Patka Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Cola różowy i do tego z pilotem no to juz wszystko jasne kto rządzi w Naszych rodzinach :D :wink: Piekny mniam taki do schrupania ..... :D Quote
Basenji Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Krwawy ryjek z tego cielaczka! Ciekawe kogo czy co załatwił? Zdrówko Quote
Patka Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 jak widać Kubus juz ryczy po osiołku :lol: :wink: Quote
Cola Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 Patka Osiołek jeszcze dycha...ledwo, ale jeszcze :wink: Kiedyś też był strasznie maltretowany..przez Toffiego i wtedy urwał mu ogonek :lol: Teraz został wybebeszony :lol: Taaaa.....faceci są górą u nas w domu (dobrze, że to fitrzaki, a nie.... :wink: ) Evelina :) To przepadłaś....tak jak ja i wiele innych pięknych pań :) Basenji Jak to kogo?? Osiołka :lol: Quote
Weron_ciau Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='zaba14'][quote name='Cola'] Ojj.. skąd ja to znam :lol: a po zabawie słodko śpi... :evilbat: wysysa jego mieso :o 8) Śliczne! Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 hihihi ktoby pomyslal ze Tofik taki grzeczniutki ;) Cola extra zdjecia :angel: dopiero sie dokopuje po moim niebycie na dgm :D do wszystkich fot Quote
Cola Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 Teraz to ja musze się dokopać do wszystkich fotek i tekstów.....i widzę, że mam całą stronę do przekopania :o Wieści z frontu: Osiołek stracił watę w głowie, ale nadal jest męczony przez trzy futrzane samce :evilbat: Quote
Siostra Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 no, to wszystko w normie, po co komu wata w głowie... :D Moje zwierzęta też uwielbiaja wydzieranie tej waty, czy jak się to nazywa z pluszaków...coś w tym musi być, może by samemu zacząć :lol: :lol: Quote
Ariadna Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Toffi wyglada jak moja Baska :o :D ...za to Joker do zadnego z moich ciapkow nie jest podobny :wink: przepiekne :D Quote
Ariadna Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [quote name='dbsst'] hihihi ktoby pomyslal ze Tofik taki grzeczniutki ;) Cola extra zdjecia :angel: dopiero sie dokopuje po moim niebycie na dgm :D do wszystkich fot ...Jaki on grzeczniutki???? :lol: Chcesz powiedziec ze to co ma w "gebuli" to wata cukrowa? :lol: 8) pozdrawiam :wink: Quote
Patka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Juz wiem kto pozbawił osiołka waty w glowie i czym on teraz będzie myślał :wink: Ale Toffi niewiniątko :wink: :D Quote
Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Oj tak ciekawe ile jeszcze bez watki pozyje :evilbat: :wink: Quote
Cola Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Osiołek już ledwo dycha :evilbat: ale głowa jeszcze się trzyma na niteczkach. Obecnie schował się w pudełku :) Quote
Cola Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Psy z osiołka przerzuciły się na Potera....wczoraj :evil: Ganiały go po całym mieszkaniu....kilka razy został przygnieciony łapą :evil: ale nie został dłużny (pazurki swoje ma...i ząbki :evilbat: ) Dzisiaj Poter męczył psy :lol: :evilbat: Postaram się później wstawić kilka fotek odnośnie tego co się działo :evilbat: Quote
Cola Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Poterek był szkolony :evilbat: :evilbat: :evilbat: Wieczorkiem może wstawię kilka fotek odnośnie skutków szkolenia :evilbat: Quote
Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 O tak !!! :klacz: czekam z niecierpliwością :D Quote
Cola Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Czemu nie teraz?? :wink: ...bo sprzątam :P Obiecuję wstawić jakieś ciekawe fotki :lol: dbsst tylko wytrzymaj jeszcze trochę :evilbat: Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Jednym tchem przebrnęłam przez całą galerię, wszyściutkie strony obejrzałam i stwierdzam, że będę tu na pewno wpadać częściej, bo zdjęcia są po prostu świetne. :P :angel: Jednocześnie upominam się o więcej!! :D Quote
Recommended Posts