Alicja Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cola napisał(a):zdjęcia to muszę najpierw z płytek odkopać :p bo na nowym kompie jeszcze nic nie mam... mam jedynie zdjęcie syna :loveu: Imageshack - dzidzia12tydzienadgm [FONT=Arial]doszukuję się podobieństwa [/FONT]:grins: Quote
Maga100 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 super, super, ale może jakieś aktualniejsze? W końcu chłopak ma juz 6 miesięcy. Ja lubię teraz oglądać zdjecia Tadzia z usg..., szczególnie te 3D. Ja miałam usg bardzo często, więc i zdjęć dużo. Szczerze jednak powiem, ze to co pokazują na usg, nijak się ma do rzeczywistego wyglądu dziecka.... :cool1: Quote
Cola Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Tengusia napisał(a):ale przystojniak :loveu::loveu::loveu: :loveu: po mamusi :cool1: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]doszukuję się podobieństwa [/FONT]:grins: znalazłaś? :cool3: coś innego :cool1: Quote
Cola Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Maga100 napisał(a):super, super, ale może jakieś aktualniejsze? W końcu chłopak ma juz 6 miesięcy. Ja lubię teraz oglądać zdjecia Tadzia z usg..., szczególnie te 3D. Ja miałam usg bardzo często, więc i zdjęć dużo. Szczerze jednak powiem, ze to co pokazują na usg, nijak się ma do rzeczywistego wyglądu dziecka.... :cool1: muszę najpierw dorwać jakiś skaner, aby pokazać twarz Juniora :cool1: połówkowe to mam w formie filmiku :loveu: Quote
Cimi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Wow Cola wróciła ;evil_lol: :cool3:. Gratki :multi: Quote
Alicja Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Cola']muszę najpierw dorwać jakiś skaner, aby pokazać twarz Juniora :cool1: połówkowe to mam w formie filmiku :loveu: [FONT=Arial]czekam czekam .... :p ja oglądałam wszystkie filmiki z Grosią w roli głównej ....zaje2biste teraz to USG [/FONT] Quote
Cola Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Cimi']Wow Cola wróciła ;evil_lol: :cool3:. Gratki :multi: dziękuje :p [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]czekam czekam .... :p ja oglądałam wszystkie filmiki z Grosią w roli głównej ....zaje2biste teraz to USG [/FONT] hmmm...chyba za tydzień dorwę skaner, bo Junior musi się pokazać dziadkom :p co do filmików...są takie słodkie :loveu: można oglądać je cały czas :loveu: Junior pod koniec nagrania wkłada kciuka do buziala... :p Nie wiem czemu, ale podoba mi się ta fotka :cool1: wspomnienie wiosny...kiedy to jeszcze mogłam sama tak jeździć :p ale Junior też kilka razy startował i nawet wygrał :cool3: Quote
Alicja Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Arial]jeny ...jak na tym jechać :roll:[/FONT] Quote
Cola Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jeny ...jak na tym jechać :roll:[/FONT] :diabloti: prawie jak u gin :evil_lol: normalnie... Quote
Alicja Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Cola']:diabloti: prawie jak u gin :evil_lol: normalnie... [FONT=Arial] :diabloti:a koń przystojny :roll::evil_lol:[/FONT] Quote
anetta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 No to jeszcze raz. Cześć Cola! Fajnie że jesteś i to z przychówkiem, tak jak Maga :evil_lol: Ciekawe, zmowa to jakas czy cooo :evil_lol::evil_lol: Teraz we Wrocku urzędujesz?? Super te ostatnie zdjęcie :loveu: Quote
Tengusia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ale suuuuuupcio :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img11.imageshack.us/img11/6195/200811232169.jpg Quote
Maga100 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='anetta']Cześć Cola! Fajnie że jesteś i to z przychówkiem, tak jak Maga :evil_lol: Ciekawe, zmowa to jakas czy cooo :evil_lol::evil_lol: to ty nie wiesz, ze wirus krąży? :diabloti: Jest zjadliwszy niz grypa i nie ma skuteczne obrony :diabloti: Strzeż się i ty :diabloti::diabloti: Cola. I want moooooore :cool1: Quote
Cola Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :diabloti:a koń przystojny :roll::evil_lol:[/FONT] :evil_lol: klacz... [quote name='anetta']No to jeszcze raz. Cześć Cola! Fajnie że jesteś i to z przychówkiem, tak jak Maga :evil_lol: Ciekawe, zmowa to jakas czy cooo :evil_lol::evil_lol: Teraz we Wrocku urzędujesz?? Super te ostatnie zdjęcie :loveu: Witam ponownie :p Przychówek jeszcze w inkubatorze, ale już coraz bliżej....wychodzi zimą :cool3: Tak mnie jakoś przegnało z końca świata, gdzie wrony doopami szczekają :evil_lol: i rzuciło mnie do Wrocka :p [quote name='Tengusia']ale suuuuuupcio :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img11.imageshack.us/img11/6195/200811232169.jpg [quote name='Maga100']to ty nie wiesz, ze wirus krąży? :diabloti: Jest zjadliwszy niz grypa i nie ma skuteczne obrony :diabloti: Strzeż się i ty :diabloti::diabloti: Cola. I want moooooore :cool1: Jedyne co można zrobić dla obrony :diabloti: to wystrzelać wszystkie bociany :evil_lol: Spokojnie, rozkręcam się :cool1: ...a teraz coś dla pewnego niedowiarka :cool1: takiej małej waszki :diabloti: Imageshack - 28tc Quote
Alicja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Cola'] ...a teraz coś dla pewnego niedowiarka :cool1: takiej małej waszki :diabloti: Imageshack - 28tc [FONT=Arial]o jeny ...fasolki sie najadłaś :grins:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 witam jak cieszymy sie ze jesteś pierdu pierdu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i............mało zdjęć :roll::diabloti: Quote
Cola Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]o jeny ...fasolki sie najadłaś :grins:[/FONT] :evil_lol: jakiś czas temu i jakoś tak mnie wzdęło :roll: :lol: [quote name='dbsst']witam jak cieszymy sie ze jesteś pierdu pierdu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i............mało zdjęć :roll::diabloti: pierdu pierdu...przeca obiecałam Tobie, że nie będę szaleć dopóki nie podłączą Cię do stałego łącza :diabloti: Quote
Alicja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Cola']:evil_lol: jakiś czas temu i jakoś tak mnie wzdęło :roll: :lol: [FONT=Arial]wiesz że dziewczynkom nie wypada sie objadać :shake:[/FONT] pierdu pierdu...przeca obiecałam Tobie, że nie będę szaleć dopóki nie podłączą Cię do stałego łącza :diabloti: [FONT=Arial]teraz zaszalej :p[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Cola']Imageshack - 28tc to jest 28 tc????? :crazyeye: Ja, jak byłam na patologii w 30tc, to dziewczyny z sali myslały, że do porodu przyjechałam :cool1::roll::evil_lol: Quote
Cola Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wiesz że dziewczynkom nie wypada sie objadać :shake:[/FONT] [FONT=Arial]teraz zaszalej :p[/FONT] :oops: :roll: nie?? a ja myślałam, że nikt nie zauważy :evil_lol: [quote name='Maga100']to jest 28 tc????? :crazyeye: Ja, jak byłam na patologii w 30tc, to dziewczyny z sali myslały, że do porodu przyjechałam :cool1::roll::evil_lol: tak :p 28tc...fotka jeszcze w miarę cieplutka :razz: to Cię pocieszę :diabloti: brzuszek dopiero zaczął mi wychodzić mniej więcej w połowie października :p a wcześniej to byłam płaska :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Jokerek :loveu: http://img5.imageshack.us/img5/6183/36105234.jpg dzieciuch taki :loveu:[/FONT] [FONT=Arial] a Toffi gdzie :hmmmm:[/FONT] Quote
Tengusia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 no to poszalalas z tymi fociami :mdleje: Quote
Cola Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Jokerek :loveu: http://img5.imageshack.us/img5/6183/36105234.jpg dzieciuch taki :loveu:[/FONT] [FONT=Arial] a Toffi gdzie :hmmmm:[/FONT] może i wygląda jak dzieciuch :p ale się już tak nie zachowuje :evil_lol: a Toffik jest w stolycy...ale to inna i długa bajka... [quote name='Tengusia']no to poszalalas z tymi fociami :mdleje: wiem wiem, szaleje jak goopia z tymi zdjęciami :evil_lol: ale na kompie :diabloti: zaczynam dopiero zgrywanie i segregowanie...i jeszcze muszę przygotować zdjęcia z wyścigów kłusaków (taka praca dodatkowa :roll:) Joker zaplątał się w fotkach końskich :p Quote
Recommended Posts