Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka
:lol: tak, to wielki wujcio i sama jestem w szoku, że się tak grzecznie bawią :wink: ....a wszyscy mi mówili, że kot pożyje kilka godzin, bo będzie robił za zabawkę dla Jokera :lol: :lol:

Justa
Sami się prowokują do zabawy :evilbat: Tylko się zastanawiam kiedy Joker będzie miał już całe policzki wydziobane....albo mijesce na kolczyk na uchu :wink: :lol:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda']:D malawaszka zachwyciłaby się tymi kocimi, błyszczącymi stópkami... ja zresztą też :P

no i mnie tu nie zawołałaś :evil: a stopecki boskie skórzane botki błyszczące :angel: :angel: :angel: jak naoliwione ohhhhhhh

a to:

:o :o :o przewalone :lol: kotecek pokonał ASTa

Posted

Cieszę się, że fotki się podobają :D Postaram się narobić jeszcze więcej :wink:

Patka
Zauważyłam, że ASTy kochają wszelakie ssaki (no oprócz myszy i innych gryzoni)...ale owadów Joker nienawidzi. Tępi je ekspresowo :lol:

malawaszka
Już się nie złość...w końcu sama tu trafiłaś :D Mi też się strasznie podobają skórzane botki kotków....tylko Poter nie lubi jak go szmeram po łapkach :lol: :lol:

Takie zabawy oglądam codziennie :D Najśmiejszniej jest gdy kot próbuje ugryźć Jokera w nos..jaka jest wtedy wielka irytacja :lol:

Posted

Cola napisał(a):
Patka
Zauważyłam, że ASTy kochają wszelakie ssaki (no oprócz myszy i innych gryzoni)...ale owadów Joker nienawidzi. Tępi je ekspresowo :lol:

Pszczoły też? :lol: znałam bokserrke która je takze tępiła ekspresowo i przez całe swoje życie nie ukąsiła ją ani jedna.. obrała se babka jakąś technike.. ;) tylko było to niebezpieczne dla nas kiedy to na dworze siedzielismy przy stoliku a one sobie fruwały nad napojami.. :lol:

Posted

hahaha to napoje też fruwały :wink: :lol:
Tak, pszczoły, osy, muchy i inne pajęczaki również...wszystko co jest w mieszkaniu tępi :lol: tylko przy owadach gryzących i żądlących jest bardzo ostrożny.
Dawno temu miałam wielkiego ptasznika....mój braciszek miał go na przechowaniu i niedokładnie zamknął terarium :( Ptasznik wyszedł w nocy na spacer i Jokuś oczywiście musiał go rozczłonkować :cry: Jaka byłam wtedy wściekła :evil: :evil: :evil: na brata oczywiście

Posted

No tak sie składa ze mam ptasznika ;) ale jeszcze malutkiego.. ale szczerze to bałabym się ptasznik kontra pies.. wiadomo, że są ptaszniki z słabym jadem dla ludzi, ale dla psów? nie mam pojęcia... :-?

Posted

Ja też sie boję takiej konfronatcji....ale wtedy Joker załatwił go na amen. Jeśli chodzi o jad....dla człowieka też może być śmiertelny jeśli dana osoba jest uczulona na jad pszczeli. Są też takie pajączki, które psom i kotom wogóle nie szkodzią ugryzienia....ale człowiek ląduje w szpitalu.

Posted

No niestety różnie to bywa.. w każdym bądz razie pajączka mam szczelnie zamykanego, bo gdyby mama sie dowiedziała ze dał spida.. :lol: :lol: :lol: ojj.. byłoby źle :P dlatego codziennie zagląda czy jest zamknięty :lol:

Posted

Hahaha.....Moja mama też na początku sprawdzała pajączka..teraz sama go karmi :D Obecnie mam dwa małe pajączki i niemogę się doczekać kiedy urosną, aby podziwiać ich kolorki :)

Posted

Jakie tam a fu!?? :wink: Śliczności :lol:
Później postaram się coś wkleić...szczególnie dla Ciebie poszukam fotek z łapkami Poterka :D

Posted

Cola napisał(a):
Jakie tam a fu!?? :wink: Śliczności :lol:
Później postaram się coś wkleić...szczególnie dla Ciebie poszukam fotek z łapkami Poterka :D

no własnie jakie tam fu... śliczniaste są! 8)

ja tez czekam na fotki psiakow i kocurka :wink:

Posted

ehhh...obiecałam, że wstawię jakieś fotki.... wolałabym pójść spać :wink:
Ostatnio nie mam czasu na robienie fotek, więc będzie skromnie :evilbat:

oj coś zaswędziało :)

widać kilka skórzanych bucików :wink: ....specjalnie dla malawaszki

przyłapany na gorącym uczynku...dziurkowanie reklamówek :evilbat:

już jestem grzeczny

Jokuś dzisiaj podziwiał ptaszki i nasłuchiwał szczekań innych piesków :wink:

...a Toffi jak zwykle spał