Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cola napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: OK...ale zakupcie im dobre kominiarki, gogle, kask i dobre "dupozjazdy" czyli kombinezony wzmocnione na pośladkach :evil_lol:

coś się wymyśli ja mam w domu dupozjazdy dwa jabłuszka :evil_lol: chociaz na takie dupiny to wystarczy jedno, Jasiek będzie mieć twarda głowę po tacie wiec kask mu nie potrzebny :evil_lol:
i w sumie po co im gogle i tak nie zapamiętaja widoków a jak będą chcieli to potem zdjęcia obejrzą :evil_lol:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Debe, jesteś niezła, już nam załatwiłaś wolne w przyszłą zimę :p
pamietaj też, proszę o wakacjach i przyszłym Sylwestrze :razz:
Ja obstawiam Alicję, w końcu przeszkolona :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']Debe, jesteś niezła, już nam załatwiłaś wolne w przyszłą zimę :p

spoko ktoś się znajdzie nie wierze, że nie będzie się chciał zająć dwoma aniołkami - może Olcia ha ha ha

Posted

[quote name='dbsst']coś się wymyśli ja mam w domu dupozjazdy dwa jabłuszka :evil_lol: chociaz na takie dupiny to wystarczy jedno, Jasiek będzie mieć twarda głowę po tacie wiec kask mu nie potrzebny :evil_lol:
i w sumie po co im gogle i tak nie zapamiętaja widoków a jak będą chcieli to potem zdjęcia obejrzą :evil_lol:

jak to po co im gogelki...żeby dzioby były zamknięte :p

[quote name='Maga100']Debe, jesteś niezła, już nam załatwiłaś wolne w przyszłą zimę :p

ja przebijam ofertę stała opieką pediatry :p i w szpitalu zawsze się miejsce znajdzie :cool3: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to mówimy o gogelkach czy kagańczykach?? :lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: aleś Ty bez wyobraźni :shake: jak zamkną oczęta (żeby nie dostawać śniegiem i wiatrem) to im skóry braknie na zamknięcie dziobów i będzie ryk i chore gardło :diabloti: ....a smoczek może się okazać wtedy narzędziem zbrodni :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: aleś Ty bez wyobraźni :shake: jak zamkną oczęta (żeby nie dostawać śniegiem i wiatrem) to im skóry braknie na zamknięcie dziobów i będzie ryk i chore gardło :diabloti: ....a smoczek może się okazać wtedy narzędziem zbrodni :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no tak - nie matka jestem to i wyobraźnia jeszcze nie taka :splat:

ucz się ucz coby później zamiast kantara na buziach bliźniaki miały smoczki w paszczach:)

Posted

malawaszka napisał(a):

Waszko na dg wszystko szybko nadrobisz :evil_lol:

Olcia napisał(a):
ja i owszem możecie podrzucić, ale jeszcze nie wiem gdzie :):), bo o ile Ala się postara to w przyszłym roku może już na ślązku będę mieszkać:):

czyli, że o co chodzi :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

dbsst napisał(a):
Waszko na dg wszystko szybko nadrobisz :evil_lol:

:evil_lol: dokładnie...zanim zaciążysz to ogrom wiedzy Cię przytłoczy:diabloti:

Olcia napisał(a):
ja i owszem możecie podrzucić, ale jeszcze nie wiem gdzie :):), bo o ile Ala się postara to w przyszłym roku może już na ślązku będę mieszkać:):

to niech się stara :diabloti: będę miała bliżej :evil_lol:

teqquila napisał(a):
Siemanko :) z ranka

Siemanko :) koło południa

Wciągnął mnie wir sprzątania :p sprzątam, sprzątam i końca nie widzę :shake: to nic, że okna były myte niecały m-c temu, to nic że firanki były prane niecały m-c temu...znowu się odświeżyły na święta :p
teraz mam przerwę, bo mnie zgaga złapała podczas pucowania szybek :angryy: ale garść migdałów i zimna woda...i prawie już znikła :multi:

Posted

Ja robię smaka na rogalki a koleżanka widzę na nartki:diabloti:

Dziękujemy Ci za te widoki. Miło jest tak sobie pooglądać siedząc przykutym do biurka w robocie <biurwa> i perspektywą spędzenia tam reszty życia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A zresztą-straszne tam widzę muldy:diabloti::evil_lol:

Posted

W mieszkanku nareszcie świątecznie :loveu: kuchnia wydaje rozmaite smakowite zapaszki :cool3: chwila odpoczynku i zabieram się za robienie makagigi - najprostszego deseru światu, i wafli :p

Dzisiaj zaczynamy 35tc :cool3:

Posted

[quote name='Cola']W mieszkanku nareszcie świątecznie :loveu: kuchnia wydaje rozmaite smakowite zapaszki :cool3: chwila odpoczynku i zabieram się za robienie makagigi - najprostszego deseru światu, i wafli :p

Dzisiaj zaczynamy 35tc :cool3:

Oj gonisz te finiszujące ;)

ja już mam gotowe :
moczkę
makówki
sernik
śledziki
uszka
kapustę z grzybkami
karpiki leżą obłożone cebulką
a ja zaraz padne na twarz ... dziś byłam znów na 6 w pracy ...ale było miło ...tym bardziej że teraz dopiero w poniedziałek idę :grins: a we wtorek jadę do Grosi w odwiedzinki :multi:

Posted

[quote name='Alicja']Oj gonisz te finiszujące ;)

ja już mam gotowe :
moczkę
makówki
sernik
śledziki
uszka
kapustę z grzybkami
karpiki leżą obłożone cebulką
a ja zaraz padne na twarz ... dziś byłam znów na 6 w pracy ...ale było miło ...tym bardziej że teraz dopiero w poniedziałek idę :grins: a we wtorek jadę do Grosi w odwiedzinki :multi:

:evil_lol::evil_lol: gonię jak tylko mogę .... zapomniałam się pochwalić, że dałam się namówić na szkołę rodzenia :roll: ale mi się spodobało :cool3: ....bo uczą tam TZtów że należy masować partnerki i jak to robić, i nakazują wręcz skakać dookoła kobiet :cool3: śniadanka do łóżeczka, kolacyjki itd.

ja też już mam mało do roboty przy garach :multi:
ciasta są
śledziki są
farsz na krokieciki i pierogi jest
karpik czeka na smażenie
bigos się robi
szyneczka się parzy
karkówka się pekluje
czy o czymś jeszcze zapomniałam na dzisiaj? :roll: :niewiem:
aaaajjjjj....TZ zamarzył o faworkach :mdleje: ale to już jutro...

Posted

[quote name='Maga100']a ja....
a ja zrobiłam likier kawowy :p

I to koniec świątecznych wypieków :roll:

Jak wyglądam na waszym tle?? :shake:

jak ty

a ja zebrałam już pierwsze dary - keks prawie zjedzony
makowiec naruszony
rogaliki zjedzone
pierogi naruszone

a jutro będą dary od rodziny bo to były od kolezanki.
A pasztet zjedzony
szynka własnej roboty ruszona
a kiełbaska czeka

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
a ja....
a ja zrobiłam likier kawowy :p

wszędzie chwalisz się tym likierem....podaj przepis, to może się skuszę i zrobię na sylwka dla gości :p

Olcia napisał(a):
dlaczego tu taka cisza???

:shake: bo nikt mnie nie lubi...bo nikt o mnie nie pamięta....nikt mnie nie kocha :placz::placz::placz: oprócz mojego syna :loveu: który stwierdził, że w nocy się śpi a w dzień harcuje :p