Cola Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Fotki zrobione w święta :D Ja chcę spać Och..jaka ty namolna :) Nie ma to jak podusia "przypadkowo" znaleziona na podłodze. Dobra sam ją ściągnąłem :oops: Dwa szczurki :D Jak cudownie pospać na pleckach 8) A co on tu ma?? Typowo świąteczna fotka 8) My też coś chcemy ze stołu :wink: Spanko po zabawie... Relaksacyjna pozycja Jokera... ...i Toffiego Quote
dbsst Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 buuuuhahaha jaki swietoszek zajebiste foty ja sie ubrechtalam hahah dobre hahaha ciekawe co Szpila powie jak zobaczy ze jej chlopaki po godzinach robia za foczki ;) Quote
Cola Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 buhahaha........ pewnie będzie rżała tak jak my :lol: albo sama zacznie foczkować :lol: Quote
dbsst Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 hahaha narzie to ona baczkuje ;) haha zajebiste te foty jeszcze raz ogladalam i lalam Quote
Cola Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Toffi też jest niezły w bączkowaniu :lol: Czy Szpila nauczyła się bekać?? :wink: Quote
Patka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 alez sie uśmiałam cola co ty robisz swoim chlopakom tacy zblazowani po Sylwestrze ... skad ja znam te przekrwione oczka u AST :wink: Super zdjątka a foczki the best !!! Pozdrawiam gorąco Patka&Lilith Quote
Cola Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 To zbalzowanie świąteczne :lol: Były w innym mieście i miały kilka metrów do lasu...to wszystko wyjaśnia. Jak wyszły na spacer, tak biegały po lesie jak oszalałe. :lol: Czerwona oczka są spowodowane grudkowym zapaleniem trzecich powiek. Makabra. Czasami niemogę patrzeć na te oczęta, bo sama potem mam królika :wink: A sylwka to one jeszcze dzisiaj odsypiają :lol: Quote
Patka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 U mnie to samo Lilit i koty odsypiają, tylko pani jakaś dziwna w monitor się gapi ... :wink: Matko, ale to zapalenie brzmi strasznie - Lilit ma tak naturalnie to zbalzowane spojrzenie :wink: pozdrawiam Quote
ajka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Nie wypada mi się nie zgadzać z właścicielkami AST :oops: :wink: , ale ja odnoszę wrażenie,że to nie zblazowany wzrok, to jest wzrok psa, który zachowuje kamienną twarz ( lub jak kto woli kamienny pysk) :lol: Są takie rasy, których z wyrazu pyska można czytać ich wielkie dla człowieka serce ( dla mnie to bokser i SBT), a AST to taki Clint Estwood :D Quote
Patka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Ajka co więc powiesz na ten wzrok???? jak go zaklasyfikowac, bo my na nią mówimy bidna depresyjna krówka ;) Quote
dbsst Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 buhahaha Patka ja widze w tym wzroku kota w butach ze shreka 2 ;) hahaha Quote
ajka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Biedactwo,żebym nie wiedziała,że Twoja Lilith ma u Ciebie życie jak w Madrycie to bym się dała nabrać :o Hau,hau odszczekuję,że AST są słabymi aktorami. :lol: Niedobra pani znowu nie dała pieskowi kawioru :lol: Quote
dbsst Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 buhahaha Patka ja widze w tym wzroku kota w butach ze shreka 2 ;) hahaha Quote
Cola Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 buhahaha...ta bidna depresyjna krówka jest bajerandzka :wink: :D ojś ajka gdybyś pobyła z moim ASTem.....to jest prawdziwy aktor :lol: a raczej śpiewak operowy :lol: Uwielbia włazić pod łóżko i śpiewać. Nie mam pojęcia dlaczego właśnie tam, ale domyślam się, że chodzi o akustykę :lol: To zapalenie powoli mu przechodzi. Z tego co wyczytałam to takie grudkowe zapalenie samo przechodzi z czasem (a raczej wiekiem) i nie ma na to specjalnych leków :( . Jak na razie przemywam oczka naparem ze świetlika i coś mu tam przechodzi....aczkolwiek powoli Quote
Cola Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 hahaha....Dopiero zauważyłam, że Lilit ma takiego samego ślimorka jak Toffi...czyli wybielanego. Pasuje do niej :D dbsst Przypomniało mi się coś apropo foczek. Joker jest prawdziwą foczką :lol: Potrafi nawet odbijać piłeczkę noskiem :lol: Quote
ajka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 hahaha....Dopiero zauważyłam, że Lilit ma takiego samego ślimorka jak Toffi...czyli wybielanego. Pasuje do niej :D dbsst Przypomniało mi się coś apropo foczek. Joker jest prawdziwą foczką :lol: Potrafi nawet odbijać piłeczkę noskiem :lol: Dlatego Lilith i Toffik zajmują I miejsce ex aequo pod względem urody noska. Ale ciiichooo, bo Lilith nie lubi jak się rozmawia o jej nosku Takie róziowe ( róziowe,nie różowe) ślimorki są takie...mniam słodziaki cudniaste Joker śpiewa,foczkuje i podrzuca piłeczkę,to nie żarty kochana, Ty masz w domu samorodny talent estradowo-operowo-cyrkowy:D Quote
anetta Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 :lol: :lol: :lol: Co za piekna synchronizacja, i przy choince, i po kawalek czegos dobrego, i spanie. Cud, miod i orzeszki!! :iloveyou: Pewnie szybko sie nauczyly synchronizacji, co? 8) Paka :roflt: Lilit jest super :lol: Quote
Cola Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 Joker śpiewa,foczkuje i podrzuca piłeczkę,to nie żarty kochana, Ty masz w domu samorodny talent estradowo-operowo-cyrkowy:D hahaha...To prawda. A jak jeszcze Toffik się dołączy do cyrkowania... ło matko lepiej uciekać do apteki po pampersa :lol: Lilith i Toffik zajmują I miejsce ex aequo pod względem urody noska Zgadzam się z tym w 100% :D anetta ta synchronizacja szybko im przyszła, niemal od pierwszego momentu Quote
dbsst Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 chlopaki sa baaaaaaaaaardzo utalentowani dla mnie to mistrzowie sztuczek cyrkowych takie Coperfild w psiej skorze razy dwa do tego program opanowany do perfekcji kreatywnosc w szczycie ;) Quote
Cola Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 hahahaha.......o Coperfildzie to nie pomyślałam :lol: Może zaczne zarabiać na występach piesków :wink: :lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 mysle ze to dobra mysl ;) a teraz spadam ogladac niecenzuralne foty z dogoparty ;) Quote
Cola Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 buhahahha.......tylko pampersa załóż :lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 dobra raport mokre krzeslo brzuch spuchniety od smiechu szczena obolala dziekuje Ci nie ma co kolezanka chcesz mnie chyba zabic ;) Quote
Cola Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 Ja?? Skądże znowu. Ja jestem :lilangel: Jak bym chciała Cię zabić to bym wysłała ekipe cyrkową, w której skład wchodzą: Joker, Toffi......Szpila też by się przyłączyła :wink: Quote
dbsst Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 buuuuuuuuuuhahaha wtedy to dopiero bylby mord z premedytacja ;) dostalibyscie wszyscy dozywocie hahhaa aniolek ja nie moge hahahaha jestes maly to fakt ale DIABELEK ;) Quote
Recommended Posts