dbsst Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Cola napisał(a):I NIC :evil_lol: Byłam na zakupach i w kinie :p Obstawiam poniedziałek :diabloti: a wy jak??:roll: a na jakim filmie czy G podskakiwał i się wystraszał głośności ? to ostatnie twoje bezstresowe kino na następne kilka tygodni ha ha a czemu obstawiasz poniedziałek czy coś czujesz - gadaj jak na spowiedzi :D Quote
Cola Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Maga100 napisał(a):ja obastawiam, że nie urodzisz nigdy :diabloti: i będę musieli ciachnąć :diabloti: ciachać nie chcą....wywoływać co najwyżej tak :roll: dbsst napisał(a):a na jakim filmie czy G podskakiwał i się wystraszał głośności ? to ostatnie twoje bezstresowe kino na następne kilka tygodni ha ha a czemu obstawiasz poniedziałek czy coś czujesz - gadaj jak na spowiedzi :D byliśmy na avatarze....G. jest już przyzwyczajony do kina :p wcześniej potrafił się wystraszyć, a wczoraj wyciągnął nogi na moje żebra :mad: i smacznie spał :evil_lol: a tak jakoś obstawiam :roll: coraz bardziej ćwiczymy i coraz mocniej :evil_lol: pracujemy nad rozwarciem :diabloti: ....i żeby tradycji dogomaniackiej stało się zadość trza wykluć w poniedziałek :evil_lol: Quote
agbar Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Cola napisał(a):....i żeby tradycji dogomaniackiej stało się zadość trza wykluć w poniedziałek :evil_lol: dobrze prawisz :grins: Quote
Cola Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Alicja napisał(a):no to robię likier na poniedziałek ;) rób, rób :p w dużych ilościach :evil_lol: agbar napisał(a):dobrze prawisz :grins: :B-fly: ;) Ja tam nie chcę nic gadać :roll: ale te JUTRO jest prawdopodobne na 90%...ewentualnie chwilę po północy :p Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 no to .................. :kciuki:za po północy ;) Quote
malawaszka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ożesz hahaha ćwiczą i ćwiczą to w końcu się doczekamy :evil_lol: Quote
Olcia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Cola chłopaki rodzone w poniedziałek to fajne dzieciaki my też poniedziałkowi:):) co prawda zaczęliśmy w niedziele, ale urodził się w poniedziałek:):) Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Olcia napisał(a):Cola chłopaki rodzone w poniedziałek to fajne dzieciaki my też poniedziałkowi:):) co prawda zaczęliśmy w niedziele, ale urodził się w poniedziałek:):) no nie mogę Alan też poniedziałkowy extra Dogomaniakowe chłopaki są z poniedziałku :D Cola nie masz wyjścia MUSISZ jutro wypluć syna :D Quote
Cola Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 te po północy to znaczyło we wtorek :D Quote
Olcia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 więc zbieraj manatki i pod szpital idź żeby nie zajęli Wam wszystkich miejsc:):) i masz urodzić do godz. 23:59:) Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 czy czujesz już podniecenie, że niedługo będziesz już go widziała :D Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 mój też poniedziałkowy ...dokładnie z 18 .09. 1989 godzina 18.00 Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Alicja']mój też poniedziałkowy ...dokładnie z 18 .09. 1989 godzina 18.00 hahahaha świetna dato - godzina Quote
Cola Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='Olcia']więc zbieraj manatki i pod szpital idź żeby nie zajęli Wam wszystkich miejsc:):) i masz urodzić do godz. 23:59:) torby są gotowe :p w szpitalu miejsce będzie :p jak byłam tam w czwartkowe popołudnie, to była cisza i spokój...chyba 3 kobitki na patologii, na porodówce CISZA będziemy się starać :evil_lol: [quote name='dbsst']czy czujesz już podniecenie, że niedługo będziesz już go widziała :D eeeee....nie....jak na razie zastanawiam się KIEDY SIĘ ZACZNIE :evil_lol: [quote name='Alicja']mój też poniedziałkowy ...dokładnie z 18 .09. 1989 godzina 18.00 haha....czyli ryzykując stwierdzenie "dogomaniacka tradycja" nie byłam w błędzie :evil_lol: ja o mały włos też bym była poniedziałkowa :roll: ale pech chciał, że urodziłam się 20 minut po północy we wtorek :evil_lol: Quote
agbar Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 A jestem niedzielna.... Jakies objawy????bo ja juz o tej porze 5 tygodni temu...WIEDZIALAM ze TO sie stanie niebawem.....:-) Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='dbsst']hahahaha świetna dato - godzina bo MÓJ On Ci jest :grins: Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 dziewczynki otwieramy szampany, wina, piwa i likiery robimy wdech i alkoholowy wydech w kierunku Wrocławia :diabloti: Cola właśnie jest w drodze na porodówkę - wody odeszły Tz zemdlały prowadzi auto Cola spokojna i zrelaksowana :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: czekam na wieści i oczywiście będę donosić :cunao::cunao::cunao::cunao::drink1: Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 alez jestem podniecona jak mała spocona mysz w upalne lato pod marna miotłą Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 kuwa ...bez jaj .....niedziela dziś ....dobra stawiam piwo ....:knajpa: przemy ????????????????????????? Quote
Olcia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 hahahaha to wykrakałam to jak nic urodzi się w poniedziałek:):) Quote
Maga100 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [SIZE="5"]TO PIJEMY I PRZEMY!!!!!!! :drinking: [quote name='dbsst']no nie mogę Alan też poniedziałkowy extra Dogomaniakowe chłopaki są z poniedziałku :D rozumiem, ze Tadeusza swego drugiego pierwszego juz nie kochasz? :placz::placz: On z piątku :-( Quote
Olcia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Alicja']kuwa ...bez jaj .....niedziela dziś ....dobra stawiam piwo ....:knajpa: przemy ????????????????????????? hahaha napewno nie wyrobi się dzisiaj ,zosstało jej 2 godz:):) Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Olcia']hahahaha to wykrakałam to jak nic urodzi się w poniedziałek:):) będzie Ci ON Nasz ....dogomaniacki ...poniedzialkowy chłopaczyna ;) Quote
Recommended Posts