Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']W tym miejscu zapytam , czemu śmiejesz sie z Waszki , że miała ogromny plecak na 3 dni ?
przecież do szpitala nie jechałaś na pół roku ? :evil_lol:

:roflt: :roflt:

oznajmiam że plecaczek Waszki wcale nie był takich niebotycznych rozmiarów :evil_lol:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']W tym miejscu zapytam , czemu śmiejesz sie z Waszki , że miała ogromny plecak na 3 dni ?
przecież do szpitala nie jechałaś na pół roku ? :evil_lol:

no cóż za porównanie :roll::diabloti:
Ja się pakowałam dla dwóch osób :diabloti:
w tym jedna z tych osób przebierała się kilka razy w ciągu dnia :diabloti:

[quote name='Alicja']:roflt: :roflt:

oznajmiam że plecaczek Waszki wcale nie był takich niebotycznych rozmiarów :evil_lol:

lizus :diabloti:

Posted

Waszki plecak faktycznie nie był mały.....................ja sumując miałam mniej rzeczy na wejściu do szpitala na wyjściu za to wyglądałam jakbym obrobiła oddział z bagaży.
A wydawało mi się, że wszystkiego dopilnowałam :diabloti::evil_lol:

Posted

OK :p Będę nadzorować podróż torby-bagażnik + ewentualne rzeczy, które mogą się przydać :evil_lol:

Nie wiem jakim cudem, ale do szpitala spakowałam się w jedną torbę :niewiem:

Dzisiaj znowu miałam pobudkę o 4 rano :mdleje: tym razem z powodu pracy pewnego mięśnia, który narywał z krzyża :mad: i tak nam zeszło 1,5h :flaming:

Posted

to zaczynamy dzisiaj 39tc :multi::multi::multi:

Ostatnio natknęłam się na chińskie tablice planowania płci dziecka :cool3: Mi akurat się nie zgadza (mam taką nadzieję, ale to się dopiero okaże :evil_lol:)...Jestem ciekawa jak u reszty :cool3:

podobno...sprawdza się tylko u kobiet które nie mają problemów ginekologicznych i ma skuteczność 92% :roll:

...ale w wersji angielskiej wychodzi mi boy :p

http://www.baby2see.com/gender/prediction.html

Posted

aaaa...no chyba, że masz kilka owulacji w ciągu jednego cyklu :D to już inna historia...

patrzy się na wiek matki (w jakim zachodzi w ciążę albo chce zajść) a potem na dany miesiąc i niby ma się większe szanse na wskazaną płeć

Posted

uwierz ...nie zdadza sie .... na 5 ciąż znajomych tylko 1 się zgadzała :roflt: to kolejna statystyczna bajka

39 powiadasz .....to co .....buty już masz naszykowane przy drzwiach ;)

Posted

może Chinolom się sprawdza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buty cały czas stoją obok drzwi :diabloti:, samochód zatankowany, telefony naładowane, torby spakowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: możemy spokojnie czekać dwa tygodnie albo i dłużej :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']matko jak ja Was podziwiam za to: "spokojnie czekać" :mdleje:

:niewiem: a cóż nam innego pozostało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Maga100']a czy są już jakieś przesłanki na Wielkie Wyjście? :p

na ostatniej wizycie u gin nie było żadnych oznak :grins: jedyne co, to kilka skurczy z krzyża - nic przyjemnego :roll: wolę z brzucha :diabloti:

[quote name='Alicja']Czy masz od Debe albo Magi nr fona ??? Musisz nam zaraz dać znać ;)

mam do Debe....ale zaraz tzn kiedy?? jak się skończy czy w trakcie na parcie?? ;) :evil_lol::evil_lol:

...aha!!! i nie mam syndromu wicia gniazda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak na razie ledwo zapędzam się do ogarnięcia mieszkania :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']
mam do Debe....ale zaraz tzn kiedy?? jak się skończy czy w trakcie na parcie?? ;) :evil_lol::evil_lol:

pisz do Debe, gdy:
-zacznie się już
- będziesz wychodzic z domu
- dojedziesz na porodówkę
- a potem juz nrormalnie, w trakcie porodu...
:evil_lol:

[quote name='Cola']
...aha!!! i nie mam syndromu wicia gniazda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak na razie ledwo zapędzam się do ogarnięcia mieszkania :diabloti:

ja też nie miałam, więc wszystko z tobą w porządku :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']to zaczynamy dzisiaj 39tc :multi::multi::multi:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: już NIEŹLE ależ to leci :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
GRATULUJEMY i trzymamy kciuki za nie przenoszenie zbyt długie :evil_lol:

[quote name='Cola']
patrzy się na wiek matki (w jakim zachodzi w ciążę albo chce zajść) a potem na dany miesiąc i niby ma się większe szanse na wskazaną płeć

nam wg kalendarza wychodziła dziewczyna :evil_lol:

[quote name='Maga100']pisz do Debe, gdy:
-zacznie się już

:diabloti:

:evil_lol: tak tak tak informuje mnie a ja bede inforomować DG albo Magę jak nie bede mogłabyć przy kompie a ona bedzie informować DG :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']
:evil_lol: tak tak tak informuje mnie a ja bede inforomować DG albo Magę jak nie bede mogłabyć przy kompie a ona bedzie informować DG :evil_lol:

to plan ustalony :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']to plan ustalony :evil_lol:

zgadzasz się ze mną jesteś dla mnie miła - czego chcesz duszo nieczysta?
tak możesz w przyszłym tygodniu wpaśc do mnie :P

Posted

[quote name='Maga100']pisz do Debe, gdy:
-zacznie się już

tia....jak dam radę w trakcie :evil_lol:

ja też nie miałam, więc wszystko z tobą w porządku :diabloti:

uffff....czyli wszystko ze mną ok :p

[quote name='dbsst']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: już NIEŹLE ależ to leci :crazyeye:
GRATULUJEMY i trzymamy kciuki za nie przenoszenie zbyt długie :evil_lol:

:evil_lol: zobaczymy jak to będzie z tym noszeniem

nam wg kalendarza wychodziła dziewczyna :evil_lol:

spoko, mi też wychodzi dziewczynka....ale ma być BOY :p aha...ten kalendarz niby "działa" jeśli ma się wszystko uregulowane i bez problemów...a kto powiedział, że moja owulacja była planowo?? :evil_lol: tylko po wypadku się wstrzymała i wywołała później :cool3: a plemnik Y był pierwszy na miejscu :diabloti:

ale zdjęć komórką nie wyślę :diabloti::evil_lol:

[quote name='Maga100']to plan ustalony :evil_lol:

:evil_lol: no to już mam jeden problem z głowy

[quote name='malawaszka']a mnie się śniło, ze to już dzisiaj :mdleje:

:turn-l::megagrin::megagrin::megagrin:

Generalnie mam dzisiaj doła :-(...i wszystko jest do doopy i bezsensu...jeden plus - przyszedł wózek :cool3: :multi: i czekam na A. żeby go poskładał

Posted

kalendarz u mnie też nie sprawdził się:) Cola zabieraj się za ropakowywanie wózka, za parę dni będziesz wszystko robiła nosiła dzwigała i co tam jeszcze wymyślisz żeby G już wyszedł:):)

Posted

[quote name='Alicja']no to łączę się w bólu bo mam dołkowy dzień

ale poka wózek

1. a dzisiaj?? :diabloti: bo u mnie trochę mniejszy dołek
2. potem :evil_lol:

[quote name='dbsst']1. czemu masz doła
2. poka wózek

1. szkoda pisać :eviltong:
2. kolejna, potem :evil_lol: dogo mi strasznie muli i net chyba również

[quote name='Olcia']kalendarz u mnie też nie sprawdził się:) Cola zabieraj się za ropakowywanie wózka, za parę dni będziesz wszystko robiła nosiła dzwigała i co tam jeszcze wymyślisz żeby G już wyszedł:):)

za parę dni to może nie....ale tygodni tak ;):evil_lol:

wózek rozpakowany, złożony :p oczywiście nie obyło się bez sapania i tekstu "dlaczego to nie pasuje?" :evil_lol: bo po co mężczyźnie instrukcja :diabloti::evil_lol:
zademonstrowałam na sucho jak kombinezon pasuje do fotelika ze standardową wkładką :cool3: i TA SPECJALNA wkładka się nie zmieści :diabloti:

...a wózek jak wózek Tako Jumper X Piratz :p i nie uważam, że jest ciężki...ale jaki wózek byłby ciężki dla kobity, która przed ciążą brała na łapki średnio 40kg i sobie szła :evil_lol: