Maga100 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 nooooo, piękne zdjecia :klacz: mam je na komórce :p Quote
dbsst Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dostała ale dziś wstawiam :D Pan G mówi Quote
dbsst Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 jak mi znowu nie wyśle posta to ubije dg Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 hahahaha jaki fajny skwaszony ciągle :lol: Quote
Alicja Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [FONT=Arial]Ty też byś sie skwasiła jakbyś miała w planie posiedzieć do wiosny ;) ale tu się nie kwasi :grins: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/10.jpg?t=1266386250[/FONT] Quote
Maga100 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 hahah, jaki naburmuszony! ale słodki jest Quote
dbsst Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 jak się dowiedziałam szlafrok jest w gwiazdki nie w chmurki ;) mnie rozwalają poliki rozlane na materacu hahahahha Quote
dbsst Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 kurcze kiedy on otworzy oczy dwa tygodnie czekania ;) Quote
malawaszka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 no to czekamy na Panstwo Cole :lol: Quote
Cola Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Witamy :multi: Niedawno przybyliśmy do domku :p oczywiście żarłok chciał jeść i trzeba było go przewinąć, zaraz pewnie znowu pielucha :evil_lol: on robi kupy hurtowo :roll: jedna za drugą, a potem cisza :diabloti: żeby mamusia nie musiała daleko odchodzić od przewijaka :evil_lol: DZIĘKUJĘ BARDZO ZA WSPARCIE W PARCIU I ŻYCZENIA URODZINOWE :Rose: Joker bardzo fajnie zareagował na nową istotkę :p żywiołowo....jak maluch zapłacze, to J jest przy nim i chce go uspokajać :evil_lol: oczywiście najlepiej jęzorem... Quote
malawaszka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Cola :laola: jak się czujesz? jak było? albo... moze nie opiwiadaj :hmmmm: Quote
dbsst Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 opowiadaj opowiadaj :errrr::errrr: i jak tam w domu więcej mów jak Tz Cola :smilecol::cunao::laola: Quote
Cola Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 pisze jedna reka...G cycka, wlasciwie on prawie caly czas cycka na opowiesci typu jak bylo na porodowce musicie troche poczekac generalnie czujemy sie dobrze, nawet jako tako udaje mi sie siedziec Quote
Alicja Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Cola']Witamy :multi: Niedawno przybyliśmy do domku :p oczywiście żarłok chciał jeść i trzeba było go przewinąć, zaraz pewnie znowu pielucha :evil_lol: on robi kupy hurtowo :roll: jedna za drugą, a potem cisza :diabloti: żeby mamusia nie musiała daleko odchodzić od przewijaka :evil_lol: DZIĘKUJĘ BARDZO ZA WSPARCIE W PARCIU I ŻYCZENIA URODZINOWE :Rose: Joker bardzo fajnie zareagował na nową istotkę :p żywiołowo....jak maluch zapłacze, to J jest przy nim i chce go uspokajać :evil_lol: oczywiście najlepiej jęzorem... :roflt: zakleić jęzorem ...będzie cicho ;) dawa domowe foto małego Cola ;) Quote
Maga100 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Cola'] na opowiesci typu jak bylo na porodowce musicie troche poczekac generalnie czujemy sie dobrze, nawet jako tako udaje mi sie siedziec oj dlaczego czekać, jakie czekac, proszę pisać, opisywać, zdjecia wklejac I nie mów, ze nie masz siły czy czasu :diabloti: Quote
agbar Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 dbsst napisał(a):i niezła ma czuprynę a ja myślałam, że Jasiek bogaty we włos jest ahahaha a ty Młody Dil i Młody COla takie włoski mają! Cola przyznaj się miałas zagi ;) Czego chcesz od Mlodego Dila??Juz sie starzeje chlopok..lysieje normalnie biedaczyna :grins: Witajcie w domu Rodzino:-) I jak tam?I jak tam?I jak tam? :diabloti: Quote
anetta Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 GRATULUJĘ!!!! :drink1::cunao: Pisz jak było :lol::lol: Quote
malawaszka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Maga100']i nic, cały dzień, NIC :shake: napisała ta, która objawiła się kilka miesięcy po ciązy i porodzie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='malawaszka']napisała ta, która objawiła się kilka miesięcy po ciązy i porodzie :evil_lol: ale nie budowałam napięcia rodząc na dogomani :evil_lol: Quote
Recommended Posts