Alicja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Cola']Alicja Ty to jesteś niemożliwa...zawsze tak skomentujesz, że spadam z krzesła :lol: ale z jednym się do końca nie mogę zgodzić to nie jest jazda na hulajnodze tylko na deskorolce (szczeniactwo mu się przypomniało) :evil_lol: ...a to..skradanie się do kaczek :evil_lol: :evil_lol: i wypłaszanie z krzaczorów, geny są jednak silniejsze :evil_lol: :razz:a wiesz że mi ta hulajnoga nie do końca pasowała :p Tofi wystawił stójkę / fajnie macie na obiad chłopaki mają dziczyznę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Quote
Cola Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 no widzisz nie ma to jak deskorolka :razz: tylko szkoda, że nie ma zdjęć jak jeździ :placz: a jeździł, że hohohoho :cool3: Przez te płoszenie kaczorów to tylko ja miałam potem duuuużo roboty - odczyścić futro Tofiego z błota :angryy: Były szanse na łabędzia, ale uciekł jak zobaczył Jokera :diabloti: i tylko kaczorki nam zostały :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Cola']no widzisz nie ma to jak deskorolka :razz: tylko szkoda, że nie ma zdjęć jak jeździ :placz: a jeździł, że hohohoho :cool3: Przez te płoszenie kaczorów to tylko ja miałam potem duuuużo roboty - odczyścić futro Tofiego z błota :angryy: Były szanse na łabędzia, ale uciekł jak zobaczył Jokera :diabloti: i tylko kaczorki nam zostały :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a w Warszawce ich macie pod dostatkiem i aż za dużo ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak o dwa :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak o dwa :evil_lol: :evil_lol::cool3:no i o te dwa mi idzie :evil_lol::evil_lol:może by tak Tofi zapolował :razz::razz::razz: Quote
Cola Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Może by i Toffik zapolował, jak na razie ćwiczył podchody i atak :evil_lol: Ze względu na brak ładnej pogody moje koty przeżyły atak , w roli napastnika wystąpiłam ja z aparacikiem :diabloti: ...mało fotek wyszło, ale kilka ujawnię :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 cola booooskieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu: Quote
Cola Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst jakie tam mistrzostwo, wielkie szczęście i przypadek hihi chciałam mu zrobić fotkę oczątek a ten mi tu zaczął ziewać :evil_lol: madziu dziękuję za te boskie :buzi: ...takie minki i przekręcanie łebka ma miejsce codziennie, wystarczy coś do niego zacząc mówić :evil_lol: A tak wogóle witam i o pogodę pytam, bo nie wiem czy mam w plener wychodzić :) Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 cześć Cola Ty to masz fajnie że masz takiego rozziewanego kota :lol: Quote
Cola Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 chce czy nie chce musi ziewać :evil_lol: do obiektywu....wystarczy go dorwać śpiącego dłuższy czas i szmernąć za uszkiem....zaczyn wtedy ziewać i ziewać... :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 tajasne przy mnie nie chcial ziewac :diabloti: Quote
Cola Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 bo nie spał :evil_lol: ....a tak przy okazji widziałaś go tylko raz Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Cola napisał(a):bo nie spał :evil_lol: ....a tak przy okazji widziałaś go tylko raz bo nie towarzyski jest i sie chowa :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 hej cola i jak tam pogoda?bede fotki z dziś? u nas okropnie, szaro i mokro :placz: Quote
Cola Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):bo nie towarzyski jest i sie chowa :diabloti: :stupid: on nie towarzyski? Ciekawe, tylko czemu włazi na każdą nową osobę w domu ?? :razz: hej madziu....Fotek plenerowych nie będzię :placz: :placz: :placz: pogoda jest do d... pada i pada i pada... Chyba przyjdzie mi wykopać starocie i pokazać świnkę morską (czyli Jokusia maciupkiego, bo chyba jeszcze nie wklejałam :hmmmm: ) Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Cola napisał(a)::stupid: on nie towarzyski? Ciekawe, tylko czemu włazi na każdą nową osobę w domu ?? :razz: tak towarzyski a cioteczke debe to omijał :angryy: wklej prosiaczka wklej :multi: :multi: :multi: Quote
Cola Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 bo cioteczka debe miała fantowy oddech :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i dlatego uciekał :diabloti: wkleje wkleje tylko odkopię płytkę z fotkami (gdzie ja ją mogę mieć?? w którym pudełku?? :hmmmm: ) Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 :shake: :oops: Cola napisał(a):bo cioteczka debe miała fantowy oddech :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i dlatego uciekał :diabloti: wkleje wkleje tylko odkopię płytkę z fotkami (gdzie ja ją mogę mieć?? w którym pudełku?? :hmmmm: ) oj tam oddech :roll: :oops: :shake: :p no to szukaj Quote
Cola Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Odnalazłam świnkę morską ;) :lol: proszę nie zwracać uwagi na jokość, bo zdjęcia są skanowane :p ok.6 tygodni troszkę starszy Jokuś ..i mający 6 m-cy :) Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 słodki qrdupelek :loveu: :loveu: :loveu: extra :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
anetta Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jaki faaaajnyyyyyyyyy berbec :loveu: swineczka kłi kłi :krolik::lol: No ladne rzeczy, kocie walki organizowac :diabloti: Piekne foty! Tej pogodzie to ja nie wiem co zrobie :angryy::angryy::mad: Quote
Cola Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 dbsst nadal jest słodkim cielaczkiem :evil_lol: kalipso witaj na dgm i w moim topiku :) anettko wczoraj znowu organizowałam walkę Rudi - Jogi :evil_lol: ..a wczorajszą pogodę to bym chętnie :chainsaw: :2gunfire: :boom: itd. ale dzisiaj jak na razie jest słoneczko...ale zapowiadali deszcz z czarnych chmur :-( Quote
beth_i_boogi Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Cudo a nie fotki, tylko pozazdrościć, a zwierzaczki masz boskie!!!:loveu: Quote
Recommended Posts