malawaszka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 o kuwa :mdleje: czyli jednak będzie po północy, ale tej wcześniejszej :mdleje: ale mnie wszystko boli z nerwów bo jeszcze mi Pepa funduje sranko i rzyganko - Cola obiecałaś, że to bedzie jutro :mdleje: PRZYYYYJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ :drinking: Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Maga100'][SIZE="5"]TO PIJEMY I PRZEMY!!!!!!! :drinking: rozumiem, ze Tadeusza swego drugiego pierwszego juz nie kochasz? :placz::placz: On z piątku :-( oj żebyś spuchła i odleciała jak możesz mowić że Tadzika mojego kochanego nie kocham ty [quote name='malawaszka']o kuwa :mdleje: czyli jednak będzie po północy, ale tej wcześniejszej :mdleje: ale mnie wszystko boli z nerwów bo jeszcze mi Pepa funduje sranko i rzyganko - Cola obiecałaś, że to bedzie jutro :mdleje: PRZYYYYJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ :drinking: [quote name='Vectra']oooo rodzimy :diabloti: LASKI nie przemy czekamy bo jak wcześniej wyskoczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cola oddaje koszulkę lidera Vectruniu Waszuniu która z was przejmuje :D Quote
Vectra Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 odstępuje tego zaszczytu Wasi , ja za mloda jestem do pieluch :diabloti: Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 malawaszka napisał(a):ale o co chodzi???? :scared: Vectra napisał(a):odstępuje tego zaszczytu Wasi , ja za mloda jestem do pieluch :diabloti: jejciu jakie wstydliwe odwagi dziewczynki odwagi - w was cała nadzieje jak nudno teraz będzie jak nic sie nie będzie działo jak któraś nie zaciąży :diabloti: Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Molestuje Cole smsami a ona nie odpisuje mniemam że już jest na porodówce pewnie leży pod ktg wypełnia miliony bzdrurnych papierów itd......................................................liczę, że się odezwie :D Quote
Olcia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 i dostaje pewnie cudne oxy:) hahaha ja papiery wypełniałam ponad 40 min Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Olcia napisał(a):i dostaje pewnie cudne oxy:) hahaha ja papiery wypełniałam ponad 40 min hahah a najlepsze było, że po tych papierach na porodówce wypełniaja kolejne hahahha i znowu to trwa trwa i trwa i zadają pytania ktore juz jakbys gdzies słyszała hahahah Pani powiedziała - mamy teraz system komputerowy i wytyczne z uni ------ mamy znacznie więcej wypisywania papierów niz do tej pory hahahaha nie ma jak system komputerowy hahaahah Quote
malawaszka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 co za papiery???? w trakcie porodu???!!! co za chory kraj :mdleje: Quote
Olcia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 waszka od skur........ syna jest papierów tak jak być nie miała książeczki ciąży i najlepiej jakbyś znała wszystkie badania przez caly okres ciąży na pamięć:):) i historię chorób dziadków pradziadków itp. Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 :roflt: to która ...która następna :knajpa: Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 z ostatniej chwili -----------------Cole przyjmuja na oddział. Poprosiłam A żeby dopilnował Pana G i terminu poniedziałkowego hahahahaha Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='malawaszka']co za papiery???? w trakcie porodu???!!! co za chory kraj :mdleje: hahah papiery sa debest a najlepszy w razie zgonu kogo powiadomić :loveu::evil_lol: [quote name='Olcia']waszka od skur........ syna jest papierów tak jak być nie miała książeczki ciąży i najlepiej jakbyś znała wszystkie badania przez caly okres ciąży na pamięć:):) i historię chorób dziadków pradziadków itp. to prawda księżeczka ciąży jest chyba wypełniana niczym pamiętnik na pamiątkę bo na izbie nie ma na nia miejsca :evil_lol: [quote name='Alicja']:roflt: to która ...która następna :knajpa: chciałabym ja ale muszę poczekac ;) Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 dbsst napisał(a):z ostatniej chwili -----------------Cole przyjmuja na oddział. Poprosiłam A żeby dopilnował Pana G i terminu poniedziałkowego hahahahaha ufffffff..... debe na posterunku ...jestem spokojna ;) Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 tylko ja zaraz idę karmić małolata cholera................................ Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='dbsst']tylko ja zaraz idę karmić małolata cholera................................ no Jaśko ...sprężaj sie Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 nie bo dostanie czkawki nie odbije i bedzie mogiła i zabawa przez godzine ;) Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 dbsst napisał(a):nie bo dostanie czkawki nie odbije i bedzie mogiła i zabawa przez godzine ;) :splat: tak źle tak niedobrze ... a R. nie może nakarmić :hmmmm: Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Alicja napisał(a)::splat: tak źle tak niedobrze ... a R. nie może nakarmić :hmmmm: nie psa gania po sniegu o własnie napisał, że robi Malego hmmmmmm mam wolne mam wolne ;) Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 jeszcze tylko 57 minut i będzie poniedziałek!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 z ostatniej chwili Cola poszła na oddział - skurcze nie regularne - będzie poniedziałek HA HA HA NO I WIE ŻE MY JA TU WSPIERAMY I Z NIĄ PRZEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!! działam na dwa fronty więc uważajcie na słowa hahahha Quote
Recommended Posts