Dexter Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 nie mam nadzieję, ze nie to dwa samce, on chyba bardziej preferuje suczki...tzn. na razie preferuje nogi i rece.. :lol: ale mam nadzieje, ze mu to minie :cunao: Quote
dbsst Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 haha no tak raczusie i nozusie ;) ale Szpili by sie pewnie podobal ona lubi tez malych ;) zauwazylam ;) Quote
Cola Posted January 23, 2005 Author Posted January 23, 2005 O rany.....Zostawić was dziewczyny na trochę i a tu takie rzeczy :wink: randkowanie i dzielenie mojego koffffanego Jokusia. Patka Między chłopakami jest roczek różnicy. Toffik jest starszy, ma 3,5 roczku. Dogadują się całkiem nieźle, chociaż czasami są jakieś spięcia. Na szczęście bez rozlewu krwi :) . hahahaa lepiej nie pokazuj fotek Jokusia Lilith, bo jeszcze gotowa jechać do niego na stopa :D Jokuś lubi suczki wszelakiej maści :lol: Ja również zapraszam do wawki :) Pozdrowionka dla wszystkich....Joker i Toffi szczególnie pozdrawiają suczki :wink: :D Quote
Patka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 dzieki Cola :D pozdrowionka dla przystojniaków :wink: Quote
Patka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 I ta oto wymina grzeczności możemyy zakończyc udany dzionek :wink: :D a na kolorowe sny chlopaków - Lilith latająca suczka :wink: :D Quote
Cola Posted January 23, 2005 Author Posted January 23, 2005 hihi....Chyba Joki zobaczy tą fotkę i policzy wszystkie cycochy :wink: :cunao: Może jakaś miłość się pojawi ;) Quote
Patka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Ale jest juz po północy czuje sie rozgrzeszona :wink: :D bez cenzury :D Lubie bardzo tą fote :D a niech liczy ma 10 i to sporych i nieuzywanych :D Quote
Cola Posted January 23, 2005 Author Posted January 23, 2005 Jokuś też nieużywany :wink: :lol: Szpila dzielnie walczyła co widać na fotkach ze spotkanka Quote
Cola Posted January 24, 2005 Author Posted January 24, 2005 I stało się.....Joki jest zakochany. Teraz chce, aby mu wydrukować fotki Lilith....powiesi sobie nad legowiskiem :wink: :lol: Quote
anetta Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Hahaha przed legowiskiem :roflt: Super ujecie!!! :D Quote
Cola Posted January 24, 2005 Author Posted January 24, 2005 śmiej się śmiej. Lilith podobno ma fote Jokera pod poduszką i jest cała wylizana :lol: Quote
dbsst Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 az mdli mnie odych Waszych flirtow :evilbat: i nie wiem czmu sie tu tak produkujecie jak wiadomo ze Joker koffa Szpile ;) dzis Szpile mialo dwoch hihi normalnie latali i lizali ja wszedzie hihjhihi a jej to graj ;) Quote
Patka Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 dbsst no wiesz myslałamże Spila wierna .. a tu takie bezecenstwa :wink: Lilith odkąd się zakochała w przystojniaczku Coli jest mu wierna i nawet dzisiaj przystojnemu boksiowi z bloku obok zęby pokazała :D :wink: Taka z niej dama :P Quote
Cola Posted January 25, 2005 Author Posted January 25, 2005 no wiesz co dbsst......Jak Ty wychowujesz Szpilkę????? :evil: Wszystko przekazałam Jokerowi i jest zły :evil: A on był taki wierny, ostatnio chwycił ząbkami jakąś suczkę, która mu podskakiwała. Quote
dbsst Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 a Szpila byla wierna jak pies Jokusiowi ale jak tak sobie poczytala co sie za jej pleckami dzieje to prosze raz wyszla doopskiem zakrecila i o...... nawet jej labek ktory ja olewa za nia biegal ;) ale spoko potem poustawiala wszystkich i chodzili jak w zegarku ;) Quote
Cola Posted January 26, 2005 Author Posted January 26, 2005 hahaha.....ona wierna.....hahahhaa...cały czas :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Cola, masz wspaniałe pieski :):) Przyjemnie ogląda się je razem na foteczkach. Pozdowienia dla Ciebie i piesków Daga&Oskar Quote
Cola Posted January 26, 2005 Author Posted January 26, 2005 dziękuję :oops: :) Już niedługo będą fotki piesków razem z koteckiem :D Quote
Daga_i_Oskar Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 ooo to na pewno też tutaj zajrzę. Bywam tutaj rzadko bo większośc czasu spędzam na Yorkach, ale tutaj doskakuje od czasu do czasu. Przyjemnie się spedza czas oglądając tak wspaniale pieseczki :):) Quote
Cola Posted January 26, 2005 Author Posted January 26, 2005 Zgadzam się z tym :) Ja też zaglądam na inne grupy i oglądam foteczki :) Jak na razie jest tylko jedno zdjęcie kocurka z Jokerem w Koty naszych psów....ale tam trzeba troszkę pogrzebać :wink: Quote
Patka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Dla chłopaków żeby mieli o kim snić ( w przerwach między snami o Szpili żeby nie było :wink: ) Lilith - leżąca (nagrzana - toc to nieprzyzwoite ale kazała tak napisać ;) ) dama .... Quote
Cola Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 :lol: Chłopcy już zobaczyli rozgrzaną i uśmiechniętą dame. Znowu będę musiała drukować fotkę..... :cunao: Quote
Recommended Posts