Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bigos napisał(a):
Waszka! nie poddawaj się! musimy być silne. możemy stworzyć grupę antyfotelikową:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

pomyliłaś galerie??? :turn-l: nie przejmuj się - ja na począku tej dzieciomanii też wpadłam w panikę :lol:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
pomyliłaś galerie??? :turn-l: nie przejmuj się - ja na począku tej dzieciomanii też wpadłam w panikę :lol:

Bigos próbuje zrobic dzis bojkot ale.............................mamuski sie zleciały jak wrony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
bosze, a tak na Ciebie liczyłam:shake::diabloti:

To co? Jasio, Tadzio czy Zośka?:cool3:

już gdzieś waszka pisała że raczej pannice tylko razy 2 od razu:)

Posted

..idę spać :roll:
biegam i biegam (syn też, ale po moich żebrach) po tych galeryjkach i czytam i czytam (zadyszki dostałam :mad: i mięśnie mi wysiadają)...mam dość :diabloti:

Posted

WITAMY :p

DZISIAJ ZACZYNAMY 36TC :multi:

:hmmmm: co by dzisiaj porobić? posprzątać? jakieś zakupy? komuś wleźć na głowę? :niewiem:

Posted

Cola napisał(a):
:roll: eeeee.....może być problem z tym robieniem zdjęć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dasz radę coś wymyślisz wierzę w ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

oższzzz....wiedziałam, że zapomniałam o czymś :roll: nie kupiłam pilota do aparatu a samowyzwalaczem nie wiem czy dam radę :evil_lol: doskoczyć na głowę w tak krótkim tempie :diabloti:
tak czy siak muszę poczekać z tym włażeniem, bo TZ jest zajęty :cool3: wczoraj zamarzyłam o szafie w przedpokoju i dzisiaj ją mam :p teraz TZ układa swoje narzędzia i śrubeczki :roll: robiąc przy tym trochę hałasu i straaaaaaaaszny bałagan...:mad:

Posted

Cola napisał(a):
WITAMY :p

DZISIAJ ZACZYNAMY 36TC :multi:

:hmmmm: co by dzisiaj porobić? posprzątać? jakieś zakupy? komuś wleźć na głowę? :niewiem:

[FONT=Arial]wow to już...:crazyeye::multi:

zaczynasz już te wicie gniazda ?? bosh ... może wpadnij do mnie powić ;)
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]wow to już...:crazyeye::multi:

zaczynasz już te wicie gniazda ?? bosh ... może wpadnij do mnie powić ;)
[/FONT]

to już :p czas leci jak goooopi a jeszcze w polu za murzynami :evil_lol: lista rzeczy do kupienia dla maluszka jest dłuuuuga :roll:

eeeee....noooo.....właśnie nie mam jeszcze syndromu :roll: ale TZ ma :grins: od rana biega i sprząta i układa :stupid:

edit: zaczyna robić odkurzaczem <krzycząca emotka>

Posted

Cola napisał(a):
to już :p czas leci jak goooopi a jeszcze w polu za murzynami :evil_lol: lista rzeczy do kupienia dla maluszka jest dłuuuuga :roll:

eeeee....noooo.....właśnie nie mam jeszcze syndromu :roll: ale TZ ma :grins: od rana biega i sprząta i układa :stupid:

edit: zaczyna robić odkurzaczem <krzycząca emotka>

odkurzaczem powiadasz ....u mnie trzeba posprzątać niech wpada

Posted

jak likier się udał smakował gościom, jak impreza się udała ile zgonów na podłodze, łózkach i wannie, będa jakies foto :cool1:

:BIG:

Posted

Wszystkiego naj naj najlepszego w NOWYM ROKU 2010 :multi: i ...

dbsst napisał(a):
jak likier się udał smakował gościom, jak impreza się udała ile zgonów na podłodze, łózkach i wannie, będa jakies foto :cool1:

:BIG:

zgon był tylko jeden :evil_lol: Joker pod stołem :evil_lol: Ja dostawałam co chwila driny :cool3: o różnych kolorkach...oczywiście bez % :p
...ale ale...było by fajniej gdyby moja macica nie stwierdziła, że wybierze się na aerobik :mad: jak już jej przeszło to G. tańczył i nie miał dla mnie litości :placz:

Posted

masz foto drinów :diabloti:
kurcze u nas też wczoraj było tak, że przerażona poszłam się połozyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A 36 TC to który miech??

Najlepsiejszego :multi::multi::multi: w 2010 (no nie mogę się przyzwyczaić pisać tę datę :evil_lol:)

[SIZE="1"]Toffi został w Wawce? :)

Posted

[quote name='Maga100']a gdzie ty się podziewasz, że cię nie ma NIGDZIE? :hmmmm:
pewnie leczy kaca :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: