Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agbar napisał(a):
Hipcio nie jest boski:shake: Hipcio zaprawde powiadam Ci,ma wysoki poziom agresji i jak jeszcze raz uslyszy : Kiedy rodzisz???To hipcia szlag trafi.....:diabloti:

Jestem przeterminowana...jak pasztet....niedlugo zaczne smierdziec:roll:

:knuje: To kiedy rodzisz?? ;)

Poczekaj jak na mnie przyjdzie pora :roll: będę śmierdziała dwa tygodnie z przeterminowania :errrr:

dbsst napisał(a):
gratulujemy :multi::multi::multi::multi:

a całej reszty nie będe komentować - ja w przeciwieństwie do innych pań na sali miałam WSZYSTKO nawet spadochron i sanki - przydały się :diabloti:

dziękujemy :p jeszcze 5 tygodni do końca :megagrin:

sanki rozumiem przy tej porze roku :cool3: ale spadochron?? po co Ci spadochron?? :roll:

Ostatnio A. uczył się przewijać i kąpać "dziecko" :p Nawet całkiem sprawnie mu to szło :cool3:
Wczoraj byliśmy u gin...w poczekalni jedna z pań dostała skurczy - jej mąż i mój mąż popadli w panikę i wielki stres :megagrin: i na tym się skończyło :diabloti: Lekarz stwierdził, że u mnie jest wszystko ok, z dzidzią też i kazał się pokazać za tygodnie :roll:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cola napisał(a):

Wczoraj byliśmy u gin...w poczekalni jedna z pań dostała skurczy - jej mąż i mój mąż popadli w panikę i wielki stres :megagrin: i na tym się skończyło :diabloti:

hahahha :roflt:

Posted

Cola napisał(a):

sanki rozumiem przy tej porze roku :cool3: ale spadochron?? po co Ci spadochron?? :roll:

nigdy nie wiesz co ci sie może przydać :evil_lol:

Posted

:hmmmm: myślałam i myślałam nad tym spadochronem od samego rana i ... :sweetCyb: wymyśliłam :PROXY5:
to jest tak....jak wracasz do domu na tych sankach...i jak jest zbyt duża górka z której lecisz na łeb na szyję...to...ciągniesz za tą rączkę i buch spadochron się otwiera :p czyli hamowanie ekspresowe :evil_lol:

Posted

Napisał Cola
Wczoraj byliśmy u gin...w poczekalni jedna z pań dostała skurczy - jej mąż i mój mąż popadli w panikę i wielki stres i na tym się skończyło

twardziele hahahahahaha

Posted

5 tygodni zleci nawet nie zauwazysz :grins: ja ostatnio bylam u kolezanki ktora ma synka 6 m-cznego i w czasie gdy on grymasil i nie chcial cyca powiedzialam mu ze karkoweczka by mu sie przydala i browar a on zaczal sie do mnie usmiechac hihihi zabawne sa takie brzdace do czasu jak nie zaczynaja sie drzec nie wiadomo dlaczego i na co :evilbat:

Posted

Vectra napisał(a):
twardziele hahahahahaha

:evil_lol: twardzielami to są jak robią....ale potem to wręcz mdleją :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tengusia napisał(a):
5 tygodni zleci nawet nie zauwazysz :grins: ja ostatnio bylam u kolezanki ktora ma synka 6 m-cznego i w czasie gdy on grymasil i nie chcial cyca powiedzialam mu ze karkoweczka by mu sie przydala i browar a on zaczal sie do mnie usmiechac hihihi zabawne sa takie brzdace do czasu jak nie zaczynaja sie drzec nie wiadomo dlaczego i na co :evilbat:

:evil_lol: typowy facet :roll: karkówka i browar i od razu ryjek się cieszy :p :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):

:evil_lol: typowy facet :roll: karkówka i browar i od razu ryjek się cieszy :p :evil_lol:

to z ciekawostek powiem ze kolega z pracy byl ze swoja dziewczyna na sylwestra w Ustroniu, ktoregos dnia podali im karkowke i on odrazu o mnie pomyslal :roflt: ... czyzby dlatego ze nie ma nic lepszego niz karkoweczka z grilla zrobiona w dobrej marynacie i do tego zimny browarek :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Zaglądamy na chwilkę i się WITAMY :p

Dzisiaj zaczynamy 38tc :multi: i nadal brak syndromu wicia gniazdka :shake: :evil_lol:
TZ zagroził mi, że jeśli dzisiaj się nie spakuję to....sam mnie spakuje :diabloti: i wrzuci mi do torby tylko stringi :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Tengusia']to z ciekawostek powiem ze kolega z pracy byl ze swoja dziewczyna na sylwestra w Ustroniu, ktoregos dnia podali im karkowke i on odrazu o mnie pomyslal :roflt: ... czyzby dlatego ze nie ma nic lepszego niz karkoweczka z grilla zrobiona w dobrej marynacie i do tego zimny browarek :diabloti::diabloti::diabloti:

:sabber: ale mi smaka narobiłaś...zimny browarek w upały, ale w zimowe wieczorki dobrze się sprawdza grzane :cool3: a jak jeszcze jest jakaś wkładka :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']no to już jedną noga na porodówie jesteś :multi::multi::multi:

BRAWO BRAWO BRAWO :multi::multi::multi::multi::multi:

:roll: jakby jedną...ale jak odległą :evil_lol:

[quote name='Alicja']spakowałaś się już :hmmmm:

:siara: nie ... TZ chyba zapomniał, że mi groził :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
no jak zapędzisz się jak Dilerka to w zasadzi paluszkiem jesteś na porodówce hahahaha

:evil_lol: kto wie...kto wie...może jeszcze będą musieli mnie siłą zaciągać do szpitala :evil_lol:

G. chyba zaczyna się wstawiać :roll: tylko dlaczego musi to robić o 7 rano?? :angryy: kiedy ja chcę jeszcze spać :placz: napycha się głową mi na pęcherz :angryy: i gmera i gmera i gmera :flaming: i ciągnie i ciągnie...

Posted

[quote name='malawaszka']czym on się tam w brzuchu wstawia??? :mdleje:

siiiiii :p
"Wstawianie się główki do wchodu miednicy u pierwiastek
W ciągu ostatnich 3-4 tygodni główka płodu u pierwiastek tracąc swoje swobodne ułożenie w jamie macicy, przyjmuje ułożenie silnie przygięte wykonując tzw. pierwszy zwrot główki i wstawia się potylicą do wchodu miednicy."

Coś mnie dzisiaj napadło i napadłam na sklep....i kupiłam kolejne pajacyki :mdleje:oczywiście za aprobatą TZ (wszystko co ma lewka jest na TAK :evil_lol: inne zwierzątka wywołują grymas na twarzy :diabloti:) nie mam pojęcia kiedy G. to wszystko założy :evil_lol: a tym bardziej zniszczy :roll:

Posted

[quote name='Cola']siiiiii :p
"Wstawianie się główki do wchodu miednicy u pierwiastek
W ciągu ostatnich 3-4 tygodni główka płodu u pierwiastek tracąc swoje swobodne ułożenie w jamie macicy, przyjmuje ułożenie silnie przygięte wykonując tzw. pierwszy zwrot główki i wstawia się potylicą do wchodu miednicy."

a co to kurde jest "u pierwiastek"??????? :mdleje: po chińsku to pisane czy co?

Posted

[quote name='malawaszka']czym on się tam w brzuchu wstawia??? :mdleje:

[quote name='malawaszka']a co to kurde jest "u pierwiastek"???????

biedna Waszka, jeszcze nic nie wie, jeszcze nic nie pojmuje, ale już wkrótce, wkrótce Waszeniu i ty będziesz wszystkiego doświadczała :p
No właśnie, bo jak Cola urodzi, to kto nastepny? Bo nudno się znów zrobi :shake: