Vectra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ooo Tota Tola dała znak życia :multi: :multi: :multi: :multi: Szczęśliwego Nowego Roku :multi: :multi: Quote
APSA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Czemu te Twoje koniki tak daleko??? Nie mam jak dojechać na sylwestrowy kulig :( Ale może latem mi się uda :p Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cola napisał(a):WITAJCIE :multi: :multi: Święta, świętami....już po :p Brzuszek mi odstaje po tych wszystkich obżarstwach :evil_lol: Dziękuje wszystkim za świąteczne życzenia :loveu: :loveu: Ogólnie jest dobrze... Wpadłam do was na momencik :oops: Za kilka godzinek wyruszam w góry, do koników :multi: ale zabieram ze sobą TZ-ta i pieski :cool3: na sylwestra... Jak już zauważyliście mało zaglądam (tzn. zaglądam, ale nic nie pisze :oops: ), bo jakoś nic się tutaj nie dzieje :diabloti: Zmykam się pakować :) Do następnego :-( czesc cola :buzi: miło cie widziec chociaz na chwilke :buzi: Quote
panienkabubu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Cola gdzie się podziewasz? :cool3: Quote
olcha Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Colaaaaa!!! Pokaż nam chociaz parę zdjęć tych górskich koników :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Cola']Pozdrawiam ciepło i gorąco :p :multi: :multi: :multi: :multi: Cola Ty zyjesz :multi: :multi: :multi: na jak dlugo sie pojawilas? :razz: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Cola']Pozdrawiam ciepło i gorąco :p To żeś się rozpisała i nawstawiała :angryy: Jak ci tam? :cool3: Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 uuulllalaaaa Cooolaaaa no nie przesadzaj bo nei wiem kiedy nadrobię to wszystko co napisałaś :evil_lol: Quote
anetta Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hahaha to samo mniej wiecej mialam pisac :megagrin: Cola? :roll: Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Cola']Pozdrawiam ciepło i gorąco :p Cola oczy mnie juz bolą od czytania :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Cola']Pozdrawiam ciepło i gorąco :p :razz:była i zniknęła Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cola ja Cie prosze ty juz przestań tak gadac bo ja nie nadążam czytać :mad: Quote
Gosiek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='dbsst']Cola ja Cie prosze ty juz przestań tak gadac bo ja nie nadążam czytać :mad::evil_lol: no nie? a obiecywała że będzie sie pojawiać i pisać :mad: i co? :mad: Coooola wróć :placz: Quote
dbsst Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 no i sie pojawia jak nie jest zniknieta :evil_lol: Quote
Patka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 uff zyje psy jej nie zjadły :evil_lol: gorace usciski :razz: Quote
olcha Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 W tym ogniu jak się dobrze przyjrzeć to i psy i koty i konie i nawet góry można zobaczyć :evil_lol: Quote
Cola Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 :multi: :multi: :multi: Postanowiłam do was na moment zajrzeć :cool3: Cieszę się, że kominek przy którym się wieczorami grzeje (i myśle o was :p ) pokazał wszystko :evil_lol: psy, konie i góry..... Jutro znowu uciekam...ale tym razem daaaleko :cool3: i powiem: witaj Francjo... Wysyłają mnie na praktyke kłusaczą do Château de Grosbois :cool3: Może tak kilka zaległych fotek konikowych... Quote
Cola Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 ...i dwie francuskie kłusacze arystokratki :diabloti: Luiza i Maskotka Quote
malawaszka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Colaaa foty boskie :loveu::multi: ale napisałabyś coś wiecej co tam robisz :razz:i co u chłopaków :razz: Quote
Poświata Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cola napisał(a)::multi: :multi: :multi: Postanowiłam do was na moment zajrzeć :cool3: a my się z tego faktu niezwykle cieszymy :multi::multi::multi:. Cola napisał(a):Jutro znowu uciekam...ale tym razem daaaleko :cool3: i powiem: witaj Francjo... Wysyłają mnie na praktyke kłusaczą do Château de Grosbois :cool3: Łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłllllaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 a ja dziś myślałam o Tobie wredna babo :razz: suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper jedź i foć francje :loveu: :lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 :multi::multi::multi:udało mi się wejść na dogo i co widzę:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: COLA wyrusza na podbój Francji;) Quote
Recommended Posts