dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cola napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: OK...ale zakupcie im dobre kominiarki, gogle, kask i dobre "dupozjazdy" czyli kombinezony wzmocnione na pośladkach :evil_lol: coś się wymyśli ja mam w domu dupozjazdy dwa jabłuszka :evil_lol: chociaz na takie dupiny to wystarczy jedno, Jasiek będzie mieć twarda głowę po tacie wiec kask mu nie potrzebny :evil_lol: i w sumie po co im gogle i tak nie zapamiętaja widoków a jak będą chcieli to potem zdjęcia obejrzą :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Debe, jesteś niezła, już nam załatwiłaś wolne w przyszłą zimę :p pamietaj też, proszę o wakacjach i przyszłym Sylwestrze :razz: Ja obstawiam Alicję, w końcu przeszkolona :diabloti: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maga100']Debe, jesteś niezła, już nam załatwiłaś wolne w przyszłą zimę :p pamietaj też, proszę o wakacjach i przyszłym Sylwestrze :razz: Ja obstawiam Alicję, w końcu przeszkolona :diabloti: spoko ktoś się znajdzie nie wierze, że nie będzie się chciał zająć dwoma aniołkami - może Olcia ha ha ha Quote
Cola Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='dbsst']coś się wymyśli ja mam w domu dupozjazdy dwa jabłuszka :evil_lol: chociaz na takie dupiny to wystarczy jedno, Jasiek będzie mieć twarda głowę po tacie wiec kask mu nie potrzebny :evil_lol: i w sumie po co im gogle i tak nie zapamiętaja widoków a jak będą chcieli to potem zdjęcia obejrzą :evil_lol: jak to po co im gogelki...żeby dzioby były zamknięte :p [quote name='Maga100']Debe, jesteś niezła, już nam załatwiłaś wolne w przyszłą zimę :p pamietaj też, proszę o wakacjach i przyszłym Sylwestrze :razz: Ja obstawiam Alicję, w końcu przeszkolona :diabloti: ja przebijam ofertę stała opieką pediatry :p i w szpitalu zawsze się miejsce znajdzie :cool3: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cola napisał(a):jak to po co im gogelki...żeby dzioby były zamknięte :p to mówimy o gogelkach czy kagańczykach?? :lol: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 malawaszka napisał(a):to mówimy o gogelkach czy kagańczykach?? :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 malawaszka napisał(a):to mówimy o gogelkach czy kagańczykach?? :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aleś Ty bez wyobraźni :shake: jak zamkną oczęta (żeby nie dostawać śniegiem i wiatrem) to im skóry braknie na zamknięcie dziobów i będzie ryk i chore gardło :diabloti: ....a smoczek może się okazać wtedy narzędziem zbrodni :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cola napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: aleś Ty bez wyobraźni :shake: jak zamkną oczęta (żeby nie dostawać śniegiem i wiatrem) to im skóry braknie na zamknięcie dziobów i będzie ryk i chore gardło :diabloti: ....a smoczek może się okazać wtedy narzędziem zbrodni :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 no tak - nie matka jestem to i wyobraźnia jeszcze nie taka :splat: Quote
Olcia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ja i owszem możecie podrzucić, ale jeszcze nie wiem gdzie :):), bo o ile Ala się postara to w przyszłym roku może już na ślązku będę mieszkać:): Quote
Olcia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 malawaszka napisał(a):no tak - nie matka jestem to i wyobraźnia jeszcze nie taka :splat: ucz się ucz coby później zamiast kantara na buziach bliźniaki miały smoczki w paszczach:) Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 malawaszka napisał(a):no tak - nie matka jestem to i wyobraźnia jeszcze nie taka :splat: Waszko na dg wszystko szybko nadrobisz :evil_lol: Olcia napisał(a):ja i owszem możecie podrzucić, ale jeszcze nie wiem gdzie :):), bo o ile Ala się postara to w przyszłym roku może już na ślązku będę mieszkać:): czyli, że o co chodzi :evil_lol: Quote
Cola Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 malawaszka napisał(a):no tak - nie matka jestem to i wyobraźnia jeszcze nie taka :splat: dbsst napisał(a):Waszko na dg wszystko szybko nadrobisz :evil_lol: :evil_lol: dokładnie...zanim zaciążysz to ogrom wiedzy Cię przytłoczy:diabloti: Olcia napisał(a):ja i owszem możecie podrzucić, ale jeszcze nie wiem gdzie :):), bo o ile Ala się postara to w przyszłym roku może już na ślązku będę mieszkać:): to niech się stara :diabloti: będę miała bliżej :evil_lol: teqquila napisał(a):Siemanko :) z ranka Siemanko :) koło południa Wciągnął mnie wir sprzątania :p sprzątam, sprzątam i końca nie widzę :shake: to nic, że okna były myte niecały m-c temu, to nic że firanki były prane niecały m-c temu...znowu się odświeżyły na święta :p teraz mam przerwę, bo mnie zgaga złapała podczas pucowania szybek :angryy: ale garść migdałów i zimna woda...i prawie już znikła :multi: Quote
