Alicja Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Vectra']W tym miejscu zapytam , czemu śmiejesz sie z Waszki , że miała ogromny plecak na 3 dni ? przecież do szpitala nie jechałaś na pół roku ? :evil_lol: :roflt: :roflt: oznajmiam że plecaczek Waszki wcale nie był takich niebotycznych rozmiarów :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Vectra']W tym miejscu zapytam , czemu śmiejesz sie z Waszki , że miała ogromny plecak na 3 dni ? przecież do szpitala nie jechałaś na pół roku ? :evil_lol: no cóż za porównanie :roll::diabloti: Ja się pakowałam dla dwóch osób :diabloti: w tym jedna z tych osób przebierała się kilka razy w ciągu dnia :diabloti: [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: oznajmiam że plecaczek Waszki wcale nie był takich niebotycznych rozmiarów :evil_lol: lizus :diabloti: Quote
dbsst Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Waszki plecak faktycznie nie był mały.....................ja sumując miałam mniej rzeczy na wejściu do szpitala na wyjściu za to wyglądałam jakbym obrobiła oddział z bagaży. A wydawało mi się, że wszystkiego dopilnowałam :diabloti::evil_lol: Quote
Cola Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 OK :p Będę nadzorować podróż torby-bagażnik + ewentualne rzeczy, które mogą się przydać :evil_lol: Nie wiem jakim cudem, ale do szpitala spakowałam się w jedną torbę :niewiem: Dzisiaj znowu miałam pobudkę o 4 rano :mdleje: tym razem z powodu pracy pewnego mięśnia, który narywał z krzyża :mad: i tak nam zeszło 1,5h :flaming: Quote
Cola Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 to zaczynamy dzisiaj 39tc :multi::multi::multi: Ostatnio natknęłam się na chińskie tablice planowania płci dziecka :cool3: Mi akurat się nie zgadza (mam taką nadzieję, ale to się dopiero okaże :evil_lol:)...Jestem ciekawa jak u reszty :cool3: podobno...sprawdza się tylko u kobiet które nie mają problemów ginekologicznych i ma skuteczność 92% :roll: ...ale w wersji angielskiej wychodzi mi boy :p http://www.baby2see.com/gender/prediction.html Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ale bujdaaaa że niby co? cały styczeń np to dziewczynka itd??? to chyba niemożliwe :lol: Quote
Cola Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 aaaa...no chyba, że masz kilka owulacji w ciągu jednego cyklu :D to już inna historia... patrzy się na wiek matki (w jakim zachodzi w ciążę albo chce zajść) a potem na dany miesiąc i niby ma się większe szanse na wskazaną płeć Quote
Alicja Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 uwierz ...nie zdadza sie .... na 5 ciąż znajomych tylko 1 się zgadzała :roflt: to kolejna statystyczna bajka 39 powiadasz .....to co .....buty już masz naszykowane przy drzwiach ;) Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Cola napisał(a):aaaa...no chyba, że masz kilka owulacji w ciągu jednego cyklu :D to już inna historia... :splat: od tej strony nie pomyślałam buuahahahaha Quote
Cola Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 może Chinolom się sprawdza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buty cały czas stoją obok drzwi :diabloti:, samochód zatankowany, telefony naładowane, torby spakowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: możemy spokojnie czekać dwa tygodnie albo i dłużej :roll: Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 matko jak ja Was podziwiam za to: "spokojnie czekać" :mdleje: Quote
Maga100 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 a czy są już jakieś przesłanki na Wielkie Wyjście? :p Quote
Alicja Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Czy masz od Debe albo Magi nr fona ??? Musisz nam zaraz dać znać ;) Quote
Cola Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='malawaszka']matko jak ja Was podziwiam za to: "spokojnie czekać" :mdleje: :niewiem: a cóż nam innego pozostało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Maga100']a czy są już jakieś przesłanki na Wielkie Wyjście? :p na ostatniej wizycie u gin nie było żadnych oznak :grins: jedyne co, to kilka skurczy z krzyża - nic przyjemnego :roll: wolę z brzucha :diabloti: [quote name='Alicja']Czy masz od Debe albo Magi nr fona ??? Musisz nam zaraz dać znać ;) mam do Debe....ale zaraz tzn kiedy?? jak się skończy czy w trakcie na parcie?? ;) :evil_lol::evil_lol: ...aha!!! i nie mam syndromu wicia gniazda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak na razie ledwo zapędzam się do ogarnięcia mieszkania :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Cola'] mam do Debe....ale zaraz tzn kiedy?? jak się skończy czy w trakcie na parcie?? ;) :evil_lol::evil_lol: pisz do Debe, gdy: -zacznie się już - będziesz wychodzic z domu - dojedziesz na porodówkę - a potem juz nrormalnie, w trakcie porodu... :evil_lol: [quote name='Cola'] ...aha!!! i nie mam syndromu wicia gniazda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak na razie ledwo zapędzam się do ogarnięcia mieszkania :diabloti: ja też nie miałam, więc wszystko z tobą w porządku :diabloti: Quote
