Cola Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Hello :multi: Jeszcze jestem...przez tydzień w wirze przygotowań i pakowania (w końcu trzeba zacząć :roll:) [quote name='Maga100']jak to na 2 lata? :crazyeye: a po co na 2 lata? :crazyeye: nie rozumiem :shake: a zwierzyniec, dom, praca, TZ? :shake: Normalnie, na 2 lata. To i tak expresowe tempo :cool3: Mam nadzieje, że dam rade wyrobić się ze wszystkimi wiadomościami i papierami :p Zwierzyniec i dom pozostawiam TZtowi :p Teraz moja praca będzie w górach, przy konikach...w końcu moje marzenia się spełniają :multi: TZ będzie do mnie przyjeżdżał...ja do niego też :cool3: Dywanik u Debe był okropnie ciężki :roll: ale dojechaliśmy bez przygód i nie zobaczyłam pkp jeziorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 :-(Cola a czy na tej banicji będzie necik:cool3:bo tak pojechać na 2 lata bez piesów , bez zwierzyńca , bez TZta .....co z aparatem:cool3:i bez nas :placz::placz::placz: Quote
Cola Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Może by tak jakieś fotaski umieścić, bo mnie mod zbanuje :evil_lol: Quote
Cola Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:-(Cola a czy na tej banicji będzie necik:cool3:bo tak pojechać na 2 lata bez piesów , bez zwierzyńca , bez TZta .....co z aparatem:cool3:i bez nas :placz::placz::placz: Na szczęście necik jest :multi: więc w miarę możliwości będę tutaj zaglądać :multi: Aparat jedzie ze mną :cool3: Fotki będą się robić... Zwierzyniec i TZta będę odwiedzać, a oni mnie :p Joker jak na razie zostaje z Toffiastym i TZtem, ale jeśli będzie wyczyniał cuda wianki wywijanki to pojedzie do mnie na śląsk :p Quote
Cola Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Jeszcze kilka fotek, tym razem z zajęć :cool3: aaaa....mało co bym zapomniała się pochwalić :oops: Joker i Toffi otrzymali dyplomiki za ukończenie kursu agility w grupie początkującej :multi: Plany były, aby dalej ćwiczyć...ale w związku z moim wyjazdem niestety się nie da :shake: Quote
olcha Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Cola nas zostawia :-( i zwierzyniec i TZ-a :-( Bu bu BU Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Cola']Na szczęście necik jest :multi: więc w miarę możliwości będę tutaj zaglądać :multi: Aparat jedzie ze mną :cool3: Fotki będą się robić... Zwierzyniec i TZta będę odwiedzać, a oni mnie :p Joker jak na razie zostaje z Toffiastym i TZtem, ale jeśli będzie wyczyniał cuda wianki wywijanki to pojedzie do mnie na śląsk :p Cola ...niedyskretnie zapytowywuję ....a na którny Śląsk przyjeżdżasz Dolny czy Górny:razz:...bliżej Beskidów czy Sudetów:roll: Quote
Tośka_m Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Cola napisał(a): Normalnie, na 2 lata. To i tak expresowe tempo :cool3: Mam nadzieje, że dam rade wyrobić się ze wszystkimi wiadomościami i papierami :p Zwierzyniec i dom pozostawiam TZtowi :p Teraz moja praca będzie w górach, przy konikach...w końcu moje marzenia się spełniają :multi: Gratulacje Cola! Cieszę sie razem z Tobą z możliwości spełnienia marzeń!! :multi: Quote
Maga100 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Cola']...w końcu moje marzenia się spełniają :multi: to widzę, ze nastał jakiś szczęśliwy czas na spełnianie marzeń :p bo moje też sie właśnie spełnia - o domu pod Warszawą :p kiedy dokładnie opuszczasz nas? :-( Quote
bigos Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ja też chcę spełnienia marzeń:placz::placz::placz: Gratuluję i cieszę się, że Twoje się spełniaja:loveu::loveu::loveu: A foteczki jak zwykle zachwycające Quote
e.v.a Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 ło boze 2 lata tosz to wiecznosc:crazyeye: ty zabieraj pieski ze soba:evil_lol: chcemy fotek chcemy fotek :evil_lol: Quote
agabass Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Cola'] Już przecież jestem :] ale niedługo znowu wybywam...na długo :shake: Lisa nie złapałam, a tak się napracowałam...że kurtka mi przemokła :evil_lol: ale co tam...zostałam tam jeszcze na tydzień :cool3: I na początku listopada wyjeżdżam tam na około 2 lata :p zdobywać licencje i doświadczenie :cool3: Cola to cudownie, że spełnisz jedno ze swoich marzeń. Naprawde gratuluje, warto robić to co nas wzbogaca i daje nam satysfakcje. Te dwa lata mimo wszystko zlecą jak z bicza strzelił. Napewno szkoda zostawiać tu wszystko, ale czasami musimy coś wybrać. Ja myślę, że będzie dobrze TZ zaopiekuje się zwierzakami i będziecie się przecież odwiedzać. Odważny krok koleżanko, który napewno zaowocuje. Trzymam kciuki i życzę szczęścia. Będziemy tęsknić niewątpliwie Buziak dla zwierzów Quote
Cola Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='APSA']A co tam dokładniej będziesz robić, czego się uczyć? Napisz coś więcej :razz: Na początek przez m-c będę odrabiać zaległą prace domową, czyli jazda na kucu :p Wyrabianie refleksu i cierpliwości, i czasami wieeeelkiego braku konia :evil_lol: Docelowo chcą mnie zrobić trenerem :cool3:, licencje powożącego - docelowo drivera na sulki, przewodnika górskiego konnego :p Mam nadzieje, że to wypali i zdąże się wyrobić w wyznaczonym czasie. Na dzień dzisiejszy czekają na mnie 3 konie do pracy. Troche wyjazdów na zawody... [quote name='olcha']Cola nas zostawia :-( i zwierzyniec i TZ-a :-( Bu bu BU Nie tak do końca :roll: Będę was odwiedzać, bo jest tam necik :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']Cola ...niedyskretnie zapytowywuję ....a na którny Śląsk przyjeżdżasz Dolny czy Górny:razz:...bliżej Beskidów czy Sudetów:roll: Dokładnie Kotlina Kłodzka :cool3: więc całkiem niedaleko was... [quote name='Tośka_m']Gratulacje Cola! Cieszę sie razem z Tobą z możliwości spełnienia marzeń!! :multi: Dziękuje :oops: [quote name='Maga100']to widzę, ze nastał jakiś szczęśliwy czas na spełnianie marzeń :p bo moje też sie właśnie spełnia - o domu pod Warszawą :p kiedy dokładnie opuszczasz nas? :-( Jakoś wszystkim dookoła spełniają się marzenia :multi: Za tydzień opuszcam wawe, więc może by tak jakieś spotkanko wypadowe zrobić?? :cool3: [quote name='bigos']Ja też chcę spełnienia marzeń:placz::placz: Gratuluję i cieszę się, że Twoje się spełniaja:loveu::loveu: I na Ciebie przyjdzie czas :cool3: [quote name='evaxon']ło boze 2 lata tosz to wiecznosc:crazyeye: ty zabieraj pieski ze soba:evil_lol: chcemy fotek chcemy fotek :evil_lol: To nie jest wieczność. To co ja mam z założenia do osiągnięcia, większość pracuje na to całe życie. Pieski pewnie przyjadą do mnie na sylwka i będą uczestniczyły w kuligu :p Kto się jeszcze pisze na całą sylwestrową noc w saniach z małymi przerwami na jedzenie? :cool3: Quote
Cola Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='agabass']Cola to cudownie, że spełnisz jedno ze swoich marzeń. Naprawde gratuluje, warto robić to co nas wzbogaca i daje nam satysfakcje. Te dwa lata mimo wszystko zlecą jak z bicza strzelił. Napewno szkoda zostawiać tu wszystko, ale czasami musimy coś wybrać. Ja myślę, że będzie dobrze TZ zaopiekuje się zwierzakami i będziecie się przecież odwiedzać. Odważny krok koleżanko, który napewno zaowocuje. Trzymam kciuki i życzę szczęścia. Będziemy tęsknić niewątpliwie Buziak dla zwierzów :buzi::buzi::buzi: Quote
bigos Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 To nie jest wieczność. To co ja mam z założenia do osiągnięcia, większość pracuje na to całe życie. Pieski pewnie przyjadą do mnie na sylwka i będą uczestniczyły w kuligu :p Kto się jeszcze pisze na całą sylwestrową noc w saniach z małymi przerwami na jedzenie? :cool3: JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Brzmi kusząco:razz: Quote
APSA Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Cola']Na początek przez m-c będę odrabiać zaległą prace domową, czyli jazda na kucu :p Wyrabianie refleksu i cierpliwości, i czasami wieeeelkiego braku konia :evil_lol: Docelowo chcą mnie zrobić trenerem :cool3:, licencje powożącego - docelowo drivera na sulki, przewodnika górskiego konnego :p Mam nadzieje, że to wypali i zdąże się wyrobić w wyznaczonym czasie. Na dzień dzisiejszy czekają na mnie 3 konie do pracy. Troche wyjazdów na zawody... Kuce górą :multi: Jeźdźcy dołem! :diabloti: (ostatnio spadłam z takiego na oko 90 cm) To za te dwa lata (a może w wakacje? :razz:) zapiszę się do Ciebie na naukę Kto się jeszcze pisze na całą sylwestrową noc w saniach z małymi przerwami na jedzenie? :cool3: No wiesz, będzie trzeba wybierać między kuligiem a sylwestrem z agility! :eviltong: A przyjmują tam z PSami? :cool3: Quote
Gosiek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 wooow gratuluję spełnienia marzeń - oby okazało sie to spełnienie równie miłe i piękne jak marzenia :buzi: dobrze ze bedziesz miała necik :multi: i ze nas tak całkiem nie zostawisz. Chłopaki bedą na pewno strasznie tęsknić :cool1: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Cola...Kotlina Kłodzka to daleko od nas ......ale może jakieś lato;) Quote
panienkabubu Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Cola, a tak w ogóle, to po co wyjeżdżasz? O co konkretnie będziesz się starać? Gratuluję spełniania marzeń, moje na razie pozostają niespełnione, ale może też, gdzieś, kiedyś.. Dokąd wyjeżdżasz? Bo wyczytałam, że Śląsk? Może jakieś moje okolice? :) Quote
panienkabubu Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 O, wyczytałam, że kotlina kłodzka.. a miejscowosć?:) Quote
dbsst Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 panienkabubu napisał(a):debe, ale Ty jestes stuknieta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha pozytywnie of korsssssssss:evil_lol: :evil_lol: to nie ja pisałam to wszystko Totoatola :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Totatola zawiodłam się na TOBIE i TWOIM TZ jak mogliscie nie wpaść na pks jeziorki w odwiedziny :shake: :shake: :shake: wstyd i hańba Quote
anetta Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 UUUu uuu co ja czytam...Cola nas opuszcza :placz: Ale cale szczescie ze nie tak do konca! Bedzie necik :multi: Fajnie bedziesz miec :p Matko swieta!! :roflt: http://img120.imageshack.us/img120/5430/20060923img2113le8.jpg A Quaku to zawsze swietnie wychodzi na fotach :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Cola dżizes normalnie aż mi głupio bo znowu Ci zazdraszczam :oops: ale ja bym nie potrafiła zostawić moich burasków - nie mam nikogo komu bym ufała na tyle, żeby mu je powierzyć spokojnie :shake: Suuuuperrrrrr spełniaj marzenia spełniaj!!!!!! :multi: :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ja tez strasznie zazdraszczam :( Cola, kiedy wyjezdzasz? Quote
Cola Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Hello :cool3: [quote name='bigos']JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Brzmi kusząco:razz: Jak będę wiedziała więcej szczegółów o sylwestrze, to dalej będę kusić :diabloti: [quote name='APSA']Kuce górą :multi: Jeźdźcy dołem! :diabloti: (ostatnio spadłam z takiego na oko 90 cm) To za te dwa lata (a może w wakacje? :razz:) zapiszę się do Ciebie na naukę No wiesz, będzie trzeba wybierać między kuligiem a sylwestrem z agility! A przyjmują tam z PSami? :cool3: Kuce to krrrrrótkiiiiie konie :evil_lol: bez szyjki ...we wrześniu zapraszam na nauke, bo lipiec i sierpień to objazdowe m-ce Moje psy tam będą...ale jak Twoje będą grzeczne to pewnie bez problemu przyjmą :razz: [quote name='Gosiek']dobrze ze bedziesz miała necik :multi: i ze nas tak całkiem nie zostawisz. Chłopaki bedą na pewno strasznie tęsknić :cool1: ..i ja za chłopakami :-( ale kupie sobie laptopka z kamerką i będę ich podglądać :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']Cola...Kotlina Kłodzka to daleko od nas ......ale może jakieś lato Jakie daaaleeeeko....w zimie też zapraszam :p [quote name='panienkabubu']Cola, a tak w ogóle, to po co wyjeżdżasz? O co konkretnie będziesz się starać? Już pisałam o tym wcześniej, ale.....Zdobywać doświadczenie i papiery :cool3: [quote name='panienkabubu']O, wyczytałam, że kotlina kłodzka.. a miejscowosć? Lądek Zdrój i Stronie Śląskie [quote name='dbsst']to nie ja pisałam to wszystko Totoatola :evil_lol: Totatola zawiodłam się na TOBIE i TWOIM TZ jak mogliscie nie wpaść na pks jeziorki w odwiedziny :shake: wstyd i hańba :evil_lol: tiiiaaa najlepiej wszystko na mnie zwalić :mad: Wyspałam się na leżance, to nie przegapiłam właściwej stacji :evil_lol: [quote name='anetta']UUUu uuu co ja czytam...Cola nas opuszcza :placz: Ale cale szczescie ze nie tak do konca! Bedzie necik :multi: Fajnie bedziesz miec :p I jak będę miała siły i czas, to usiądę przed kompem :p [quote name='malawaszka']Cola dżizes normalnie aż mi głupio bo znowu Ci zazdraszczam :oops: ale ja bym nie potrafiła zostawić moich burasków - nie mam nikogo komu bym ufała na tyle, żeby mu je powierzyć spokojnie :shake: Suuuuperrrrrr spełniaj marzenia spełniaj!!!!!! :multi: :loveu: Daj spokój z tym zazdraszczaniem :lol: Spełniaj swoje i buraski zabieraj ze sobą. Ja mogę zabrać chłopaków ze sobą, ale wiem, że nie będę mogła poświęcić im dostatecznie sporo czasu...i nie chce ich zamykać w boksach w czasie moich jazd (co trwa cały dzień z małymi przerwami). TZ będzie sprawował nad nimi opiekę... [quote name='panienkabubu']Cola, kiedy wyjezdzasz? W niedzielę wieczorem Quote
Recommended Posts