Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja nieśmiało podniosę rączkę bo mam pytanie :diabloti:
czy nie boisz się ,że ten niebiesko biały potttooor z uściskiem paszczy 100 ton , sie pogniewa i zje dzidziusia ? wiesz z tema psami to nigdy nic nie wiadomo :cooldevi:

Posted

Vectra napisał(a):
a ja nieśmiało podniosę rączkę bo mam pytanie :diabloti:
czy nie boisz się ,że ten niebiesko biały potttooor z uściskiem paszczy 100 ton , sie pogniewa i zje dzidziusia ? wiesz z tema psami to nigdy nic nie wiadomo :cooldevi:

Cola ja bym się zastanowiła nad pytaniem Vetry bo moje ruskie siedzą pozamykane w klatkach i to takich powzmacnianych:) , a jak wychodzą z klatki żeby się napić albo zjeść to Alan jest zamykany w klatce:):):)

Posted

Vectra napisał(a):
zupełnie nie rozumiem Olciu , dlaczego zamykasz Alana gdy ruskie misie jedzą .. przecież takie młode mięsko , najlepsze dla piesków - zdrowe !! :diabloti:

a to też przemyślałam ruskie są dwa Alan jeden, więc doszłam do wniosku że muszę go jeszcze ciut podtuczyć:) otowrzyć klatkę zamknąć całą trójkę w jedym pokoju i wyjść na spacer i to musi nastąpić jak najszybciej, póki Alan jeszcze nie raczkuje, żeby ruskie nie musiały się nabiegać za nim:).

Posted

Vectra napisał(a):
ale czym starszy , tym bardziej żylasty :hmmmm:

o tym nie pomyślałam, ale Alan ma 4,5 miesiąca więc mam nadzieje, że te żyłki nie będą za stare:) w końcu dobro burków najważniejsze:):)

Posted

[quote name='Vectra']a ja nieśmiało podniosę rączkę bo mam pytanie :diabloti:

[FONT=Arial]słuszne pytanie:diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

przecież to oczywiste, że Cola odda psa, jak tylko młody G pojawi się na świecie :roll:
jest odpowiedzialna, a pies to nie tylko zagrożenie, ale i ZARAZKI :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']przecież to oczywiste, że Cola odda psa, jak tylko młody G pojawi się na świecie :roll:
jest odpowiedzialna, a pies to nie tylko zagrożenie, ale i ZARAZKI :diabloti:
uffff , to mnie uspokoiłaś :diabloti:

Posted

Olcia napisał(a):
to ja się w takim razie żegnam bo jeszcze mnie co poniektórzy do opieki społecznej podadzą ide szukać chętnych na ruskie:)

Waszka marzy o dużym ruskim :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Waszka marzy o dużym ruskim :diabloti:

heheh nawet ruskie pare lat temu ją zalizały:) i o ile dobrze pamiętam to nadir za rękę złapał bo ciotka się ociągała z rzuceniem piłki:)

Wasza zabierze ruskie jak będzie miała bliźniaki to taka motywacja dla niej:)

Posted

Waszka ma jeszcze troche czasu , nie mniej już powinna pisać list do bocianów , co by jej bliźniaki jakieś przygruchały tam gdzieś hen daleko i na wiosne przywlekły :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha a ja chciałam tylko zapytać KTÓRA TO SIĘ Z MOIM TZ ZGADAŁA I MU WE ŁBIE W TYM TEMACIE NAMIESZAŁA HĘ??!! :x

czyli mam rozumieć że TZ też za bliźniakami???

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha a ja chciałam tylko zapytać KTÓRA TO SIĘ Z MOIM TZ ZGADAŁA I MU WE ŁBIE W TYM TEMACIE NAMIESZAŁA HĘ??!! :x

ale że w sprawie rusków czy bachorzątek? :razz:

Posted

Olcia napisał(a):
hehe to my lepsi Alan mieścił się w gondoli tylko miesiąc w foteliku samochodowym do 13 kg mieścił się tylko do 3 miesięcy, i biedak jeszcze dobrze nie siedzi a musi już w "dorosłym" foteliku jeździć

bosh to jakis potffór nie dziecko Pudzian nowy rośnie czy co :evil_lol:

Olcia napisał(a):
pies morderca i "szczotka"

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Olcia napisał(a):
o tym nie pomyślałam, ale Alan ma 4,5 miesiąca więc mam nadzieje, że te żyłki nie będą za stare:) w końcu dobro burków najważniejsze:):)

narazie to sam tłuszczyk jak u wieloryba :evil_lol:

Olcia napisał(a):

Wasza zabierze ruskie jak będzie miała bliźniaki to taka motywacja dla niej:)

ha ha ha a raczej środek na płodnośc weźmie ruskie zajdzie w ciaże :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
hahaha a ja chciałam tylko zapytać KTÓRA TO SIĘ Z MOIM TZ ZGADAŁA I MU WE ŁBIE W TYM TEMACIE NAMIESZAŁA HĘ??!! :x

jak to która cała brzuchato-dzieciata częśc dogo było ciężko ale jak widzimy cos sie ruszyło w temacie :diabloti:

czemu cie nie ma Cocacola :roll:

Posted

[quote name='Olcia']czyli mam rozumieć że TZ też za bliźniakami???

nie :lol: chyba nie :mdleje: aż tak daleko w rozmowach nie zaszliśmy :lol:

[quote name='Maga100']ale że w sprawie rusków czy bachorzątek? :razz:

ale że moja droga sprawa rusków to była dyskutowana zanim razem zamieszkaliśmy coby nie robić niepotrzebnego zamieszania jakby coś nie pasiło :lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:myślę że bachorzątek :p[/FONT]

no

[quote name='dbsst']
jak to która cała brzuchato-dzieciata częśc dogo było ciężko ale jak widzimy cos sie ruszyło w temacie :diabloti:

wiedziałam, że to Wasza sprawka

[quote name='Alicja']nie ma Cioci Coli ??

CocaCola gdzieś pisała że wyjeżdża czy tylko ja to widziałam? :lol: