Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]bowskie macie te sarenki :loveu::loveu:[/FONT]

takie sarny to tylko w Kotlinie Kłodzkiej :diabloti: a czarne wiewiórki w Lądku...:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']a to mopiaste kudłate , to Twoje także ?

nie, nigdy w życiu....o co Ty mnie posądzasz :evil_lol:

[quote name='Alicja']
w Boguszowicach tysz są czarne wiewióry ;)

kurca nooo....a myslałam, że tylko tam :p

Posted

Cola napisał(a):
aż tak mi się na mózg nie rzuciło :roll: :evil_lol: tylko wzdęło brzuch a nie głowę :evil_lol:

powiedzmy że Ci wierzę , w ciąży jesteś :diabloti: a z takim rozstrojem hormonalnym , nie mam zamiaru w konflikt wchodzić :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']powiedzmy że Ci wierzę , w ciąży jesteś :diabloti: a z takim rozstrojem hormonalnym , nie mam zamiaru w konflikt wchodzić :evil_lol:

może to i dobrze :evil_lol: TZ stwierdził, że w ciąży stałam się bardziej bojowa :roll: :evil_lol:

takie tam :cool1:

...i wodne, ale za czasów jak było ciepło :p

Posted

Maga100 napisał(a):
o, byłaś w lesie.
Już szukasz drzewa, do którego przywiążesz mordercę, jak tylko G się urodzi? :cool3:

byle mocna lina była bo morderca wróci ze zdwojoną siłą:)

nadir od wczoraj kradnie Alanowi zabawki boszzz zrobiło mi się dwoje dzieci:)

Posted

[quote name='Maga100']o, byłaś w lesie.
Już szukasz drzewa, do którego przywiążesz mordercę, jak tylko G się urodzi? :cool3:

no baaa... :diabloti:

[quote name='Alicja']prędzej utone niż oddam te piłęsię
http://img687.imageshack.us/i/64283705.jpg/

:evil_lol: on tylko sprawdzał czy TZ nie widzi jego zamiarów :diabloti:

[quote name='Olcia']byle mocna lina była bo morderca wróci ze zdwojoną siłą:)

mocna linka holownicza powinna być dostatecznie mocna i byle by daleko od domu :evil_lol:

Joker raczej też będzie chciał zabierać zabawki :mad: a najbardziej te, które będą wyglądały jak piłka :evil_lol:

Posted

Olcia napisał(a):

Leon ma taki dobitny zakaz, że omija zabawki Tadzia szerokim łukiem :diabloti: Chyba się ich boi :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]patrzaj ja w ciąży nie jestem a też mam mega lenia:oops::evil_lol:[/FONT]

:evil_lol: a czy trzeba być w ciąży, żeby mieć lenia? :evil_lol: :evil_lol: to wpływ złej aury :roll:

[quote name='dbsst']mi się chce najbardzej spać hahahahha

tiaaaaa.......spać? to czemu wijesz gniazdko?? :evil_lol:

Posted

w dzien nie wije w dzień marzę o spaniu przychodzi zmrok oczy robią się wielkie a ja szukam atrakcji hahahhaha

jak tam..........................................Walenty :P

Posted

:evil_lol: ja nie wiem co to za atrakcja pt. "SPRZĄTANIE" ... ja o zmroku marzę o spaniu :roll:

właśnie się dowiedziałam, że jutro od 9 do 12 nie będzie prądu :mdleje: co ja biedna pocznę? spacer, zakupy czy cóś?? w poniedziałek nie było wody od 9 do 14, bo coś tam podłączali czy zmieniali....teraz zmiana oświetlenia....ale się do roboty w bloku wzięli :evil_lol: :evil_lol:

co do Juniorka...ostatnimi czasy strasznie samolubny się zrobił :evil_lol: gdy tylko TZ przyłoży się do brzucha, to maluch go odkopuje dopóki się nie zabierze :evil_lol: tylko ciekawe dlaczego to robi nad ranem jak ja jeszcze śpię? :mad:
w piątek idziemy sprawdzić postępy w rośnięciu :p

Posted

wpadam dzisiaj po wyniki do przychodni, a pani "oooo...pani Wanda..."
czy ja jestem aż tak charakterystyczna? :roll:
wychodzimy, a TZ stwiedza, że chyba tak...bo jak wchodzisz do gabinetu to od razu słychać że jest tam pacjentka :evil_lol: i ciągle jakieś chichoty zza drzwi... :roll:

Posted

:hand:

Dzisiaj był baaardzo owocny dzień :p
1. Junior sprawdzony - rośnie chłopaczyna :loveu: ...waży 1800 z groszami i talia osy się powoli zaokrągla :p

2. Był u nas z wizytą kuzyn Igor

[URL=http://img13.imageshack.us/i/igorj.jpg/][IMG]http://img13.imageshack.us/img13/9643/igorj.jpg[/IMG][/URL]

... i zostawił nam po sobie caaaałą ogromniastą reklamówek ubranek
..... :hmmmm: zastanawiam się tylko po co komu tyle ubranek i kiedy G. zdąży je ubrudzić :evil_lol:

3. A. spakowany na wyjazd...raniutko skoro ciemność wykopuję go z domu na tydzień :diabloti: