Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotki zrobione w święta :D

Ja chcę spać

14zf.jpg

Och..jaka ty namolna :)

26xa.jpg

38it.jpg

Nie ma to jak podusia "przypadkowo" znaleziona na podłodze. Dobra sam ją ściągnąłem :oops:

41yj.jpg

59hp.jpg

67uc.jpg

72hx.jpg

Dwa szczurki :D

87mz.jpg

97kg.jpg

107hp.jpg

114qy.jpg

126qb.jpg

Jak cudownie pospać na pleckach 8)

134td.jpg

240up.jpg

251pq.jpg

A co on tu ma??

146yw.jpg

Typowo świąteczna fotka 8)

158mz.jpg

My też coś chcemy ze stołu :wink:

169on.jpg

Spanko po zabawie...

179hr.jpg

180na.jpg

193lz.jpg

207sd.jpg

Relaksacyjna pozycja Jokera...

215ju.jpg

220sq.jpg

...i Toffiego

235sl.jpg

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

114qy.jpg

buuuuhahaha jaki swietoszek

zajebiste foty ja sie ubrechtalam hahah dobre

169on.jpg

hahaha ciekawe co Szpila powie jak zobaczy ze jej chlopaki po godzinach robia za foczki ;)

Posted

alez sie uśmiałam cola co ty robisz swoim chlopakom tacy zblazowani po Sylwestrze ... skad ja znam te przekrwione oczka u AST :wink:

Super zdjątka a foczki the best !!!

Pozdrawiam gorąco Patka&Lilith

Posted

To zbalzowanie świąteczne :lol: Były w innym mieście i miały kilka metrów do lasu...to wszystko wyjaśnia. Jak wyszły na spacer, tak biegały po lesie jak oszalałe. :lol:

Czerwona oczka są spowodowane grudkowym zapaleniem trzecich powiek. Makabra. Czasami niemogę patrzeć na te oczęta, bo sama potem mam królika :wink:

A sylwka to one jeszcze dzisiaj odsypiają :lol:

Posted

U mnie to samo Lilit i koty odsypiają, tylko pani jakaś dziwna w monitor się gapi ... :wink:

Matko, ale to zapalenie brzmi strasznie - Lilit ma tak naturalnie to zbalzowane spojrzenie :wink:

pozdrawiam

Posted

Nie wypada mi się nie zgadzać z właścicielkami AST :oops: :wink: , ale ja odnoszę wrażenie,że to nie zblazowany wzrok, to jest wzrok psa, który zachowuje kamienną twarz ( lub jak kto woli kamienny pysk) :lol:

Są takie rasy, których z wyrazu pyska można czytać ich wielkie dla człowieka serce ( dla mnie to bokser i SBT), a AST to taki Clint Estwood :D

Posted

Biedactwo,żebym nie wiedziała,że Twoja Lilith ma u Ciebie życie jak w Madrycie to bym się dała nabrać :o

Hau,hau odszczekuję,że AST są słabymi aktorami. :lol:

Niedobra pani znowu nie dała pieskowi kawioru :lol:

Posted

buhahaha...ta bidna depresyjna krówka jest bajerandzka :wink: :D

ojś ajka gdybyś pobyła z moim ASTem.....to jest prawdziwy aktor :lol: a raczej śpiewak operowy :lol: Uwielbia włazić pod łóżko i śpiewać. Nie mam pojęcia dlaczego właśnie tam, ale domyślam się, że chodzi o akustykę :lol:

To zapalenie powoli mu przechodzi. Z tego co wyczytałam to takie grudkowe zapalenie samo przechodzi z czasem (a raczej wiekiem) i nie ma na to specjalnych leków :( . Jak na razie przemywam oczka naparem ze świetlika i coś mu tam przechodzi....aczkolwiek powoli

Posted

hahaha....Dopiero zauważyłam, że Lilit ma takiego samego ślimorka jak Toffi...czyli wybielanego. Pasuje do niej :D

dbsst Przypomniało mi się coś apropo foczek. Joker jest prawdziwą foczką :lol: Potrafi nawet odbijać piłeczkę noskiem :lol:

Posted
hahaha....Dopiero zauważyłam, że Lilit ma takiego samego ślimorka jak Toffi...czyli wybielanego. Pasuje do niej :D

dbsst Przypomniało mi się coś apropo foczek. Joker jest prawdziwą foczką :lol: Potrafi nawet odbijać piłeczkę noskiem :lol:

Dlatego Lilith i Toffik zajmują I miejsce ex aequo pod względem urody noska. Ale ciiichooo, bo Lilith nie lubi jak się rozmawia o jej nosku

Takie róziowe ( róziowe,nie różowe) ślimorki są takie...mniam słodziaki cudniaste

Joker śpiewa,foczkuje i podrzuca piłeczkę,to nie żarty kochana, Ty masz w domu samorodny talent estradowo-operowo-cyrkowy:D

Posted

:lol: :lol: :lol: Co za piekna synchronizacja, i przy choince, i po kawalek czegos dobrego, i spanie. Cud, miod i orzeszki!! :iloveyou: Pewnie szybko sie nauczyly synchronizacji, co? 8)

Paka :roflt: Lilit jest super :lol:

Posted
Joker śpiewa,foczkuje i podrzuca piłeczkę,to nie żarty kochana, Ty masz w domu samorodny talent estradowo-operowo-cyrkowy:D

hahaha...To prawda. A jak jeszcze Toffik się dołączy do cyrkowania... ło matko lepiej uciekać do apteki po pampersa :lol:

Lilith i Toffik zajmują I miejsce ex aequo pod względem urody noska

Zgadzam się z tym w 100% :D

anetta ta synchronizacja szybko im przyszła, niemal od pierwszego momentu

Posted

chlopaki sa baaaaaaaaaardzo utalentowani dla mnie to mistrzowie sztuczek cyrkowych takie Coperfild w psiej skorze razy dwa do tego program opanowany do perfekcji kreatywnosc w szczycie ;)

Posted

Ja?? Skądże znowu. Ja jestem :lilangel:

Jak bym chciała Cię zabić to bym wysłała ekipe cyrkową, w której skład wchodzą: Joker, Toffi......Szpila też by się przyłączyła :wink:

Posted

buuuuuuuuuuhahaha wtedy to dopiero bylby mord z premedytacja ;)

dostalibyscie wszyscy dozywocie hahhaa

aniolek ja nie moge hahahaha jestes maly to fakt ale DIABELEK ;)