Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cola napisał(a):
POTER: Wypraszam sobie! Ja przychodzę do pani i pana...i długo się przytulam, mruczę. Jestem taki słodki jak coś zbroję :wink:

ta jasne a do cioci dbsst to nie laska nie to co Jokerek i Toffikus

Posted

maga :lol: bać się Jokera?? Toż to słodziaszczy piesek... przytulanka, istny :angel: piesek rodzinny....chociaż niektórzy uważają, że ma 10 ton uścisku :stupid: :cunao:
Ostatnio duuużo Toffików się nazbierało, na samej dgm-ani jest sporo. Może kiedyś zrobimy spocik Toffikowy :wink: :)

dbsst POTER:...bo ciocia męczyła Jokera i "kopiowała" mu uszy :wink: Co ja miałem robić?? :puppydog:

Posted

[quote name='Cola']maga :lol: bać się Jokera?? Toż to słodziaszczy piesek... przytulanka, istny :angel: piesek rodzinny....chociaż niektórzy uważają, że ma 10 ton uścisku :stupid: :cunao:

no wlasnie o to mi chodzilo!!! duzo ludzi mowi, ze to psy mordercy - a ja nie wiem z ktorej strony :lol: ta fota mnie rozbroila!!! ciacho a nie pies morderca :D

Posted

[quote name='Cola']magadbsst POTER:...bo ciocia męczyła Jokera i "kopiowała" mu uszy :wink: Co ja miałem robić?? :puppydog:

jak to co przytulankowac sie tak jak chlopaki ;)

Posted

Joker wie jak się podlizać teściowej :lol:

maga Zobacz sobie wcześniejsze fotki jak Joker daje sobą pomiatać....Poter jest dla niego okrutny :wink:

Teraz foteczka ciasteczkowego potforka :wink:

Posted

Tylko az chyba 5 to najwiecej ile mam do zaoferowania cala reszta dla Szpili i do jej dyspozycji ;)

hahaha ni raczej chyba szczescie go jednak za Twoja sprawa rozpieralo ;)

Posted

.....dalszy ciąg zimy - fotki są jak świeże bułeczki, czyli dzisiejsze 8)
szukanie piłeczki w śniegu - nie ma to jak piaskownica :lol:

haha..ja mam piłeczkę, Joker zapomnij o niej :wink: :lol:

rzuć już piłeczkę....znowu chcę ją mieć...aż mi ślinka cieknie :lol:

śnieżny bałwanek hihi

znowu mam piłeczkę...dogoń mnie :evil_lol:

ale zasypało :lol:

śnieżny bałwanek przylepił sobie wąsy :lol:

oczko też hihi

pogoń za piłeczką

skaczmy do góry jak kangury :multi:

kochane heliktoperki

Joker dla kochanej piłeczki nawet przelezie przez mur o wyskości ok.160 cm :wink:

Posted

nie powiem,jestem pod wrażeniem, Toffik tak wyskoko skacze! A Joker przełazi przez mur! Mogliby (gdyby tylko chcieli, a nie chcą, bo to grzeczne pieski) tworzyć niezłą szajkę grabieżczo-łupieżczą!