Olcia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Alicja']fastastyczny ten duecik http://img687.imageshack.us/img687/4576/48749121.jpg pies morderca i "szczotka":):) Quote
Vectra Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 a ja nieśmiało podniosę rączkę bo mam pytanie :diabloti: czy nie boisz się ,że ten niebiesko biały potttooor z uściskiem paszczy 100 ton , sie pogniewa i zje dzidziusia ? wiesz z tema psami to nigdy nic nie wiadomo :cooldevi: Quote
Olcia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Vectra napisał(a):a ja nieśmiało podniosę rączkę bo mam pytanie :diabloti: czy nie boisz się ,że ten niebiesko biały potttooor z uściskiem paszczy 100 ton , sie pogniewa i zje dzidziusia ? wiesz z tema psami to nigdy nic nie wiadomo :cooldevi: Cola ja bym się zastanowiła nad pytaniem Vetry bo moje ruskie siedzą pozamykane w klatkach i to takich powzmacnianych:) , a jak wychodzą z klatki żeby się napić albo zjeść to Alan jest zamykany w klatce:):):) Quote
Vectra Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 zupełnie nie rozumiem Olciu , dlaczego zamykasz Alana gdy ruskie misie jedzą .. przecież takie młode mięsko , najlepsze dla piesków - zdrowe !! :diabloti: Quote
Olcia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Vectra napisał(a):zupełnie nie rozumiem Olciu , dlaczego zamykasz Alana gdy ruskie misie jedzą .. przecież takie młode mięsko , najlepsze dla piesków - zdrowe !! :diabloti: a to też przemyślałam ruskie są dwa Alan jeden, więc doszłam do wniosku że muszę go jeszcze ciut podtuczyć:) otowrzyć klatkę zamknąć całą trójkę w jedym pokoju i wyjść na spacer i to musi nastąpić jak najszybciej, póki Alan jeszcze nie raczkuje, żeby ruskie nie musiały się nabiegać za nim:). Quote
Vectra Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 ale czym starszy , tym bardziej żylasty :hmmmm: Quote
Olcia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Vectra napisał(a):ale czym starszy , tym bardziej żylasty :hmmmm: o tym nie pomyślałam, ale Alan ma 4,5 miesiąca więc mam nadzieje, że te żyłki nie będą za stare:) w końcu dobro burków najważniejsze:):) Quote
Alicja Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Vectra']a ja nieśmiało podniosę rączkę bo mam pytanie :diabloti: czy nie boisz się ,że ten niebiesko biały potttooor z uściskiem paszczy 100 ton , sie pogniewa i zje dzidziusia ? wiesz z tema psami to nigdy nic nie wiadomo :cooldevi: [FONT=Arial]słuszne pytanie:diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 przecież to oczywiste, że Cola odda psa, jak tylko młody G pojawi się na świecie :roll: jest odpowiedzialna, a pies to nie tylko zagrożenie, ale i ZARAZKI :diabloti: Quote
Vectra Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Maga100']przecież to oczywiste, że Cola odda psa, jak tylko młody G pojawi się na świecie :roll: jest odpowiedzialna, a pies to nie tylko zagrożenie, ale i ZARAZKI :diabloti: uffff , to mnie uspokoiłaś :diabloti: Quote
Olcia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 to ja się w takim razie żegnam bo jeszcze mnie co poniektórzy do opieki społecznej podadzą ide szukać chętnych na ruskie:) Quote
Vectra Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Olcia napisał(a):to ja się w takim razie żegnam bo jeszcze mnie co poniektórzy do opieki społecznej podadzą ide szukać chętnych na ruskie:) Waszka marzy o dużym ruskim :diabloti: Quote
Olcia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Vectra napisał(a):Waszka marzy o dużym ruskim :diabloti: heheh nawet ruskie pare lat temu ją zalizały:) i o ile dobrze pamiętam to nadir za rękę złapał bo ciotka się ociągała z rzuceniem piłki:) Wasza zabierze ruskie jak będzie miała bliźniaki to taka motywacja dla niej:) Quote
Vectra Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Waszka ma jeszcze troche czasu , nie mniej już powinna pisać list do bocianów , co by jej bliźniaki jakieś przygruchały tam gdzieś hen daleko i na wiosne przywlekły :diabloti: Quote
Olcia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 wcale bym się nie zdziwiła jakby delegacja z dogo liścik do bocianów w imieniu waszki wysłała:) Quote
malawaszka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 hahaha a ja chciałam tylko zapytać KTÓRA TO SIĘ Z MOIM TZ ZGADAŁA I MU WE ŁBIE W TYM TEMACIE NAMIESZAŁA HĘ??!! :x Quote
malawaszka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 http://img694.imageshack.us/img694/1779/80899455.jpg aaaaa jaka zajebiaszcza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mdleje: Quote
Olcia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 malawaszka napisał(a):hahaha a ja chciałam tylko zapytać KTÓRA TO SIĘ Z MOIM TZ ZGADAŁA I MU WE ŁBIE W TYM TEMACIE NAMIESZAŁA HĘ??!! :x czyli mam rozumieć że TZ też za bliźniakami??? Quote
Maga100 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='malawaszka']hahaha a ja chciałam tylko zapytać KTÓRA TO SIĘ Z MOIM TZ ZGADAŁA I MU WE ŁBIE W TYM TEMACIE NAMIESZAŁA HĘ??!! :x ale że w sprawie rusków czy bachorzątek? :razz: Quote
Alicja Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Maga100']ale że w sprawie rusków czy bachorzątek? :razz: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:myślę że bachorzątek :p[/FONT] Quote
dbsst Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Olcia napisał(a):hehe to my lepsi Alan mieścił się w gondoli tylko miesiąc w foteliku samochodowym do 13 kg mieścił się tylko do 3 miesięcy, i biedak jeszcze dobrze nie siedzi a musi już w "dorosłym" foteliku jeździć bosh to jakis potffór nie dziecko Pudzian nowy rośnie czy co :evil_lol: Olcia napisał(a):pies morderca i "szczotka" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Olcia napisał(a):o tym nie pomyślałam, ale Alan ma 4,5 miesiąca więc mam nadzieje, że te żyłki nie będą za stare:) w końcu dobro burków najważniejsze:):) narazie to sam tłuszczyk jak u wieloryba :evil_lol: Olcia napisał(a): Wasza zabierze ruskie jak będzie miała bliźniaki to taka motywacja dla niej:) ha ha ha a raczej środek na płodnośc weźmie ruskie zajdzie w ciaże :evil_lol: malawaszka napisał(a):hahaha a ja chciałam tylko zapytać KTÓRA TO SIĘ Z MOIM TZ ZGADAŁA I MU WE ŁBIE W TYM TEMACIE NAMIESZAŁA HĘ??!! :x jak to która cała brzuchato-dzieciata częśc dogo było ciężko ale jak widzimy cos sie ruszyło w temacie :diabloti: czemu cie nie ma Cocacola :roll: Quote
malawaszka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Olcia']czyli mam rozumieć że TZ też za bliźniakami??? nie :lol: chyba nie :mdleje: aż tak daleko w rozmowach nie zaszliśmy :lol: [quote name='Maga100']ale że w sprawie rusków czy bachorzątek? :razz: ale że moja droga sprawa rusków to była dyskutowana zanim razem zamieszkaliśmy coby nie robić niepotrzebnego zamieszania jakby coś nie pasiło :lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:myślę że bachorzątek :p[/FONT] no [quote name='dbsst'] jak to która cała brzuchato-dzieciata częśc dogo było ciężko ale jak widzimy cos sie ruszyło w temacie :diabloti: wiedziałam, że to Wasza sprawka [quote name='Alicja']nie ma Cioci Coli ?? CocaCola gdzieś pisała że wyjeżdża czy tylko ja to widziałam? :lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [FONT=Arial]będzie Waszkowe Czarcie Kopytko :grins:[/FONT][FONT=Arial] nie wiem ...nie czytałam o wyjeździe Coli :hmmmm:[/FONT] Quote
Olcia Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 oj chyba Waszka tylko o wyjeżdzie czytała:) Quote
Recommended Posts