Cola Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 wszystkim odwiedzającym życzymy radosnych świąt :p :tree1: http://elfyourself.jibjab.com/view/c58BfhNWVP9toOUn Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Cola'] http://elfyourself.jibjab.com/view/c58BfhNWVP9toOUn i znowu popisujesz się swoim free style w break dance hahahahhaha Quote
Cola Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 hahaha...a jak :p nawet w zaawansowanej ciąży można potańczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ja robię smaka na rogalki a koleżanka widzę na nartki:diabloti: Dziękujemy Ci za te widoki. Miło jest tak sobie pooglądać siedząc przykutym do biurka w robocie <biurwa> i perspektywą spędzenia tam reszty życia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A zresztą-straszne tam widzę muldy:diabloti::evil_lol: Quote
Cola Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 W mieszkanku nareszcie świątecznie :loveu: kuchnia wydaje rozmaite smakowite zapaszki :cool3: chwila odpoczynku i zabieram się za robienie makagigi - najprostszego deseru światu, i wafli :p Dzisiaj zaczynamy 35tc :cool3: Quote
Alicja Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Cola']W mieszkanku nareszcie świątecznie :loveu: kuchnia wydaje rozmaite smakowite zapaszki :cool3: chwila odpoczynku i zabieram się za robienie makagigi - najprostszego deseru światu, i wafli :p Dzisiaj zaczynamy 35tc :cool3: Oj gonisz te finiszujące ;) ja już mam gotowe : moczkę makówki sernik śledziki uszka kapustę z grzybkami karpiki leżą obłożone cebulką a ja zaraz padne na twarz ... dziś byłam znów na 6 w pracy ...ale było miło ...tym bardziej że teraz dopiero w poniedziałek idę :grins: a we wtorek jadę do Grosi w odwiedzinki :multi: Quote
Cola Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Alicja']Oj gonisz te finiszujące ;) ja już mam gotowe : moczkę makówki sernik śledziki uszka kapustę z grzybkami karpiki leżą obłożone cebulką a ja zaraz padne na twarz ... dziś byłam znów na 6 w pracy ...ale było miło ...tym bardziej że teraz dopiero w poniedziałek idę :grins: a we wtorek jadę do Grosi w odwiedzinki :multi: :evil_lol::evil_lol: gonię jak tylko mogę .... zapomniałam się pochwalić, że dałam się namówić na szkołę rodzenia :roll: ale mi się spodobało :cool3: ....bo uczą tam TZtów że należy masować partnerki i jak to robić, i nakazują wręcz skakać dookoła kobiet :cool3: śniadanka do łóżeczka, kolacyjki itd. ja też już mam mało do roboty przy garach :multi: ciasta są śledziki są farsz na krokieciki i pierogi jest karpik czeka na smażenie bigos się robi szyneczka się parzy karkówka się pekluje czy o czymś jeszcze zapomniałam na dzisiaj? :roll: :niewiem: aaaajjjjj....TZ zamarzył o faworkach :mdleje: ale to już jutro... Quote
Maga100 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 a ja.... a ja zrobiłam likier kawowy :p I to koniec świątecznych wypieków :roll: Jak wyglądam na waszym tle?? :shake: Quote
dbsst Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [quote name='Maga100']a ja.... a ja zrobiłam likier kawowy :p I to koniec świątecznych wypieków :roll: Jak wyglądam na waszym tle?? :shake: jak ty a ja zebrałam już pierwsze dary - keks prawie zjedzony makowiec naruszony rogaliki zjedzone pierogi naruszone a jutro będą dary od rodziny bo to były od kolezanki. A pasztet zjedzony szynka własnej roboty ruszona a kiełbaska czeka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Maga100 napisał(a):a ja.... a ja zrobiłam likier kawowy :p wszędzie chwalisz się tym likierem....podaj przepis, to może się skuszę i zrobię na sylwka dla gości :p Olcia napisał(a):dlaczego tu taka cisza??? :shake: bo nikt mnie nie lubi...bo nikt o mnie nie pamięta....nikt mnie nie kocha :placz::placz::placz: oprócz mojego syna :loveu: który stwierdził, że w nocy się śpi a w dzień harcuje :p Quote
Recommended Posts