dbsst Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Cola']to zaczynamy dzisiaj 39tc :multi::multi::multi: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: już NIEŹLE ależ to leci :crazyeye::crazyeye::crazyeye: GRATULUJEMY i trzymamy kciuki za nie przenoszenie zbyt długie :evil_lol: [quote name='Cola'] patrzy się na wiek matki (w jakim zachodzi w ciążę albo chce zajść) a potem na dany miesiąc i niby ma się większe szanse na wskazaną płeć nam wg kalendarza wychodziła dziewczyna :evil_lol: [quote name='Maga100']pisz do Debe, gdy: -zacznie się już - będziesz wychodzic z domu - dojedziesz na porodówkę - a potem juz nrormalnie, w trakcie porodu... :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: tak tak tak informuje mnie a ja bede inforomować DG albo Magę jak nie bede mogłabyć przy kompie a ona bedzie informować DG :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='dbsst'] :evil_lol: tak tak tak informuje mnie a ja bede inforomować DG albo Magę jak nie bede mogłabyć przy kompie a ona bedzie informować DG :evil_lol: to plan ustalony :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 a mnie się śniło, ze to już dzisiaj :mdleje: Quote
dbsst Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Maga100']to plan ustalony :evil_lol: zgadzasz się ze mną jesteś dla mnie miła - czego chcesz duszo nieczysta? tak możesz w przyszłym tygodniu wpaśc do mnie :P Quote
Cola Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='Maga100']pisz do Debe, gdy: -zacznie się już - będziesz wychodzic z domu - dojedziesz na porodówkę - a potem juz nrormalnie, w trakcie porodu... :evil_lol: tia....jak dam radę w trakcie :evil_lol: ja też nie miałam, więc wszystko z tobą w porządku :diabloti: uffff....czyli wszystko ze mną ok :p [quote name='dbsst']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: już NIEŹLE ależ to leci :crazyeye: GRATULUJEMY i trzymamy kciuki za nie przenoszenie zbyt długie :evil_lol: :evil_lol: zobaczymy jak to będzie z tym noszeniem nam wg kalendarza wychodziła dziewczyna :evil_lol: spoko, mi też wychodzi dziewczynka....ale ma być BOY :p aha...ten kalendarz niby "działa" jeśli ma się wszystko uregulowane i bez problemów...a kto powiedział, że moja owulacja była planowo?? :evil_lol: tylko po wypadku się wstrzymała i wywołała później :cool3: a plemnik Y był pierwszy na miejscu :diabloti: :evil_lol: tak tak tak informuje mnie a ja bede inforomować DG albo Magę jak nie bede mogłabyć przy kompie a ona bedzie informować DG :evil_lol: ale zdjęć komórką nie wyślę :diabloti::evil_lol: [quote name='Maga100']to plan ustalony :evil_lol: :evil_lol: no to już mam jeden problem z głowy [quote name='malawaszka']a mnie się śniło, ze to już dzisiaj :mdleje: :turn-l::megagrin::megagrin::megagrin: Generalnie mam dzisiaj doła :-(...i wszystko jest do doopy i bezsensu...jeden plus - przyszedł wózek :cool3: :multi: i czekam na A. żeby go poskładał Quote
Alicja Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 no to łączę się w bólu bo mam dołkowy dzień ale poka wózek Quote
Olcia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 kalendarz u mnie też nie sprawdził się:) Cola zabieraj się za ropakowywanie wózka, za parę dni będziesz wszystko robiła nosiła dzwigała i co tam jeszcze wymyślisz żeby G już wyszedł:):) Quote
Cola Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Alicja']no to łączę się w bólu bo mam dołkowy dzień ale poka wózek 1. a dzisiaj?? :diabloti: bo u mnie trochę mniejszy dołek 2. potem :evil_lol: [quote name='dbsst']1. czemu masz doła 2. poka wózek 1. szkoda pisać :eviltong: 2. kolejna, potem :evil_lol: dogo mi strasznie muli i net chyba również [quote name='Olcia']kalendarz u mnie też nie sprawdził się:) Cola zabieraj się za ropakowywanie wózka, za parę dni będziesz wszystko robiła nosiła dzwigała i co tam jeszcze wymyślisz żeby G już wyszedł:):) za parę dni to może nie....ale tygodni tak ;):evil_lol: wózek rozpakowany, złożony :p oczywiście nie obyło się bez sapania i tekstu "dlaczego to nie pasuje?" :evil_lol: bo po co mężczyźnie instrukcja :diabloti::evil_lol: zademonstrowałam na sucho jak kombinezon pasuje do fotelika ze standardową wkładką :cool3: i TA SPECJALNA wkładka się nie zmieści :diabloti: ...a wózek jak wózek Tako Jumper X Piratz :p i nie uważam, że jest ciężki...ale jaki wózek byłby ciężki dla kobity, która przed ciążą brała na łapki średnio 40kg i sobie szła :evil_lol: Quote
Recommended Posts