Alicja Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Cola napisał(a):Witamy :p nadal w dwupaku :evil_lol: ...dzisiaj mam się zgłosić do szpitala :placz: ja nie chcę!!! :placz::placz::placz: cały czas się łudzę, że mnie przebadają i zobaczą, że jest OK i odeślą do domu :roll: albo nie będą mieli czasu dla mnie i każą przyjechać jutro albo jak się zacznie :roll: czyli coś tak w okolicach poniedziałku... nie ić ;) ..idź sie tylko przebadać a nie daj sie zostawic jak wsio bedzie oki Quote
dbsst Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 trzeba było zmusić się do wicia gniazda a nie siedzieć na DG może by ci G w między czasie wyskoczył ;) ciekawa jestem jak bedzie czy cię zamkną czy puszczą aż se smsa puszcze :P a wam nie powiem jak dostane odp bo mnie tu w cale nie ma :D Quote
Alicja Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 dbsst napisał(a):trzeba było zmusić się do wicia gniazda a nie siedzieć na DG może by ci G w między czasie wyskoczył ;) ciekawa jestem jak bedzie czy cię zamkną czy puszczą aż se smsa puszcze :P a wam nie powiem jak dostane odp bo mnie tu w cale nie ma :D maupica ;P Quote
Alicja Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 dbsst napisał(a):a co zajęta jestem dziecko mam przecie ale dać znaka chyba mozesz ;) Quote
Cola Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 jestem, jestem.....jeszcze w domu :) stwierdziłam, że dzisiaj nie jadę haha ...a że net mi nawala, to sobie posprzątałam, poprałam, poprasowałam i zjadłam PORZĄDNY obiadek w domku (a nie te szpitalne ochłapki :D ) jak już jutro dojadę do szpitala i to będę walczyła jak lwica, żeby mnie nie kładli jak będzie wszystko ok - mogę nawet codziennie przychodzić na te badania ktg czy co tam sobie wymyślą :D wiem, że w szpitalu jest suuuuuper i się wynudzę za wszystkie czasy i światy, i poznam nowych ludzi, ale jestem jakaś dziwna i nie chcę :D Quote
Alicja Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Cola napisał(a):jestem, jestem.....jeszcze w domu :) stwierdziłam, że dzisiaj nie jadę haha ...a że net mi nawala, to sobie posprzątałam, poprałam, poprasowałam i zjadłam PORZĄDNY obiadek w domku (a nie te szpitalne ochłapki :D ) jak już jutro dojadę do szpitala i to będę walczyła jak lwica, żeby mnie nie kładli jak będzie wszystko ok - mogę nawet codziennie przychodzić na te badania ktg czy co tam sobie wymyślą :D wiem, że w szpitalu jest suuuuuper i się wynudzę za wszystkie czasy i światy, i poznam nowych ludzi, ale jestem jakaś dziwna i nie chcę :D mądra decyzja :cool2: Quote
Cola Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 też tak myślę :B-fly: jutro TZ pewnie znowu usłyszy "jutro pojedziemy" :evil_lol: i tak do samej akcji porodowej :errrr: a w szpitalu będą mnie wtedy opierniczać :roll: :stupid: że dopiero teraz, że powinnam się zgłosić wcześniej, że coś, że coś tam bla bla bla ...a ja będę :siara: ....no przeca dziecko się rusza normalnie :p nie odchodzą mi wody i wszystko jest git, więc po co mam zajmować łóżko :niewiem: dobrze, że obie mamy są za mną :p i doskonale mnie rozumieją :p Quote
Maga100 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Cola napisał(a):sms'ów nie było, więc Szanowny Pan G. jeszcze w brzuchu :) i wcale nie chce wychodzić... o mamo, a ja myślałam, ze może już po...? Nie daj się zamknąc w szpitalu, OSZALEJESZ na patologii :shake: dojeżdżaj codziennie na ktg i już. Quote
Cola Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 :Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Właśnie wróciłam z badań szpitalnych - wszystko OK :multi: Pech chciał, że trafiłam na swojego lekarza i biedak nie miał wyjścia :evil_lol: nie mógł mnie zatrzymać w szpitalu....ach ten mój urok osobisty :diabloti: Mam się stawić w szpitalu (oczywiście, aby się położyć bez żadnego gadania) w sobotę albo w poniedziałek....oczywiście, że pojadę w poniedziałek :p jeśli mały G nie stwierdzi inaczej :roll: Z tego wszystkiego lecę na jakieś zakupy i będę coś gotować :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 nooo sama nie wiem co pisać - bo tak trzymaj to chyba nie - puść go wreszcie :lol: Quote
Alicja Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cola napisał(a)::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Właśnie wróciłam z badań szpitalnych - wszystko OK :multi: Pech chciał, że trafiłam na swojego lekarza i biedak nie miał wyjścia :evil_lol: nie mógł mnie zatrzymać w szpitalu....ach ten mój urok osobisty :diabloti: Mam się stawić w szpitalu (oczywiście, aby się położyć bez żadnego gadania) w sobotę albo w poniedziałek....oczywiście, że pojadę w poniedziałek :p jeśli mały G nie stwierdzi inaczej :roll: Z tego wszystkiego lecę na jakieś zakupy i będę coś gotować :evil_lol: chyba ze Mały postanowi urodzić się w niedzielę :roflt: Quote
dbsst Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Poniedziałek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Cola Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 malawaszka napisał(a):nooo sama nie wiem co pisać - bo tak trzymaj to chyba nie - puść go wreszcie :lol: ja mam go puścić?? JA?? To on się zaparł główką :evil_lol: Alicja napisał(a): chyba ze Mały postanowi urodzić się w niedzielę :roflt: NIE!!!!! TYLKO NIE WALENTYNKI :placz: ;) dbsst napisał(a):Poniedziałek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co Ty się tak tego poniedziałku uczepiłaś?? A. i tak stwierdził, że ma przesrane w lutym :evil_lol: a 3 dni imprezowania podrząd to lekka przesada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 z 15 lutego fajne człowieki są ...moja mam się w tym dniu urodziła Quote
dbsst Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cola napisał(a): Co Ty się tak tego poniedziałku uczepiłaś?? A. i tak stwierdził, że ma przesrane w lutym :evil_lol: a 3 dni imprezowania podrząd to lekka przesada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ty dobrze wiesz czemu ja się tak poniedziałku uczepiłam :P 3 dni imprezowania? czy on z lutego czy obchodzi walentynki ha ha Quote
Maga100 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Debe przewidziała zimę stulecia, ty przewidziałaś, ze G nie będzie się spieszył na świat ten... czarownice jakieś czy co :shake: Quote
Cola Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Alicja napisał(a):z 15 lutego fajne człowieki są ...moja mam się w tym dniu urodziła super :p generalnie lutowe ludzie to fajne człowieki :cool3: dbsst napisał(a):ty dobrze wiesz czemu ja się tak poniedziałku uczepiłam :P 3 dni imprezowania? czy on z lutego czy obchodzi walentynki ha ha no dobra, udawajmy że wiem o co chodzi :evil_lol: jakiś kwiatek 14 nie zawadzi :roll: :evil_lol::evil_lol: Maga100 napisał(a):Debe przewidziała zimę stulecia, ty przewidziałaś, ze G nie będzie się spieszył na świat ten... czarownice jakieś czy co :shake: Z tą zimą to Debe przesadziła - czarownica! ...ale "zasiedzenie" G to było wiadome od początku :evil_lol: wystarczy wiedzieć kiedy się pojawił i obliczyć, czyli wykluje się planowo :p Quote
dbsst Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Maga100 napisał(a):Debe przewidziała zimę stulecia, ty przewidziałaś, ze G nie będzie się spieszył na świat ten... czarownice jakieś czy co :shake: ja tylko ostrzegałam ale spokojnie drugie planujemy na wiosnę - TZ liczy i oblicza bo też ma dość zimy haha Cola napisał(a): Z tą zimą to Debe przesadziła - czarownica! ...ale "zasiedzenie" G to było wiadome od początku :evil_lol: wystarczy wiedzieć kiedy się pojawił i obliczyć, czyli wykluje się planowo :p ja przesadziłam JA a z tym kwiatkiem TO TY PRZESADZIŁAŚ w takim razie niech się rodzi 14 ha ha ha Quote
Cola Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 dbsst napisał(a):a z tym kwiatkiem TO TY PRZESADZIŁAŚ w takim razie niech się rodzi 14 ha ha ha nie ma takiej opcji :evil_lol: :roll: to już zmieniłaś zdanie co do poniedziałku?? :diabloti: Quote
Maga100 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 dbsst napisał(a):ja tylko ostrzegałam ale spokojnie drugie planujemy na wiosnę - ale to oznacza, że wiosny NIE BĘDZIE :chainsaw: Quote
Cola Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 I NIC :evil_lol: Byłam na zakupach i w kinie :p Obstawiam poniedziałek :diabloti: a wy jak??:roll: Quote
Maga100 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ja obastawiam, że nie urodzisz nigdy :diabloti: i będę musieli ciachnąć :diabloti: Quote
Recommended Posts