Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool3:a wiśnióweczka ma taki śliczny kolorek i te .....wisienki :razz:

AAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLA :mad: :lol:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

małe buuummm, ale i tak był pierwszy przy piłce :razz:

było w zasadzie już ciemno, ale wyszło jak wyszło (musiałam rozjasniać :( )...w końcu widać mięśnie Tofiego :lol:

Posted

waszeczko mam canona eos 350d

madziu oczywiście, że będą wiosenne fotaski, ale mam malutki dylemacik. Wstawiać kolejne foty Szpilowej czy swoją gromadkę hmmm

Dziękować za słowa uznania i za odwiedzinki mojego topiku :buzi:

Posted

A co mi tam wstawiam moich chłopaków :cool3: z pierwszego foconego wiosennego spacerku

...i trochę natury...

ufff...powoli nadrabiam zaległości :)

Posted

Z początkiem kwietnia powiększyła się gromadka o jednego kota :) dwuletniego kocurka o imieniu Jogi... najfajniesze u niego jest to, że ma czarne poduszeczki a ma białe łapki :cool3:

Posted

Cola napisał(a):
waszeczko mam canona eos 350d

:lol: a ja Wam nawymyślałam w galerii Szpilki :oops: :evil_lol: tak myślałam, bo chciałam pisać, że pewnie robiłaś foty aparatem debest :lol:

ducha zobaczył?/

Posted

Alicja mam ten sam problem, która jest naj.... TZ mnie męczy, żebym wysłała jakąś fotkę na konkurs...a ja mam ogromny problem, które "dziecko" mam wybrać (a jest ich naprawdę duuuużżżooo)

anetta co do refleksu się zgodzę, ale czy wypasiony sprzęt? Amatorski sprzęcik :razz: i czasami brakuje mi kilku opcji :-(

olekg18 Poter był...Jak przyniosłam Rudiego do domu, to Poteroski wielce się obraził na cały świat i przy najbliższej okazji uciekł :-(

waszeczko mamy z debe takie same aparaciki, ale różnimy się obiektywami :p
Taaa....zobaczył ducha w postaci szarżującego na niego Jokera, aby zabrać mu patyk :diabloti: