Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 malawaszka napisał(a):halo halo - zbieram meldunki od ciężarówek :lol: statystyki prowadzisz ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='malawaszka']halo halo - zbieram meldunki od ciężarówek :lol: teraz meldunki potem wyprawka :grins: Quote
bigos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 a mówiłam żeby nie pić tych fluorescencyjnych oranżadek:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dbsst napisał(a):Cola ratuj hahahhaha :roflt: ................. Quote
Cola Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='dbsst']masz foto drinów :diabloti: mam :diabloti: [quote name='anetta']A 36 TC to który miech?? Najlepsiejszego :multi::multi::multi: w 2010 (no nie mogę się przyzwyczaić pisać tę datę :evil_lol:) Toffi został w Wawce? :) dziękuję :p 36tc to tak jakby chyba 9 :roll: :evil_lol: tak [quote name='Maga100']a gdzie ty się podziewasz, że cię nie ma NIGDZIE? :hmmmm: hmmm...jakby to Ci powiedzieć :hmmmm: we wro :eviltong: no przeca pisałam, że moja mama robi nalot w weekend :grins: [quote name='malawaszka']halo halo - zbieram meldunki od ciężarówek :lol: halo halo - jest :cool2: na porodówkę jeszcze się nie wybieram :grins: ...i albo mi się wydaje albo i nie...ale brzuch mi odrobinkę się obniżył :roll: [quote name='bigos']a mówiłam żeby nie pić tych fluorescencyjnych oranżadek:evil_lol: :evil_lol: na szczęście nie świecę w nocy i moja piłka też nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...jest sobie piłka :roll: ze śmieszną i krzywą linijką :evil_lol: Quote
Cola Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 dbsst napisał(a):Cola ratuj hahahhaha khm...ale przed czym mam bronić?? :razz: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Alicja napisał(a)::roflt: ................. a ta znowu rży a obiecała, przysięgała - nie wierz nigdy kobiecie :evil_lol: Cola napisał(a):khm...ale przed czym mam bronić?? :razz: w zasadzie to powinnam jak w King Size krzyknac Olo ratuj ale wtedy mogłabyś nie ty przyjść :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak se ciebie zawołałam :eviltong: niezłe drinki az ślinka cieknie :sabber: a czy ty myślałaś, że brzuch będziesz miała pod brodą do ostatniej sekundy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: alez masz pijana linię o mamo to przez te fluodriny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dbsst napisał(a):Cola ratuj hahahhaha A Tobie co?:eviltong: Bardzo ładne i eleganckie drineczki. Nie powiem, na pewno nie made in Biedronka:evil_lol: Widać to na pierwszy rzut oka, że zagraniczne:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A brzusio?-no no robi wrażenie:p Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wow o japierdziu :mdleje: to już chyba lada chwila będziesz sie wybierała na porodówke co? z TAKĄ linią!!!! :lol: Quote
Vectra Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 http://img94.imageshack.us/img94/7642/36tc.jpg ale sie przeżarła :evil_lol: Quote
bigos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 powinna łyknąć Espumisan, nie uważasz? hahahha Quote
Cola Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Alicja']piłka z dziobkiem :grins: :errrr: faktycznie...dobrze, że jeszcze nie sterczy :evil_lol: [quote name='dbsst']w zasadzie to powinnam jak w King Size krzyknac Olo ratuj ale wtedy mogłabyś nie ty przyjść :evil_lol::evil_lol: a tak se ciebie zawołałam :eviltong: niezłe drinki az ślinka cieknie :sabber: a czy ty myślałaś, że brzuch będziesz miała pod brodą do ostatniej sekundy :evil_lol: alez masz pijana linię o mamo to przez te fluodriny :evil_lol: gdybyś tak krzyknęła, to całkiem prawdopodobne...że przybiegłby mój mąż a nie ja :evil_lol: to dobrze, że tak se:roll: bo już myślałam, że Jasiek robi suwak na Twoich plecach :diabloti: tak...myślałam, że do samego końca pod samym bufetem :evil_lol: :evil_lol: po tych drinach linia jeszcze nie doszła do siebie :roll: ale już niedługo przejdzie jej kacyk :evil_lol: [quote name='bigos']Bardzo ładne i eleganckie drineczki. Nie powiem, na pewno nie made in Biedronka:evil_lol: Widać to na pierwszy rzut oka, że zagraniczne:evil_lol::evil_lol: A brzusio?-no no robi wrażenie:p TZ będzie dumny :p haha to dlatego ludzie przepuszczają mnie w kolejkach :evil_lol: [quote name='malawaszka']wow o japierdziu :mdleje: to już chyba lada chwila będziesz sie wybierała na porodówke co? z TAKĄ linią!!!! :lol: G. ma jeszcze czas :p tak z 4 tygodnie...a potem może wychodzić :cool3: [quote name='Vectra']http://img94.imageshack.us/img94/7642/36tc.jpg ale sie przeżarła :evil_lol: świąteczne stoły były suto zastawione :evil_lol: [quote name='bigos']powinna łyknąć Espumisan, nie uważasz? hahahha Espumisan może okazać się zbyt słabym środkiem :evil_lol: znam lepszy środek na pozbycie się takiego wzdęcia :evil_lol: Quote
anetta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 No to lada chwila. Że też się zmówiłaś z Debe :evil_lol::evil_lol: Prawie w tym samym czasie rodzić :evil_lol: Ulala, francuskie drineczki :razz::cool3: Quote
Cola Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Vectra napisał(a):co to za środek na to wzdęcie :hmmmm: pierwszy to oksy :p a drugi to...wstydam się o tej porze pisać :evil_lol: anetta napisał(a):No to lada chwila. Że też się zmówiłaś z Debe :evil_lol::evil_lol: Prawie w tym samym czasie rodzić :evil_lol: Ulala, francuskie drineczki :razz::cool3: prawie robi dużą różnicę :evil_lol: a zmówiłyśmy się dopiero po fakcie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: była też dziewicza pina colada....i jeszcze jakiś taki limonkowo - cytrynowy :roll: ale najlepiej schodziły te czerwone :cool3: Quote
bigos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 a to czerwone to w jakim smaku?:cool3: mi tu smaka narobiła dziewczyna, no:shake: Quote
Cola Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 żurawinowo - pomarańczowy :eating: i koniecznie z lodem....nie wiem co jeszcze tam TZ dawał :roll: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cola napisał(a):żurawinowo - pomarańczowy :eating: i koniecznie z lodem....nie wiem co jeszcze tam TZ dawał :roll: pewnie wódkę hahahha Quote
Cola Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 :ices_bla: to już wiem czemu TA LINIA jest pijana do tej pory :errrr: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cola napisał(a)::ices_bla: to już wiem czemu TA LINIA jest pijana do tej pory :errrr: a TZ miał spokój do dzis aż się ocknełaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 eeeeeeeeeeee cwany gapa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 no to dopadła mnie dolegliwość :mdleje: suche śluzówki :flaming: nos suchy i spuchnięty :angryy: oczy też suche :angryy: ... mało co pomaga, a jak pomaga to na krótko :wallbash: shit shit shit!!! Quote
Recommended Posts