dbsst Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 mam nadzieje ze drugi to bedzie kotka 8) Quote
dbsst Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 hihi i ja tez kotka bedzie do mnie przychodzic i sie tulic a nie to co Poter do chlopakow :( Quote
maga18 Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 [quote name='Cola'] i jak tu sie nie bac?! :evil: po prostu diabel wcielony !!! :lol: PS. Ja tez mam Toffiego - grzywacza chinskiego 8) Quote
Cola Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 POTER: Wypraszam sobie! Ja przychodzę do pani i pana...i długo się przytulam, mruczę. Jestem taki słodki jak coś zbroję :wink: Quote
dbsst Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Cola napisał(a):POTER: Wypraszam sobie! Ja przychodzę do pani i pana...i długo się przytulam, mruczę. Jestem taki słodki jak coś zbroję :wink: ta jasne a do cioci dbsst to nie laska nie to co Jokerek i Toffikus Quote
Cola Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 maga :lol: bać się Jokera?? Toż to słodziaszczy piesek... przytulanka, istny :angel: piesek rodzinny....chociaż niektórzy uważają, że ma 10 ton uścisku :stupid: :cunao: Ostatnio duuużo Toffików się nazbierało, na samej dgm-ani jest sporo. Może kiedyś zrobimy spocik Toffikowy :wink: :) dbsst POTER:...bo ciocia męczyła Jokera i "kopiowała" mu uszy :wink: Co ja miałem robić?? :puppydog: Quote
maga18 Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 [quote name='Cola']maga :lol: bać się Jokera?? Toż to słodziaszczy piesek... przytulanka, istny :angel: piesek rodzinny....chociaż niektórzy uważają, że ma 10 ton uścisku :stupid: :cunao: no wlasnie o to mi chodzilo!!! duzo ludzi mowi, ze to psy mordercy - a ja nie wiem z ktorej strony :lol: ta fota mnie rozbroila!!! ciacho a nie pies morderca :D Quote
dbsst Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 [quote name='Cola']magadbsst POTER:...bo ciocia męczyła Jokera i "kopiowała" mu uszy :wink: Co ja miałem robić?? :puppydog: jak to co przytulankowac sie tak jak chlopaki ;) Quote
Cola Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 Przypomnę, że tylko jeden chłopak na Ciebie leciał :cunao: bo pachniałaś jego ukochaną Szpilunią :cunao: Quote
dbsst Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 hihihi nioooooooooooooooo slodziak taki mily dla tesciowki hahahha :lol: Quote
Cola Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 Joker wie jak się podlizać teściowej :lol: maga Zobacz sobie wcześniejsze fotki jak Joker daje sobą pomiatać....Poter jest dla niego okrutny :wink: Teraz foteczka ciasteczkowego potforka :wink: Quote
dbsst Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 jaki rozmazony z podlizywania 5 Jokus dostaje ;) Quote
Cola Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 ..pewnie myślał o jakiejś suni :wink: Tylko 5???? :o Quote
dbsst Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Tylko az chyba 5 to najwiecej ile mam do zaoferowania cala reszta dla Szpili i do jej dyspozycji ;) hahaha ni raczej chyba szczescie go jednak za Twoja sprawa rozpieralo ;) Quote
Cola Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 :lol: hihi w końcu pani go przytuliła :wink: :lol: Quote
dbsst Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 hahaha dokladnie a raczej w koncu pancia sie uwalila na mnie Quote
dbsst Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 ojej bidulek ale wiesz co nie masz serca :( tak sie nabijac z piecholowateko pieknego Jokusia Quote
Cola Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Wprowadzimy trochę zimowej scenerii...... :) Quote
Cola Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 .....dalszy ciąg zimy - fotki są jak świeże bułeczki, czyli dzisiejsze 8) szukanie piłeczki w śniegu - nie ma to jak piaskownica :lol: haha..ja mam piłeczkę, Joker zapomnij o niej :wink: :lol: rzuć już piłeczkę....znowu chcę ją mieć...aż mi ślinka cieknie :lol: śnieżny bałwanek hihi znowu mam piłeczkę...dogoń mnie :evil_lol: ale zasypało :lol: śnieżny bałwanek przylepił sobie wąsy :lol: oczko też hihi pogoń za piłeczką skaczmy do góry jak kangury :multi: kochane heliktoperki Joker dla kochanej piłeczki nawet przelezie przez mur o wyskości ok.160 cm :wink: Quote
Patka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Chłopaki prawdziwy zimowy tor z przeszkodaqmi sobie zrobili boskie foty !!!! :D :D :D Quote
anetta Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Wow! Ale bajerandzkie :angel: A jak wysoko skacza :o Sliczne!!! Quote
ajka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 nie powiem,jestem pod wrażeniem, Toffik tak wyskoko skacze! A Joker przełazi przez mur! Mogliby (gdyby tylko chcieli, a nie chcą, bo to grzeczne pieski) tworzyć niezłą szajkę grabieżczo-łupieżczą! Quote
Recommended Posts