
PS - powyższy banner nie ma NIC WSPÓLNEGO ZE MNĄ!!!! NIE KLIKAĆ!!!! to podła reklama administracji!

a to jest MÓJ POST:

:cool2:

ja napisałam na administracji posta ale wątpię ze się ukaże

Posted

malawaszka napisał(a):
ja też napisałam - w wątku o nowej dogomanii - a Ty zakładałaś nowy? tez o tym myślałam, ale stwierdziłam, że nie przejdzie dogosrogocenzury

to może na każdej nowej stronie z banerem będziemy pisac taki tekst ha ha - nie moga nam zabronić skoro w nasze usta wsadzają psia karm e;)
teqquila napisał(a):

kurcze no nie nie długo na nas czas przuyjdzie by miec dzidzie az sie boje :P

powiedz więcej wyjaw sekret ha ha czyżby nowa tradycja została utrzymana - tylko pamietaj rodzisz w poniedziałek ;)

Posted

Cola, świetne, że G daje ci odpocząć. Prawdopodobnie będzie tak tylko przez 2 tygodnie :evil_lol:. Chociaż kto wie... może powiłaś aniolka? :diabloti:

A zdjecia gdzie?

Posted

dbsst napisał(a):
to może na każdej nowej stronie z banerem będziemy pisac taki tekst ha ha - nie moga nam zabronić skoro w nasze usta wsadzają psia karm e;)

no ja tak robie :lol:

teqqula to kiedy zaczynacie? :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no ja tak robie :lol:

teqqula to kiedy zaczynacie? :lol:

ha ha domyśliłam się, że będziesz tak robic jak starczy mi chęci to może też tak bede robić dziś mam dobry humor bom wyspana a co bedzie jutro w poniedzialek to nie wiem ;)

Waszko i tak cię to nie minie wiesz ze tu cała dg czeka na bliźniaki z twego łona.............................

Posted

dbsst napisał(a):

Waszko i tak cię to nie minie wiesz ze tu cała dg czeka na bliźniaki z twego łona.............................

mymłon nie gotowy na bliźniaki ani nawet na jednojaki :roll: cokolwiek to znaczy :lol:

teqquila napisał(a):
No Tzt by chciał juz ale ja czuje sie jeszcze za młodociana :P :P

o to tak jak ja :lol:

Posted

[quote name='Alicja']lej po bombie z czasem się zagoi ....ale cza czasu

z czasem na pewno, ale nie lej :diabloti: tak mnie pozszywali, że na nowo jestem dziewicą :evil_lol: Dobrze, że szwy są rozpuszczalne :roll: i pani doktor szyła na okrętkę, bo mi nie wadzą :p

[quote name='malawaszka']ałć...

fajnie, że póki co możesz odpoczywać :)

ałć było jak mnie szyli :angryy:

też się cieszę, że jest spokój i cisza :loveu:

[quote name='dbsst']ok 2 tygodnie a zacznie być żywszy 4 tygodnie i się zacznie płakanie donośnym głosem ha ha
ciekawe czemu ciężko ci się siedzie :roll::diabloti:

zobaczymy....a może mu tak już zostanie? :cool3:

jak to czemu...dziewicę ze mnie zrobili :p

[quote name='teqquila']Witam Cola
i GRATLACJE maluszka sliczny jest

i wszystkiego najlepszegooo z okazji urodzin :)

kurcze no nie nie długo na nas czas przuyjdzie by miec dzidzie az sie boje :P

Dziękuję

to się przestaw...nie ma czego się bać, taki maluszek to sama słodycz :p

[quote name='Maga100']Cola, świetne, że G daje ci odpocząć. Prawdopodobnie będzie tak tylko przez 2 tygodnie :evil_lol:. Chociaż kto wie... może powiłaś aniolka? :diabloti:

ja obstawiam tą drugą opcję z aniołkiem

[quote name='Alicja']Dawa foty Geriego .....

od rana próbuję zrzucić foty na kompa, ale program odmawia posłuszeństwa :angryy: odinstalowanie i zainstalowanie nie dało żadnych efektów :angryy: idę walczyć dalej :mad: jak mi się uda, to pokażę G :p

Posted

Alan była taki tylko jadł i spał oko otwierał żeby się zorientować czy w domu, czy w samochodzie czy gdzie indziej jest, moment marudzenia był przy zębach, teraz jest bo lada chwila będą górne zęby. Pan G. niedługo się nauczy w nocy sam cycem obsługiwać i nawet nie będziesz wiedziała kiedy je:):). z tym że Alano ma do tej pory przestawiony dzień z nocą jak siedziałam w domu to mi to nie przeszkadzało a teraz tragedia, wczoraj mnie szef obudził bo z rana zasnęłam w pracy:) całe szczęście zna sytuację i tylko się uśmiechnął

Posted

bedzie Aniołem tylko będzie mieć donośniejszy głos ha ha
strasznie się zdziwiłam jak Jasiek ktoregoś dnia zapłakał - myślałam że to obce dziecko potem że go cos boli bo tak głośno okazało się, że to jemu głos zmężniał ha ha ha

co za komputer, co za aparat, co za pech!!!!

dziewico ty nasza ha ha ha ha

Posted

Olcia mam nadzieję, że Gerard też się nauczy sam obsługiwać cycem :evil_lol:

dbsst haha G. ma baaaaardzo donośny głos :diabloti: strasznie nie lubi przewijania i manifestuje to GŁOŚNYM RYKIEM :mad: głośno też się upomina o cyca....jak narobi w pieluszkę to nic nie powie :angryy: może tak z nią siedzieć i siedzieć i siedzieć :angryy: muszę na węcha rozpoznawać pełną pieluchę :evil_lol: