Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cola napisał(a):
I NIC :evil_lol: Byłam na zakupach i w kinie :p

Obstawiam poniedziałek :diabloti: a wy jak??:roll:

a na jakim filmie czy G podskakiwał i się wystraszał głośności ?
to ostatnie twoje bezstresowe kino na następne kilka tygodni ha ha

a czemu obstawiasz poniedziałek czy coś czujesz - gadaj jak na spowiedzi :D

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
ja obastawiam, że nie urodzisz nigdy :diabloti:
i będę musieli ciachnąć :diabloti:

ciachać nie chcą....wywoływać co najwyżej tak :roll:

dbsst napisał(a):
a na jakim filmie czy G podskakiwał i się wystraszał głośności ?
to ostatnie twoje bezstresowe kino na następne kilka tygodni ha ha

a czemu obstawiasz poniedziałek czy coś czujesz - gadaj jak na spowiedzi :D

byliśmy na avatarze....G. jest już przyzwyczajony do kina :p wcześniej potrafił się wystraszyć, a wczoraj wyciągnął nogi na moje żebra :mad: i smacznie spał :evil_lol:

a tak jakoś obstawiam :roll: coraz bardziej ćwiczymy i coraz mocniej :evil_lol: pracujemy nad rozwarciem :diabloti:
....i żeby tradycji dogomaniackiej stało się zadość trza wykluć w poniedziałek :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
no to robię likier na poniedziałek ;)

rób, rób :p w dużych ilościach :evil_lol:

agbar napisał(a):
dobrze prawisz :grins:

:B-fly: ;)

Ja tam nie chcę nic gadać :roll: ale te JUTRO jest prawdopodobne na 90%...ewentualnie chwilę po północy :p

Posted

Cola chłopaki rodzone w poniedziałek to fajne dzieciaki my też poniedziałkowi:):) co prawda zaczęliśmy w niedziele, ale urodził się w poniedziałek:):)

Posted

Olcia napisał(a):
Cola chłopaki rodzone w poniedziałek to fajne dzieciaki my też poniedziałkowi:):) co prawda zaczęliśmy w niedziele, ale urodził się w poniedziałek:):)

no nie mogę Alan też poniedziałkowy extra Dogomaniakowe chłopaki są z poniedziałku :D
Cola nie masz wyjścia MUSISZ jutro wypluć syna :D

Posted

[quote name='Olcia']więc zbieraj manatki i pod szpital idź żeby nie zajęli Wam wszystkich miejsc:):) i masz urodzić do godz. 23:59:)

torby są gotowe :p w szpitalu miejsce będzie :p jak byłam tam w czwartkowe popołudnie, to była cisza i spokój...chyba 3 kobitki na patologii, na porodówce CISZA
będziemy się starać :evil_lol:

[quote name='dbsst']czy czujesz już podniecenie, że niedługo będziesz już go widziała :D

eeeee....nie....jak na razie zastanawiam się KIEDY SIĘ ZACZNIE :evil_lol:

[quote name='Alicja']mój też poniedziałkowy ...dokładnie z 18 .09. 1989 godzina 18.00

haha....czyli ryzykując stwierdzenie "dogomaniacka tradycja" nie byłam w błędzie :evil_lol:
ja o mały włos też bym była poniedziałkowa :roll: ale pech chciał, że urodziłam się 20 minut po północy we wtorek :evil_lol:

Posted

dziewczynki otwieramy szampany, wina, piwa i likiery robimy wdech i alkoholowy wydech w kierunku Wrocławia :diabloti:

Cola właśnie jest w drodze na porodówkę - wody odeszły Tz zemdlały prowadzi auto Cola spokojna i zrelaksowana :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
czekam na wieści i oczywiście będę donosić :cunao::cunao::cunao::cunao::drink1:

Posted

[SIZE="5"]TO PIJEMY I PRZEMY!!!!!!! :drinking:

[quote name='dbsst']no nie mogę Alan też poniedziałkowy extra Dogomaniakowe chłopaki są z poniedziałku :D

rozumiem, ze Tadeusza swego drugiego pierwszego juz nie kochasz? :placz::placz: On z piątku :-(

Posted

[quote name='Alicja']kuwa ...bez jaj .....niedziela dziś ....dobra stawiam piwo ....:knajpa:

przemy ?????????????????????????

hahaha napewno nie wyrobi się dzisiaj ,zosstało jej 2 godz:):)