Olcia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Alicja']Imiona męskie na G :hmmmm: , Gallus, Gniewomierz , Gniewomir , Godzimir , Godzisław , Godzimierz , Godzisz , Gotard , Gotfryd , Gabor , Gabin , Gordon , Gedeon , German :hmmmm: o rany Aluś skąd te imiona?? co za kosmos Quote
Alicja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Olcia']o rany Aluś skąd te imiona?? co za kosmos a to są imionka .... ze spisu imion w Polsce :grins: Quote
Cola Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='Alicja']Imiona męskie na G :hmmmm: Gabriel , Gerard , Gerwazy , Grzegorz, Gustaw , Gwidon , Gaweł , Gallus, Gerald, Gniewomierz , Gniewomir , Godzimir , Godzisław , Godzimierz , Godzisz , Gotard , Gotfryd , Gaspar , Gabor , Gabin , Gordon , Gedeon , German :hmmmm: :grins: zgadłaś Quote
Alicja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Cola']:grins: zgadłaś [FONT=Arial] no to obstawiam na Gotard , Gaspar , Gabor lub Gordon ....:p[/FONT] Quote
Olcia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Cola aż się boję spytać które wybrałaś:) Quote
Cola Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Doberek :multi: mój syn stwierdził o 5 rano, że się wyspałam :angryy: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no to obstawiam na Gotard , Gaspar , Gabor lub Gordon ....:p[/FONT] obstawiaj dalej :eviltong: do listy imion męskich na G dorzucę jeszcze: Gaudencjusz, Genadiusz, Gerazym, Giedymin, Gilbert, Ginter, Gorazd, Gościrad, Grodzisław, Gwalbert, Gwidon [quote name='Maga100']to ja wybieram Gniewomierza :p oooo...Maga naprawdę nie wiedziałam :diabloti: to gratulacje :cool3: a tak się zarzekałaś, że już nigdy przenigdy :evil_lol: [quote name='Olcia']Cola aż się boję spytać które wybrałaś:) :roll: ja? MY....to było jedyne imię, na które oboje powiedzieliśmy "może być" :evil_lol: [quote name='Alicja']No Cola ...nooooo :roll: ale że co nooooo?? Kto chce zobaczyć portret aliena?? :cool1: Quote
Alicja Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [FONT=Arial]Poprosze portret z podpisem imienia :grins:[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Cola'] oooo...Maga naprawdę nie wiedziałam :diabloti: to gratulacje :cool3: a tak się zarzekałaś, że już nigdy przenigdy :evil_lol: ty tu nie wymyślaj ciętych ripost, tylko zdradź imię :cool1: przecież kiedyś i tak podasz, więc zrób to teraz :diabloti: i gdzie ten portret? Quote
Cola Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 trochę słaba jakość, ale widać aliena G. http://img20.imageshack.us/i/zdjcia0025z.jpg/ Quote
Alicja Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Cola']trochę słaba jakość, ale widać aliena G. http://img20.imageshack.us/i/zdjcia0025z.jpg/ fajny ten Gienio :grins: Quote
Olcia Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 no moja droga kawał przystojniaka z tego naszego G Quote
dbsst Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ha ha ha w Ciebie się nie wdał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy to może G jak Gerard :cool1: Quote
Cola Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='Alicja']fajny ten Gienio :grins: fajny, fajny alienik :evil_lol:...ale nie Gienio :eviltong: [quote name='Olcia']no moja droga kawał przystojniaka z tego naszego G a jak laski będą się oglądać... :cool3: [quote name='dbsst']ha ha ha w Ciebie się nie wdał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy to może G jak Gerard :cool1: mówisz, że do małża jest podobny? :evil_lol: :laola::laola: nareszcie odzyskałaś trochę pamięci :evil_lol: (mówiłam wiosną) Quote
dbsst Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Cola napisał(a): mówisz, że do małża jest podobny? :evil_lol: nie przypominam sobie, żebys miała oczy na uszach ha ha Cola napisał(a): :laola::laola: nareszcie odzyskałaś trochę pamięci :evil_lol: (mówiłam wiosną) to było jak olśnienie ha ha ha ha Quote
Cola Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 dbsst napisał(a):nie przypominam sobie, żebys miała oczy na uszach ha ha hmmm....a gdzie Ty tam widzisz miejsce na uszy?? uszy są z boku a nie w oczodołach :evil_lol: dbsst napisał(a):to było jak olśnienie ha ha ha ha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli są szanse, że moja pamięć też niedługo wróci :p Quote
Olcia Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 cola mi pamięć do tej pory nie wróciła:) Quote
dbsst Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Cola napisał(a):hmmm....a gdzie Ty tam widzisz miejsce na uszy?? uszy są z boku a nie w oczodołach :evil_lol: a przetłumaczysz mi teraz z polskiego na nasze :evil_lol::evil_lol: Cola napisał(a): :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli są szanse, że moja pamięć też niedługo wróci :p a czy ja mówiłam, że mi wróciła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Cola']fajny, fajny alienik :evil_lol:...ale nie Gienio :eviltong: czyli nie Genowef :shake: Quote
anetta Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Cola']:roflt::roflt::roflt: padłam ... YouTube - andarilho, critérios 2009 :crazyeye: HAHHAHAHAHA genialny :lol::lol: Skubany, że się utrzymywał w tym siodle to naprawdę...:evil_lol: Ale po zejściu z kunia to chyba trzymał się za dolną część ciała :evil_lol: [quote name='Alicja']Imiona męskie na G :hmmmm: Gabriel , Gerard , Gerwazy , Grzegorz, Gustaw , Gwidon , Gaweł , Gallus, Gerald, Gniewomierz , Gniewomir , Godzimir , Godzisław , Godzimierz , Godzisz , Gotard , Gotfryd , Gaspar , Gabor , Gabin , Gordon , Gedeon , German :hmmmm: :mdleje::crazyeye: Widziałam Aliena :crazyeye: Śmiechowy :evil_lol: Quote
Cola Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [quote name='Olcia']cola mi pamięć do tej pory nie wróciła:) załamka :roll: [quote name='dbsst']a przetłumaczysz mi teraz z polskiego na nasze :evil_lol::evil_lol: nie chce mi się :eviltong: poczekam, aż mrówka odda Ci IQ a czy ja mówiłam, że mi wróciła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roll: ...czy mnie też to czeka....pamięć zanika w ciąży i już nie wraca?? :placz: [quote name='Maga100']czyli nie Genowef :shake: noooooo nie :eviltong: [quote name='anetta']:crazyeye: HAHHAHAHAHA genialny :lol::lol: Skubany, że się utrzymywał w tym siodle to naprawdę...:evil_lol: Ale po zejściu z kunia to chyba trzymał się za dolną część ciała :evil_lol: jeśli w ogóle ją miał :evil_lol: :evil_lol: Widziałam Aliena :crazyeye: Śmiechowy :evil_lol: i przystojny :cool1: Witamy słonecznie :cool1: :loveu: ...gdyby nie pewni debile, którzy w środku nocy stali pod oknami i śpiewali WKS Śląsk bla bla bla coś tam.....to byłabym megawyspana :p gdybym miała dubeltówę to bym im normalnie postrzeliła doopska solą :diabloti: jest taka śliczna pogoda, że aż żal siedzieć w domu :shake: ...a może syn będzie dzisiaj łaskawy? :roll: Quote
Cola Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 był i nadal jest :) śpi sobie cichutko i co jakiś czas zmienia pozy....stwierdzam, że zaczynam się powoli przyzwyczajać do tego bólu więzadła, tudzież pieczenia - wręcz przypalania gorącym metalem... dzisiaj mam mega lenia i nic nie robienia :) Quote
Recommended Posts