Cola Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Witajcie :multi: po długiej przerwie :oops: W święta nie dotarłam do was...szkoda :roll: U mnie bez zmian, czyli dalej w górach z konikami Psiaki i kociaki mają się świetnie... Fotki hhmmm w wolnej chwili coś wstawię :eviltong: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Cola']Witajcie :multi: po długiej przerwie :oops: W święta nie dotarłam do was...szkoda :roll: U mnie bez zmian, czyli dalej w górach z konikami Psiaki i kociaki mają się świetnie... Fotki hhmmm w wolnej chwili coś wstawię :eviltong: :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:ale się cieszkam że jesteś :loveu:[/FONT] Quote
Cola Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:ale się cieszkam że jesteś :loveu:[/FONT] nie wiesz jak ja się cieszę :multi: baaaaardzo :multi: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Cola']nie wiesz jak ja się cieszę :multi: baaaaardzo :multi: [FONT=Arial]brakowało TU Ciebie :oops::p[/FONT] Quote
APSA Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Cola']Fotki hhmmm w wolnej chwili coś wstawię :eviltong:[/quote]Czekamy :cool3: Miło Cię czytać po przerwie :) Quote
Poświata Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Cola']Witajcie :multi: po długiej przerwie :oops: W święta nie dotarłam do was...szkoda :roll: U mnie bez zmian, czyli dalej w górach z konikami Psiaki i kociaki mają się świetnie... Fotki hhmmm w wolnej chwili coś wstawię :eviltong: Cola :crazyeye:, niemożliwe. To chyba te ostatnie wiatry Cię przywiały i dzięki im za to :multi:. No to dawaj foty, z przyjemnością coś poogladamy :cool3:. Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Arial]COLA :grins: kiedy będziesz miała wolną chwilkę :razz::razz:[/FONT] Quote
anetta Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Cola :o Kope lat :lol::lol: Witanko :multi: Quote
Alicja Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='malawaszka']no i znowu sobie poszła :shake: [FONT=Arial]obiecała ze wróci :razz::razz:[/FONT] Quote
Paula Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]obiecała ze wróci :razz::razz:[/FONT] Obiecanki cacanaki :placz: Quote
Cola Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Znowu wieje :mad: aż mi głowe urywa... Z drugiej strony może wiać, ale pod warunkiem, że przywieje śnieg :) Obiecałam, obiecałam i co jakiś czas zajrzę...Jak na razie do wtorku jestem zawalona robotą - po kiego grzyba ludziskom chce się wozić tyłki :roll: Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Cola']Znowu wieje :mad: aż mi głowe urywa... Z drugiej strony może wiać, ale pod warunkiem, że przywieje śnieg :) Obiecałam, obiecałam i co jakiś czas zajrzę...Jak na razie do wtorku jestem zawalona robotą - po kiego grzyba ludziskom chce się wozić tyłki :roll: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zostaw ich gdzieś w lesie ;)[/FONT] Quote
asher Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Cola :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To naprawdę Ty, czy ktoś sobie głupie żarty robi? :evil_lol: Ale jesli to naprawdę ty, to foty jakieś dawaj :mad: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 asher napisał(a):Cola :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To naprawdę Ty, czy ktoś sobie głupie żarty robi? :evil_lol: Ale jesli to naprawdę ty, to foty jakieś dawaj :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Cola.....ino pewnie na fotaski czasu jej zabrakło :roll:;) Quote
Tengusia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 trafilam tu przypadkiem, przez bannerek i prosze nie dosc ze swietne psy to jeszcze swietne zdjecia i galeria nie odkurzana od prawie roku ... no nie ladnie nie ladnie :diabloti: Quote
Alicja Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [FONT=Arial]Blogasa Wam odkopałam :grins:[/FONT] Quote
malawaszka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a już myślałam, że Cola wróciła :evil_lol: Quote
Cola Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Tengusia napisał(a):trafilam tu przypadkiem, przez bannerek i prosze nie dosc ze swietne psy to jeszcze swietne zdjecia i galeria nie odkurzana od prawie roku ... no nie ladnie nie ladnie :diabloti: :oops: tak jakoś wyszło, że mnie nie było :diabloti: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Blogasa Wam odkopałam :grins:[/FONT] Dziękować :p teoretycznie wróciłam... Quote
Tengusia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cola napisał(a): teoretycznie wróciłam... to teraz praktycznie bys jakies foty dala :diabloti: Quote
Alicja Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Tengusia napisał(a):to teraz praktycznie bys jakies foty dala :diabloti: [FONT=Arial]zgadzam się z przedmówczynią[/FONT] :grins: Quote
Cola Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 zdjęcia to muszę najpierw z płytek odkopać :p bo na nowym kompie jeszcze nic nie mam... mam jedynie zdjęcie syna :loveu: http://img4.imageshack.us/i/dzidzia12tydzienadgm.jpg/ Quote
Tengusia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cola napisał(a):zdjęcia to muszę najpierw z płytek odkopać :p bo na nowym kompie jeszcze nic nie mam... mam jedynie zdjęcie syna :loveu: Imageshack - dzidzia12tydzienadgm ale przystojniak :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts