Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cola']Alicja Ty to jesteś niemożliwa...zawsze tak skomentujesz, że spadam z krzesła :lol: ale z jednym się do końca nie mogę zgodzić

to nie jest jazda na hulajnodze tylko na deskorolce (szczeniactwo mu się przypomniało) :evil_lol:

...a to..skradanie się do kaczek :evil_lol: :evil_lol: i wypłaszanie z krzaczorów, geny są jednak silniejsze :evil_lol:
:razz:a wiesz że mi ta hulajnoga nie do końca pasowała :p

Tofi wystawił stójkę /
fajnie macie na obiad chłopaki mają dziczyznę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no widzisz nie ma to jak deskorolka :razz: tylko szkoda, że nie ma zdjęć jak jeździ :placz: a jeździł, że hohohoho :cool3:

Przez te płoszenie kaczorów to tylko ja miałam potem duuuużo roboty - odczyścić futro Tofiego z błota :angryy:
Były szanse na łabędzia, ale uciekł jak zobaczył Jokera :diabloti: i tylko kaczorki nam zostały :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']no widzisz nie ma to jak deskorolka :razz: tylko szkoda, że nie ma zdjęć jak jeździ :placz: a jeździł, że hohohoho :cool3:

Przez te płoszenie kaczorów to tylko ja miałam potem duuuużo roboty - odczyścić futro Tofiego z błota :angryy:
Były szanse na łabędzia, ale uciekł jak zobaczył Jokera :diabloti: i tylko kaczorki nam zostały :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a w Warszawce ich macie pod dostatkiem i aż za dużo ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak o dwa :evil_lol: :evil_lol::cool3:no i o te dwa mi idzie :evil_lol::evil_lol:może by tak Tofi zapolował :razz::razz::razz:

Posted

Może by i Toffik zapolował, jak na razie ćwiczył podchody i atak :evil_lol:

Ze względu na brak ładnej pogody moje koty przeżyły atak , w roli napastnika wystąpiłam ja z aparacikiem :diabloti: ...mało fotek wyszło, ale kilka ujawnię :razz:

Posted

dbsst jakie tam mistrzostwo, wielkie szczęście i przypadek hihi chciałam mu zrobić fotkę oczątek a ten mi tu zaczął ziewać :evil_lol:

madziu dziękuję za te boskie :buzi: ...takie minki i przekręcanie łebka ma miejsce codziennie, wystarczy coś do niego zacząc mówić :evil_lol:

A tak wogóle witam i o pogodę pytam, bo nie wiem czy mam w plener wychodzić :)

Posted

chce czy nie chce musi ziewać :evil_lol: do obiektywu....wystarczy go dorwać śpiącego dłuższy czas i szmernąć za uszkiem....zaczyn wtedy ziewać i ziewać... :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
bo nie towarzyski jest i sie chowa :diabloti:

:stupid: on nie towarzyski? Ciekawe, tylko czemu włazi na każdą nową osobę w domu ?? :razz:

hej madziu....Fotek plenerowych nie będzię :placz: :placz: :placz: pogoda jest do d... pada i pada i pada... Chyba przyjdzie mi wykopać starocie i pokazać świnkę morską (czyli Jokusia maciupkiego, bo chyba jeszcze nie wklejałam :hmmmm: )

Posted

Cola napisał(a):
:stupid: on nie towarzyski? Ciekawe, tylko czemu włazi na każdą nową osobę w domu ?? :razz:

tak towarzyski a cioteczke debe to omijał :angryy:

wklej prosiaczka wklej :multi: :multi: :multi:

Posted

bo cioteczka debe miała fantowy oddech :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i dlatego uciekał :diabloti:

wkleje wkleje tylko odkopię płytkę z fotkami (gdzie ja ją mogę mieć?? w którym pudełku?? :hmmmm: )

Posted

:shake: :oops:

Cola napisał(a):
bo cioteczka debe miała fantowy oddech :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i dlatego uciekał :diabloti:

wkleje wkleje tylko odkopię płytkę z fotkami (gdzie ja ją mogę mieć?? w którym pudełku?? :hmmmm: )

oj tam oddech :roll: :oops: :shake: :p

no to szukaj

Posted

Odnalazłam świnkę morską ;) :lol: proszę nie zwracać uwagi na jokość, bo zdjęcia są skanowane :p
ok.6 tygodni

troszkę starszy Jokuś

..i mający 6 m-cy :)

Posted

Jaki faaaajnyyyyyyyyy berbec :loveu: swineczka kłi kłi :krolik::lol:

No ladne rzeczy, kocie walki organizowac :diabloti: Piekne foty!
Tej pogodzie to ja nie wiem co zrobie :angryy::angryy::mad:

Posted

dbsst nadal jest słodkim cielaczkiem :evil_lol:

kalipso witaj na dgm i w moim topiku :)

anettko wczoraj znowu organizowałam walkę Rudi - Jogi :evil_lol:
..a wczorajszą pogodę to bym chętnie :chainsaw: :2gunfire: :boom: itd. ale dzisiaj jak na razie jest słoneczko...ale zapowiadali deszcz z czarnych chmur :-(