Dalma&Maja Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Tak jak zapowiadałam wpadam do tematu Jokerka, Toffiśka i Poterka. :D Super zdjątka. :) Więcej takich fajnych foteczek. :wink: Quote
Cola Posted March 30, 2005 Author Posted March 30, 2005 malawaszko obiecuję poprawę...poszukam stópek :wink: Widzę, że Poterek cieszy się dużym zainteresowaniem...a szczególnie jego oczęta :lol: anetta Mój kotek jest czyścioszkiem i codziennie się myje.... dlatego jest taki błyszczący :wink: Chociaż kto wie, może smaruje się pastą do butów :wink: :lol: :lol: W najbliższym czasie postaram się wrzucić świąteczne fotki, ale najpierw odrobię pracę domową na dgm. Przez te święta mam ogromne zaległości Quote
Cola Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 Po długich oczekiwaniach....są świąteczne fotki :) Joker pilnuje czy dywany będą na pewno wytrzepane :wink: ...a Toffik jak zwykle pilnuje drzwi i butów :lol: Po ciężkim dniu pracy czas na sen... W końcu nadeszły święta...i piórka na początku były zabójcami nr 1 :lol: :lol: Toffi zamienił się w jamnika. Czy to była sprawka zajączka?? :wink: Jajeczka są mniamuśne... ....tylko dlaczego są w skorupce? Kaczuszka?? Oderwiemy jej główkę? :wink: Quote
zaba14 Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Ale Joker ma wspaniałe uszka.. super, ze nie ciełaś.. ;) wygląda bosko :angel: Quote
Cola Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 Też się cieszę, że ma całe uszka. Dawno temu jak Joker był malutki, to była lekka wojna o jego uszy.....ale moje argumenty wygrały i teraz można podziwiać jego nietoperkowe minki :lol: np. takie Quote
Cola Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 ....albo takie :lol: Jest za co potarmosić :wink: Quote
malawaszka Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 i przyjaźniej wygląda :angel: fajniste fotki :klacz: hahah a jajka w końcu se nie obrał?? Quote
Cola Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 hihi mało co by se obrał :lol: raczej miazge by zrobił :lol: Quote
Cola Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 Kolejne fotaski :D malawaszko specjalnie dla Ciebie poduszeczki Poterka :) Wspólne wygrzewanie się w wiosennych promykach... To co kotki uwielbiają najbardziej :wink: Drzemał w tej reklamówce prawie godzinę :lol: Jak cudownie się podrapać Jeszcze trochę Poterka....musiał poleżeć na jasnym, świeżo upranym sweterku :evil: Ta fotka strasznie mi się podoba... Quote
malawaszka Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 łapecki ciuuudniasteee :angel: haha i ni widziałam jeszcze kota leżącego na żabę :o :lol: hahah a ta mina drapiącego sie psa jest przerąbana :lol: haha ja tego u Luny teraz nie widzę bo ma brodę :roll: :lol: :o a ta ostatnia fota :o :o :o masa perłowa w oczach :o eekstra :klacz: hahahah no i jeszcze w reklamówce jaki ufol :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Cola cudowne fotki pieknie pozuja twoje chlopaki :D Poter dorośleje w oczach i jakie futro dostał :o a lezec to sie chyba tak od Jokera nauczył :wink: Bardzo mi sie ucholce Jokusia podobają :D Nietoperek :D Piekny z niego chłopak :D pozdrowionka Quote
anetta Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 http://img28.exs.cx/img28/4263/234do.jpg :o A te zdjecia z piorkami, bomba :D Quote
Cola Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 malawaszka nie wiesz co tracisz.....zetnij jej brodę :wink: :lol: Poterowski szybko nauczył się leżeć na żabkę i bardzo często to robi :D Futro robi się powoli puszyste...tylko dlaczego tak wolno :( Szmaragdziki całkiem przypadkowo wyszły. Chciałam zrobić inne zdjęcie, a tu Poterek wpadł w kadr i cyk :D Jokerek jak zwykle leżał w słoneczku... ....i dołączył się do niego kociak (jest już prawie tak długi jak Joki :wink: ) Quote
Patka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Masz w domu dwie płaszczki :wink: boskie fotki :D Quote
Cola Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 haha...płaszczki....dobre. Zawsze znajdziesz trafne określenie :D Quote
Cola Posted April 10, 2005 Author Posted April 10, 2005 ...a teraz trochę was pomęczę szczeniaczkowym Toffim :evilbat: Tak wyglądała mała kluseczka w wieku 7 tygodni :) Quote
Cola Posted April 10, 2005 Author Posted April 10, 2005 ...cz. 2 szczeniaczkowa :D Toffi w wieku 7,5 tygodnia ...i półroczny potforek :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 iii ale słodkości do schrupania :angel: :angel: :angel: a Twoja fota z malutkim Tofisiem :klacz: boska :fadein: Quote
zaba14 Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 ale słodziutki był ;) no i nadal jest :angel: Quote
Cola Posted April 10, 2005 Author Posted April 10, 2005 malawaszko :oops: Dziękuje Jaki masz boski emblemacik.....bije z niego wiosna :klacz: zaba ...z tą słodkością to różnie bywa :wink: chodzi mi o wiatry Quote
dbsst Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 nio w koncu maluty Tofiki :D a kiedy bedzie fota z kwiatkiem :roll: Quote
Cola Posted April 10, 2005 Author Posted April 10, 2005 hmmmm.....fota z kwiatem, fota z kwiatem....o czym Ty piszesz? :wink: Quote
dbsst Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 diobra diobra nie sciemniaj tylko wstawiaj ;) Quote
Recommended Posts