Patka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 hej Cola ja właśnie zamiast pracować cichcem wpadam na Dogo bo w domku nowym brak :shake: fajnie Cie znowu zobaczyc, bo sie stęskniłyśmy :cool3: chłopaki jak zawsze cudowne nie dziwię sie słabosci Szpili :loveu: Quote
Cola Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 cześć Patuś :) Ja też się stęskniłam za dogo, ciągle męczyłam debe o newsy...a teraz braciak się sprowadził i musem założył neta (nałogowiec) :evil_lol: Kiedy będziecie mieli neta??...i będą nowe fotki Lilith?? :razz: Quote
Patka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 wiesz jak to jest z TPSA :evil_lol: moze jutro a moze za 3 tyg :mad: poczekamy zobaczymy na razie pozostaje mi nielegal :evil_lol: Quote
Cola Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 a nie da się tej tepsy przyspieszyć w łagodny sposób :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: nielegale są ok, tylko trzeba uważać...i to bardzo, bo mogą zablokować neta doszczętnie (tak mi zrobili rok temu :angryy: ....nie tylkko mi :evil_lol: ) Quote
Cola Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Wpuścimy trochę wiosny :) ...a teraz kilka staroci zrobione rok temu w Gdańsku i okolicach Quote
anetta Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Jakie piekne zdjatka noca :sweetCyb::loveu: Szarika nie spotkalas? :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 cola masz boską lufe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] cola masz boską lufe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Magda :evil_lol: Cola to mój koffany Gdańsk :multi::multi::multi: a teraz poproszę fotę 3 zdechlaków spod krzaczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Boskie foty, a Gdańsk noca cudny :loveu: :loveu: Quote
Cola Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 anetko Szarika nie spotkałam :evil_lol: Ja już wiedziałam jak się zakręcić i gdzie wgramolić, aby dorwać taaaaaką lufę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja też się zakofffaaałłaaamm w Gdańsku. Szkoda, że byłam tylko 3 dni, ale jeszcze ja tam wrócę. Quote
dbsst Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: w koncu jestes wsrod dogomaniakow :cool1: :multi: :multi: :multi: Quote
Cola Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 cały czas byłam (duchem przez długi czas, ale byłam) :cool1: Quote
dbsst Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Cola napisał(a):cały czas byłam (duchem przez długi czas, ale byłam) :cool1: duuuchem duuuuuuuchem to sie nie liczy szczegolnie duchowanie na gg ;) Quote
dbsst Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Cola napisał(a):oj tam się czepiasz ;) taaaaaaaaaaaaaaaa jasne :mad: Quote
Cola Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Wczorajsze fotki...niestety nikogo nie było w pobliżu, aby zrobić zdjęcie nam zdechlakom pod krzaczorem :evil_lol: Jakieś dziwne te fotki mi wyszły kolorystycznie i wogóle :shake: Chyba jeszcze się nie przestawiłam z zimy na wiosnę :( Trawożerca....a kilka dni temu psy pochłoneły kapustę piekińską ale co tam :) Quote
dbsst Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 ale tam slicznie zieloniutko teraz cudniascie :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :loveu::loveu::loveu:no i znów tylko ta emotka mi pasuje:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cola szkoda że nikt wam foty nie cyknał :shake::razz: Quote
Cola Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 zabierzcie to coś z mojego jęzorka...blleee.. koniec spacerku Quote
Cola Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Alicjo mój TZ nie chciał z nami iść :mad: bo jest gorąco, bo niedawno wrócił do domu (raptem wyszedł na 1h), bo ja dziamgole, że włazi mi w kadr albo coś tam....okres chyba ma ale ciiiii Quote
Alicja Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :placz::placz::placz:chciałam skomentować ale musiałabym wszystkie przerzucić :cool3: panika w oczach :lol: uczy sie jeździć na hulajnodze:razz: :loveu:ciekawska ślicznota ;) Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Cola'] hahah jakie piękne stójki :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 jejciu jaki słodki Toffi ja nie moge :loveu: :loveu: Quote
Cola Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Alicja Ty to jesteś niemożliwa...zawsze tak skomentujesz, że spadam z krzesła :lol: ale z jednym się do końca nie mogę zgodzić to nie jest jazda na hulajnodze tylko na deskorolce (szczeniactwo mu się przypomniało) :evil_lol: ...a to..skradanie się do kaczek :evil_lol: :evil_lol: i wypłaszanie z krzaczorów, geny są jednak silniejsze :evil_lol: Quote
Recommended Posts