Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej Cola ja właśnie zamiast pracować cichcem wpadam na Dogo bo w domku nowym brak :shake: fajnie Cie znowu zobaczyc, bo sie stęskniłyśmy :cool3:
chłopaki jak zawsze cudowne nie dziwię sie słabosci Szpili :loveu:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Patuś :)
Ja też się stęskniłam za dogo, ciągle męczyłam debe o newsy...a teraz braciak się sprowadził i musem założył neta (nałogowiec) :evil_lol: Kiedy będziecie mieli neta??...i będą nowe fotki Lilith?? :razz:

Posted

a nie da się tej tepsy przyspieszyć w łagodny sposób :mad: :mad: :mad: :evil_lol:
:evil_lol: nielegale są ok, tylko trzeba uważać...i to bardzo, bo mogą zablokować neta doszczętnie (tak mi zrobili rok temu :angryy: ....nie tylkko mi :evil_lol: )

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

cola masz boską lufe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Magda :evil_lol:

Cola to mój koffany Gdańsk :multi::multi::multi:

a teraz poproszę fotę 3 zdechlaków spod krzaczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

anetko Szarika nie spotkałam :evil_lol:

Ja już wiedziałam jak się zakręcić i gdzie wgramolić, aby dorwać taaaaaką lufę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja też się zakofffaaałłaaamm w Gdańsku. Szkoda, że byłam tylko 3 dni, ale jeszcze ja tam wrócę.

Posted

Cola napisał(a):
cały czas byłam (duchem przez długi czas, ale byłam) :cool1:

duuuchem duuuuuuuchem

to sie nie liczy

szczegolnie duchowanie na gg ;)

Posted

Wczorajsze fotki...niestety nikogo nie było w pobliżu, aby zrobić zdjęcie nam zdechlakom pod krzaczorem :evil_lol:
Jakieś dziwne te fotki mi wyszły kolorystycznie i wogóle :shake: Chyba jeszcze się nie przestawiłam z zimy na wiosnę :(

Trawożerca....a kilka dni temu psy pochłoneły kapustę piekińską ale co tam :)

Posted

Alicjo mój TZ nie chciał z nami iść :mad: bo jest gorąco, bo niedawno wrócił do domu (raptem wyszedł na 1h), bo ja dziamgole, że włazi mi w kadr albo coś tam....okres chyba ma ale ciiiii

Posted

:placz::placz::placz:chciałam skomentować ale musiałabym wszystkie przerzucić :cool3:

panika w oczach :lol:

uczy sie jeździć na hulajnodze:razz:

:loveu:ciekawska ślicznota ;)

Posted

Alicja Ty to jesteś niemożliwa...zawsze tak skomentujesz, że spadam z krzesła :lol: ale z jednym się do końca nie mogę zgodzić

to nie jest jazda na hulajnodze tylko na deskorolce (szczeniactwo mu się przypomniało) :evil_lol:

...a to..skradanie się do kaczek :evil_lol: :evil_lol: i wypłaszanie z krzaczorów, geny są jednak silniejsze :evil_lol: