Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widże że Toffik podhcodzi do tego czarnego czegos z rezerwą :wink:
Jokus jak to AST ciekawe co to.... 4 fotka to samo spjrzenie co Lilith białko i ten niepewny wzrok :D :wink: Kicia cudnie rośnie i futrzaka dostaje ;)
super fotki Jokus marzenie Lilith :D szkoda, że nie może czasem chciałabym miec szczeniaczki :wink: opóxniony instynkt macierzyński mi (a nie jej) się włącza :D
chlopaki sa superrrr :D

Posted

Cola czeka Cie zmiana narzutki, czy co to tam jest to biało czarne, bo ja ślepa komenda ledwo zwierzynę widzę. Jeszcze Jokusia jestem w stanie zobaczyć, ale to małe carne oczom mym umyka. Dobrze, że chociaż oczka mu sie świecą.
A z tego com dojrzała to wyszły mi C U D E Ń K A :P !!!

p.s. że ja dopiero teraz tu trafiłam :hmmmm: , no mówię, ślepota jedna.

Posted

Tak wiem Beatko...kocyk w zeberkę jest tragiczny do zdjęć czarnych futrzaków, ale co ja na to poradzę, że jest uwielbiany przez zwierzaki. Będę musiała kupić coś jasnego, wtedy będzie wszystko widać :D
Cieszę się, że w końcu tu trafiłaś :) :) :) :)

Patka Toffik ma pewną rezerwę do wszystkich kotów. Jak był podrostkiem to kiedyś dostał od pewnej kotki...trochę krwi się polało. Jokuś na szczęście nie miał takich przygód i bawi się z kotkiem. Chociaż też miał na początku obawy co do pazurków (Poter tylko gryzie, pazury zostawia schowane) :) Szczeniaczki są cudowne, ale ile roboty przy nich. Ciekawe kiedy mi się włączy instynkt :lol: :wink:

Posted

Patka, dla równowagi w naturze musisz przysposobić jeszcze jakiegoś męskiego sierotkę, dla towarzystwa Walerego. Ja się przestaję dziwić, że on ma taki zdegustowany wyraz pyszczka, jak ciągle przebywa z babami :lol: :roll: .
U nas odkąd Dymek z nami zamieszkał jest 3:3 trzy baby i trzech facetów, po równo i tych dwunożnych i czteronożnych-ogoniastych :angel:

Posted

Tak...kiciuś ma imie, ale teraz zastanawiam się nad zmianą na Microsoft... jest strasznym komputerowcem. Jak mi usiądzie na klawiaturce i ponaciska wszystko...oj ciężko wtedy dojść do ładu :evil:
Ja jestem jedyną kobitką na stałe w domku i ciągle dobywa chłopaków...ale mam powodzenie :wink: :lol:

Posted

hehs fajne te fotki piesiów z kotkiem. Taki czarniutki kochaniutki i do przytulania widzę jest ten Kotek :):) Oskarek też nie dawno miał okazję poznac kotka. Troche sie bał, ale kotek szybko zwiał hihi i zdjęc też nie mam bo nie uchwyciłam ich razem ;(

Pozdrawiamy

Posted

Kochaniutki to on jest szczególnie jak mnie budzi, bo jest głodny albo znudzony....a przytulańcem jest okropnym. Sam się pcha do głaskania :)

Posted

Dymek suchą karmę ma na stałe w miseczce, i co ciekawe to apetyt ma przeważnie w nocy i nad ranem.
Spróbuj tego sposobu, może nie będzie Cię budził.
I jeszcze jedno - zaraz po przebudzeniu nigdy nie rzucaj się do dawania kotu jeść. Bo się potfur przyzwyczai i będzie przesuwał godzinę papusiania na coraz wcześniejszą.
A co do nocego miziania, to zaczynam się powoli uodparniać.
Jak rozmruczny Dymek przyłazi w środku nocy, udaję że śpię.
Cierpliwie i nieruchomo znoszę baranki i lizanie, a on daje się nabrać i uwala się na mojej poduszcze i spokojnie idziemu oboje spać :P .

Posted

Jak rozmruczny Dymek przyłazi w środku nocy, udaję że śpię.
Cierpliwie i nieruchomo znoszę baranki i lizanie, a on daje się nabrać i uwala się na mojej poduszcze i spokojnie idziemu oboje spać .

:iloveyou:

jacie...nie mogę się już doczekać!!! A już nawet imię mamy...A koteczka jeszcze nie widać...daleeeeko, daleeeeko jest...Beatko przewidziałaś, że będę chciała już - od razu - i ledwo te 7 tygodni przetrzymam

:-?

Posted

Poter też ma całą michę suchego non stop, ale czasami jak go napadnie to wszystko wyczyści i zaczyna pobudkę np. 4 rano. Oczywiście nakrywam sobie twarz włosami albo kołdrą i śpie dalej. Ja miałabym się zrywać po jedzonko dla kocurka? W życiu! Najpierw muszę na automatycznym pilocie dojść do kuchni i zrobić sobie kawusie, wypić ją w łóżeczku.....dopiero potem mogę mu dać jeść.
Czasami to mu się strasznie nudzi i zaczyna nas budzić...wtedy jak mam siłę to otwieram mu drzwi i idzie do piesków.... :D

Posted

super extra foty Jokus to dobry glina widze a Toffik zly ;)

a kocyk przypomina mi o jednym podobnym kocyku ktory tez jes umilowany przez kednego z dgm na czterech lapkach ;)

Posted

Musze sprawdzić te dzikie kocyki :D
Beata jaki zdegustowany on kocha kobiety :D ale ma jeszcze mojego narzeczonego, który notabene sam go z miotu wybierał :D
Ja nie moge zostawiac karmy, bo by jadły jadły i paw i znowu jadły ... (u lLuny to rozumiem złe wspomnienia z dziecinstwa, ale Waler tak zarłok aż wstyd :oops: )
Luna uwielbia Lilith karme wyrzerać z miski bierze po jednym glutku i w nogi i tak calonocne wyprawy.
Beata masz rację z tym budzeniem my yez udajemy że spimy :D ale on wtedy porafi sie uwalić na kims i tak z pyszczkiem przytulonym spać :D
troszku ciężki jest kawalir :wink:

Posted

hahaha....przy Poterku aż tak dużo roboty nie ma (tylko dać jeść, sprzątnąć kuwetkę i wypuścić z pokoju do kotki ), więcej jest robotki przy pieskach :wink: .....Tak naprawdę, to mam sporo pracy takiej normalnej, a klienci czasami są wkurw...... :evil: i lepiej, żebym dgm zostawiła wtedy spokojnie (przypadkiem mogłabym kogoś obsmarować) :evilbat:

Dzisiaj mam wolne, więc pewnikiem jakieś fotaski się znajdą, np. zabawa psem :lol:

Posted

Kolejne fotaski znudzonego Jokera :wink: a może marzy?

Już jest troszkę lepiej...podusia

...a teraz już wspaniale, maskotka ma ciężki żywot :wink:

Nie mam pojęcia jak on wtedy oddychał