malawaszka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):Waszka! nie poddawaj się! musimy być silne. możemy stworzyć grupę antyfotelikową:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: pomyliłaś galerie??? :turn-l: nie przejmuj się - ja na począku tej dzieciomanii też wpadłam w panikę :lol: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bosze, a tak na Ciebie liczyłam:shake::diabloti: To co? Jasio, Tadzio czy Zośka?:cool3: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a):pomyliłaś galerie??? :turn-l: nie przejmuj się - ja na począku tej dzieciomanii też wpadłam w panikę :lol: Bigos próbuje zrobic dzis bojkot ale.............................mamuski sie zleciały jak wrony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):bosze, a tak na Ciebie liczyłam:shake::diabloti: To co? Jasio, Tadzio czy Zośka?:cool3: już gdzieś waszka pisała że raczej pannice tylko razy 2 od razu:) Quote
Cola Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 ..idę spać :roll: biegam i biegam (syn też, ale po moich żebrach) po tych galeryjkach i czytam i czytam (zadyszki dostałam :mad: i mięśnie mi wysiadają)...mam dość :diabloti: Quote
Cola Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 WITAMY :p DZISIAJ ZACZYNAMY 36TC :multi: :hmmmm: co by dzisiaj porobić? posprzątać? jakieś zakupy? komuś wleźć na głowę? :niewiem: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 :multi::multi::multi::multi: 3 i 6 to brzmi dumnie :multi::multi::multi: wejdź komus na głowe i zrób zdjęcia :multi::multi::multi::multi: Quote
Cola Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 :roll: eeeee.....może być problem z tym robieniem zdjęć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cola napisał(a)::roll: eeeee.....może być problem z tym robieniem zdjęć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dasz radę coś wymyślisz wierzę w ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 oższzzz....wiedziałam, że zapomniałam o czymś :roll: nie kupiłam pilota do aparatu a samowyzwalaczem nie wiem czy dam radę :evil_lol: doskoczyć na głowę w tak krótkim tempie :diabloti: tak czy siak muszę poczekać z tym włażeniem, bo TZ jest zajęty :cool3: wczoraj zamarzyłam o szafie w przedpokoju i dzisiaj ją mam :p teraz TZ układa swoje narzędzia i śrubeczki :roll: robiąc przy tym trochę hałasu i straaaaaaaaszny bałagan...:mad: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 o to teraz kuca łatwiej bedzie ci wskoczyć hahaha Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cola napisał(a):WITAMY :p DZISIAJ ZACZYNAMY 36TC :multi: :hmmmm: co by dzisiaj porobić? posprzątać? jakieś zakupy? komuś wleźć na głowę? :niewiem: [FONT=Arial]wow to już...:crazyeye::multi: zaczynasz już te wicie gniazda ?? bosh ... może wpadnij do mnie powić ;)[/FONT] Quote
Cola Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]wow to już...:crazyeye::multi: zaczynasz już te wicie gniazda ?? bosh ... może wpadnij do mnie powić ;)[/FONT] to już :p czas leci jak goooopi a jeszcze w polu za murzynami :evil_lol: lista rzeczy do kupienia dla maluszka jest dłuuuuga :roll: eeeee....noooo.....właśnie nie mam jeszcze syndromu :roll: ale TZ ma :grins: od rana biega i sprząta i układa :stupid: edit: zaczyna robić odkurzaczem <krzycząca emotka> Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cola napisał(a):to już :p czas leci jak goooopi a jeszcze w polu za murzynami :evil_lol: lista rzeczy do kupienia dla maluszka jest dłuuuuga :roll: eeeee....noooo.....właśnie nie mam jeszcze syndromu :roll: ale TZ ma :grins: od rana biega i sprząta i układa :stupid: edit: zaczyna robić odkurzaczem <krzycząca emotka> odkurzaczem powiadasz ....u mnie trzeba posprzątać niech wpada Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 porób zdjęcia w pracy bo to tak rzadki widok :eviltong: Quote
Cola Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 właśnie zostałam uświadomiona po co TZ sprząta :evil_lol: :megagrin: moja mama robi nalot na weekend :errrr: Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cola napisał(a):właśnie zostałam uświadomiona po co TZ sprząta :evil_lol: :megagrin: moja mama robi nalot na weekend :errrr: wow ...ale Ci fajnie :cool2: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 jak likier się udał smakował gościom, jak impreza się udała ile zgonów na podłodze, łózkach i wannie, będa jakies foto :cool1: :BIG: Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 nie no Cola ...do ukarania ...nawet nie wpadła życzeń zlożyć .... :obrazic: Quote
Cola Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Wszystkiego naj naj najlepszego w NOWYM ROKU 2010 :multi: i ... dbsst napisał(a):jak likier się udał smakował gościom, jak impreza się udała ile zgonów na podłodze, łózkach i wannie, będa jakies foto :cool1: :BIG: zgon był tylko jeden :evil_lol: Joker pod stołem :evil_lol: Ja dostawałam co chwila driny :cool3: o różnych kolorkach...oczywiście bez % :p ...ale ale...było by fajniej gdyby moja macica nie stwierdziła, że wybierze się na aerobik :mad: jak już jej przeszło to G. tańczył i nie miał dla mnie litości :placz: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 masz foto drinów :diabloti: kurcze u nas też wczoraj było tak, że przerażona poszłam się połozyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A 36 TC to który miech?? Najlepsiejszego :multi::multi::multi: w 2010 (no nie mogę się przyzwyczaić pisać tę datę :evil_lol:) [SIZE="1"]Toffi został w Wawce? :) Quote
Maga100 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 a gdzie ty się podziewasz, że cię nie ma NIGDZIE? :hmmmm: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Maga100']a gdzie ty się podziewasz, że cię nie ma NIGDZIE? :hmmmm: pewnie leczy kaca :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 halo halo - zbieram meldunki od ciężarówek :lol: Quote
Recommended Posts