Cola Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 agbar napisał(a):Hipcio nie jest boski:shake: Hipcio zaprawde powiadam Ci,ma wysoki poziom agresji i jak jeszcze raz uslyszy : Kiedy rodzisz???To hipcia szlag trafi.....:diabloti: Jestem przeterminowana...jak pasztet....niedlugo zaczne smierdziec:roll: :knuje: To kiedy rodzisz?? ;) Poczekaj jak na mnie przyjdzie pora :roll: będę śmierdziała dwa tygodnie z przeterminowania :errrr: dbsst napisał(a):gratulujemy :multi::multi::multi::multi: a całej reszty nie będe komentować - ja w przeciwieństwie do innych pań na sali miałam WSZYSTKO nawet spadochron i sanki - przydały się :diabloti: dziękujemy :p jeszcze 5 tygodni do końca :megagrin: sanki rozumiem przy tej porze roku :cool3: ale spadochron?? po co Ci spadochron?? :roll: Ostatnio A. uczył się przewijać i kąpać "dziecko" :p Nawet całkiem sprawnie mu to szło :cool3: Wczoraj byliśmy u gin...w poczekalni jedna z pań dostała skurczy - jej mąż i mój mąż popadli w panikę i wielki stres :megagrin: i na tym się skończyło :diabloti: Lekarz stwierdził, że u mnie jest wszystko ok, z dzidzią też i kazał się pokazać za tygodnie :roll: Quote
malawaszka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Cola napisał(a): Wczoraj byliśmy u gin...w poczekalni jedna z pań dostała skurczy - jej mąż i mój mąż popadli w panikę i wielki stres :megagrin: i na tym się skończyło :diabloti: hahahha :roflt: Quote
dbsst Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Cola napisał(a): sanki rozumiem przy tej porze roku :cool3: ale spadochron?? po co Ci spadochron?? :roll: nigdy nie wiesz co ci sie może przydać :evil_lol: Quote
Cola Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 :hmmmm: myślałam i myślałam nad tym spadochronem od samego rana i ... :sweetCyb: wymyśliłam :PROXY5: to jest tak....jak wracasz do domu na tych sankach...i jak jest zbyt duża górka z której lecisz na łeb na szyję...to...ciągniesz za tą rączkę i buch spadochron się otwiera :p czyli hamowanie ekspresowe :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Napisał Cola Wczoraj byliśmy u gin...w poczekalni jedna z pań dostała skurczy - jej mąż i mój mąż popadli w panikę i wielki stres i na tym się skończyło twardziele hahahahahaha Quote
Tengusia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 5 tygodni zleci nawet nie zauwazysz :grins: ja ostatnio bylam u kolezanki ktora ma synka 6 m-cznego i w czasie gdy on grymasil i nie chcial cyca powiedzialam mu ze karkoweczka by mu sie przydala i browar a on zaczal sie do mnie usmiechac hihihi zabawne sa takie brzdace do czasu jak nie zaczynaja sie drzec nie wiadomo dlaczego i na co :evilbat: Quote
Cola Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Vectra napisał(a):twardziele hahahahahaha :evil_lol: twardzielami to są jak robią....ale potem to wręcz mdleją :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tengusia napisał(a):5 tygodni zleci nawet nie zauwazysz :grins: ja ostatnio bylam u kolezanki ktora ma synka 6 m-cznego i w czasie gdy on grymasil i nie chcial cyca powiedzialam mu ze karkoweczka by mu sie przydala i browar a on zaczal sie do mnie usmiechac hihihi zabawne sa takie brzdace do czasu jak nie zaczynaja sie drzec nie wiadomo dlaczego i na co :evilbat: :evil_lol: typowy facet :roll: karkówka i browar i od razu ryjek się cieszy :p :evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Cola napisał(a): :evil_lol: typowy facet :roll: karkówka i browar i od razu ryjek się cieszy :p :evil_lol: to z ciekawostek powiem ze kolega z pracy byl ze swoja dziewczyna na sylwestra w Ustroniu, ktoregos dnia podali im karkowke i on odrazu o mnie pomyslal :roflt: ... czyzby dlatego ze nie ma nic lepszego niz karkoweczka z grilla zrobiona w dobrej marynacie i do tego zimny browarek :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Cola Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Zaglądamy na chwilkę i się WITAMY :p Dzisiaj zaczynamy 38tc :multi: i nadal brak syndromu wicia gniazdka :shake: :evil_lol: TZ zagroził mi, że jeśli dzisiaj się nie spakuję to....sam mnie spakuje :diabloti: i wrzuci mi do torby tylko stringi :evil_lol::evil_lol: [quote name='Tengusia']to z ciekawostek powiem ze kolega z pracy byl ze swoja dziewczyna na sylwestra w Ustroniu, ktoregos dnia podali im karkowke i on odrazu o mnie pomyslal :roflt: ... czyzby dlatego ze nie ma nic lepszego niz karkoweczka z grilla zrobiona w dobrej marynacie i do tego zimny browarek :diabloti::diabloti::diabloti: :sabber: ale mi smaka narobiłaś...zimny browarek w upały, ale w zimowe wieczorki dobrze się sprawdza grzane :cool3: a jak jeszcze jest jakaś wkładka :roll: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 no to już jedną noga na porodówie jesteś :multi::multi::multi: BRAWO BRAWO BRAWO :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Cola Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='dbsst']no to już jedną noga na porodówie jesteś :multi::multi::multi: BRAWO BRAWO BRAWO :multi::multi::multi::multi::multi: :roll: jakby jedną...ale jak odległą :evil_lol: [quote name='Alicja']spakowałaś się już :hmmmm: :siara: nie ... TZ chyba zapomniał, że mi groził :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 no jak zapędzisz się jak Dilerka to w zasadzi paluszkiem jesteś na porodówce hahahaha Quote
Cola Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 dbsst napisał(a):no jak zapędzisz się jak Dilerka to w zasadzi paluszkiem jesteś na porodówce hahahaha :evil_lol: kto wie...kto wie...może jeszcze będą musieli mnie siłą zaciągać do szpitala :evil_lol: G. chyba zaczyna się wstawiać :roll: tylko dlaczego musi to robić o 7 rano?? :angryy: kiedy ja chcę jeszcze spać :placz: napycha się głową mi na pęcherz :angryy: i gmera i gmera i gmera :flaming: i ciągnie i ciągnie... Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 czym on się tam w brzuchu wstawia??? :mdleje: Quote
Cola Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='malawaszka']czym on się tam w brzuchu wstawia??? :mdleje: siiiiii :p "Wstawianie się główki do wchodu miednicy u pierwiastek W ciągu ostatnich 3-4 tygodni główka płodu u pierwiastek tracąc swoje swobodne ułożenie w jamie macicy, przyjmuje ułożenie silnie przygięte wykonując tzw. pierwszy zwrot główki i wstawia się potylicą do wchodu miednicy." Coś mnie dzisiaj napadło i napadłam na sklep....i kupiłam kolejne pajacyki :mdleje:oczywiście za aprobatą TZ (wszystko co ma lewka jest na TAK :evil_lol: inne zwierzątka wywołują grymas na twarzy :diabloti:) nie mam pojęcia kiedy G. to wszystko założy :evil_lol: a tym bardziej zniszczy :roll: Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Cola']siiiiii :p "Wstawianie się główki do wchodu miednicy u pierwiastek W ciągu ostatnich 3-4 tygodni główka płodu u pierwiastek tracąc swoje swobodne ułożenie w jamie macicy, przyjmuje ułożenie silnie przygięte wykonując tzw. pierwszy zwrot główki i wstawia się potylicą do wchodu miednicy." a co to kurde jest "u pierwiastek"??????? :mdleje: po chińsku to pisane czy co? Quote
Cola Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 pierwiastka - określenie kobiety rodzącej po raz pierwszy :grins: Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 hahahah no to teraz zupełnie inaczej brzmi to wszystko :splat: Quote
Maga100 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='malawaszka']czym on się tam w brzuchu wstawia??? :mdleje: [quote name='malawaszka']a co to kurde jest "u pierwiastek"??????? biedna Waszka, jeszcze nic nie wie, jeszcze nic nie pojmuje, ale już wkrótce, wkrótce Waszeniu i ty będziesz wszystkiego doświadczała :p No właśnie, bo jak Cola urodzi, to kto nastepny? Bo nudno się znów zrobi :shake: Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ja tam sie nie spieszę, żeby zostać pierwiastkiem :grins: Quote
malawaszka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 poka brzuch bo może Ty już urodziłaś?????? Quote
Recommended Posts