Cola Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 Patka :lol: tak, to wielki wujcio i sama jestem w szoku, że się tak grzecznie bawią :wink: ....a wszyscy mi mówili, że kot pożyje kilka godzin, bo będzie robił za zabawkę dla Jokera :lol: :lol: Justa Sami się prowokują do zabawy :evilbat: Tylko się zastanawiam kiedy Joker będzie miał już całe policzki wydziobane....albo mijesce na kolczyk na uchu :wink: :lol: Quote
Patka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 E tam wszystkie ASty które znam kochaja domowe koty :D Lilith kocha wszystko co zyje :D Quote
malawaszka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 [quote name='adda']:D malawaszka zachwyciłaby się tymi kocimi, błyszczącymi stópkami... ja zresztą też :P no i mnie tu nie zawołałaś :evil: a stopecki boskie skórzane botki błyszczące :angel: :angel: :angel: jak naoliwione ohhhhhhh a to: :o :o :o przewalone :lol: kotecek pokonał ASTa Quote
Pasavera Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 cóż za walka :o kotecek nieźle się w astka wgryzł :kociak: Quote
Cola Posted March 25, 2005 Author Posted March 25, 2005 Cieszę się, że fotki się podobają :D Postaram się narobić jeszcze więcej :wink: Patka Zauważyłam, że ASTy kochają wszelakie ssaki (no oprócz myszy i innych gryzoni)...ale owadów Joker nienawidzi. Tępi je ekspresowo :lol: malawaszka Już się nie złość...w końcu sama tu trafiłaś :D Mi też się strasznie podobają skórzane botki kotków....tylko Poter nie lubi jak go szmeram po łapkach :lol: :lol: Takie zabawy oglądam codziennie :D Najśmiejszniej jest gdy kot próbuje ugryźć Jokera w nos..jaka jest wtedy wielka irytacja :lol: Quote
zaba14 Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Cola napisał(a):Patka Zauważyłam, że ASTy kochają wszelakie ssaki (no oprócz myszy i innych gryzoni)...ale owadów Joker nienawidzi. Tępi je ekspresowo :lol: Pszczoły też? :lol: znałam bokserrke która je takze tępiła ekspresowo i przez całe swoje życie nie ukąsiła ją ani jedna.. obrała se babka jakąś technike.. ;) tylko było to niebezpieczne dla nas kiedy to na dworze siedzielismy przy stoliku a one sobie fruwały nad napojami.. :lol: Quote
Cola Posted March 25, 2005 Author Posted March 25, 2005 hahaha to napoje też fruwały :wink: :lol: Tak, pszczoły, osy, muchy i inne pajęczaki również...wszystko co jest w mieszkaniu tępi :lol: tylko przy owadach gryzących i żądlących jest bardzo ostrożny. Dawno temu miałam wielkiego ptasznika....mój braciszek miał go na przechowaniu i niedokładnie zamknął terarium :( Ptasznik wyszedł w nocy na spacer i Jokuś oczywiście musiał go rozczłonkować :cry: Jaka byłam wtedy wściekła :evil: :evil: :evil: na brata oczywiście Quote
zaba14 Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 No tak sie składa ze mam ptasznika ;) ale jeszcze malutkiego.. ale szczerze to bałabym się ptasznik kontra pies.. wiadomo, że są ptaszniki z słabym jadem dla ludzi, ale dla psów? nie mam pojęcia... :-? Quote
Cola Posted March 25, 2005 Author Posted March 25, 2005 Ja też sie boję takiej konfronatcji....ale wtedy Joker załatwił go na amen. Jeśli chodzi o jad....dla człowieka też może być śmiertelny jeśli dana osoba jest uczulona na jad pszczeli. Są też takie pajączki, które psom i kotom wogóle nie szkodzią ugryzienia....ale człowiek ląduje w szpitalu. Quote
zaba14 Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 No niestety różnie to bywa.. w każdym bądz razie pajączka mam szczelnie zamykanego, bo gdyby mama sie dowiedziała ze dał spida.. :lol: :lol: :lol: ojj.. byłoby źle :P dlatego codziennie zagląda czy jest zamknięty :lol: Quote
Cola Posted March 25, 2005 Author Posted March 25, 2005 Hahaha.....Moja mama też na początku sprawdzała pajączka..teraz sama go karmi :D Obecnie mam dwa małe pajączki i niemogę się doczekać kiedy urosną, aby podziwiać ich kolorki :) Quote
Siostra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Cola, Wesołych Świąt dla Ciebie i Twoich zwierzaków zyczę ja i Nanufka :D Quote
Cola Posted March 25, 2005 Author Posted March 25, 2005 Dziękujemy Siostro za życzonka. My również życzymy wesołych, pogodnych i zdrowych świąt :) Quote
malawaszka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 a fu! zamiast fotki wklejać to o pajączyskach obrzydliskach gadają błeee :lol: Quote
Cola Posted March 25, 2005 Author Posted March 25, 2005 Jakie tam a fu!?? :wink: Śliczności :lol: Później postaram się coś wkleić...szczególnie dla Ciebie poszukam fotek z łapkami Poterka :D Quote
zaba14 Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Cola napisał(a):Jakie tam a fu!?? :wink: Śliczności :lol: Później postaram się coś wkleić...szczególnie dla Ciebie poszukam fotek z łapkami Poterka :D no własnie jakie tam fu... śliczniaste są! 8) ja tez czekam na fotki psiakow i kocurka :wink: Quote
Cola Posted March 25, 2005 Author Posted March 25, 2005 ehhh...obiecałam, że wstawię jakieś fotki.... wolałabym pójść spać :wink: Ostatnio nie mam czasu na robienie fotek, więc będzie skromnie :evilbat: oj coś zaswędziało :) widać kilka skórzanych bucików :wink: ....specjalnie dla malawaszki przyłapany na gorącym uczynku...dziurkowanie reklamówek :evilbat: już jestem grzeczny Jokuś dzisiaj podziwiał ptaszki i nasłuchiwał szczekań innych piesków :wink: ...a Toffi jak zwykle spał Quote
Patka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Aniołeczek różki przysłonięte pięknym czarnyym futerkiem :evil_lol: Poterek jest cudny :loveu: i te oczęta :D Pozdrowionka Quote
anetta Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 :roflt: hahaha nie moge Joker, jaka ty masz niewinna buzke tutaj http://img168.exs.cx/img168/3733/45by.jpg Co chciales dostac? Kielbaske? kosteczke dla psow? :lol: :lol: :lol: :lol: Super :roflt: A kicia to chyba czym wypastowana ze tak sie swieci 8) Ma sliczne zolte oczka :D Quote
Recommended Posts