Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciągle mało.............................

a Cola zamiast gadac ze mną TV oglada

co mam myslec o tym

sama nie wiem

chyba bede musiala ja wiśnióweczka poczęstowac

jak jej TZ wyjedzie

i nie bedzie komu rano wody podać

lalalalalala

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

oj ta Cola sobie igra i zaraz obudzi we mnie bestie

a jak obudzi we mnie bestie to jej bardzoe wspolczuje
lallaalalal
alalallalalallaa
lallalala
lallala

Posted

Bestia groźna śpi...uffff...w końcu mogę się pokazać na własnym topiku ;)

Wiśnióweczka a proszę bardzo...już mi mdłości dawno temu przeszły....a co do wody, to brat mi poda, albo któryś zwierzak podzieli się ze mną swoją :razz: mam taką nadzieję

Wiem, że mało...ale później będzie więcej i więcej... Alicja będzie miała co robić :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
Bestia groźna śpi...uffff...w końcu mogę się pokazać na własnym topiku ;)

Wiśnióweczka a proszę bardzo...już mi mdłości dawno temu przeszły....a co do wody, to brat mi poda, albo któryś zwierzak podzieli się ze mną swoją :razz: mam taką nadzieję

Wiem, że mało...ale później będzie więcej i więcej... Alicja będzie miała co robić :evil_lol:

wredzioszka

Posted

efektowne przechwycenie....

..tego patyczka

oszołomy błotniakowe trzy :evil_lol: były takie szczęśliwe taplając się w tym błocie, tak jak małe dziecko plumkające rączkami w sedesie :evil_lol:

c.d.n. nastąpił bunt imageshack :-(

Posted

buuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahha

wsyszło szydło z worka ze Szpili to normalnie latawiec jest

patzre i nie wierze hahahahhahaa

COLA dziękuje za foty

a do tego to mam sentyment Ty juz wiesz czemu ;)

hahahaha to nie mój pies ;)

zdjecia sa WSPANIAŁE

Posted

Witam wszystkich :buzi:

Jak zaglądam na dgm to od razu mam lepszy humorek i jakoś tak mokry ekran się robi ;) Fajnie, że moje fotki się podobają....może coś jeszcze uda mi się wstawić...na bieżąco :multi: bo mam neta w miejscu przebywania :multi:

Wczoraj postanowiłam popracować nad kondycją moją i psów po świętach (trochę się zapaśliśmy). Gdyby ktoś widział 3 istotki leżące w trawie pod krzaczorem to byliśmy my. Jak ciężko było wracać....słyszałam tylko szuranie pazurków za mną :evil_lol: Szkoda że Szpilowej z nami nie było, ale mam nadzieję...że to nadrobimy w najbliższym czasie, i że Debe zajrzy do nas do domku, a nie jak ostatnio ucieknie grrr ...Tak tak Debe wiem, że masz sentyment do tego zdjęcia (przypomniało mi się zdjęcie, które zrobiłam Tobie i Szpilowej...buhahahahhaa )