Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hello :multi:
Jeszcze jestem...przez tydzień w wirze przygotowań i pakowania (w końcu trzeba zacząć :roll:)

[quote name='Maga100']jak to na 2 lata? :crazyeye:
a po co na 2 lata? :crazyeye:
nie rozumiem :shake:
a zwierzyniec, dom, praca, TZ? :shake:

Normalnie, na 2 lata. To i tak expresowe tempo :cool3: Mam nadzieje, że dam rade wyrobić się ze wszystkimi wiadomościami i papierami :p
Zwierzyniec i dom pozostawiam TZtowi :p
Teraz moja praca będzie w górach, przy konikach...w końcu moje marzenia się spełniają :multi:
TZ będzie do mnie przyjeżdżał...ja do niego też :cool3:

Dywanik u Debe był okropnie ciężki :roll: ale dojechaliśmy bez przygód i nie zobaczyłam pkp jeziorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-(Cola a czy na tej banicji będzie necik:cool3:bo tak pojechać na 2 lata bez piesów , bez zwierzyńca , bez TZta .....co z aparatem:cool3:i bez nas :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:-(Cola a czy na tej banicji będzie necik:cool3:bo tak pojechać na 2 lata bez piesów , bez zwierzyńca , bez TZta .....co z aparatem:cool3:i bez nas :placz::placz::placz:

Na szczęście necik jest :multi: więc w miarę możliwości będę tutaj zaglądać :multi: Aparat jedzie ze mną :cool3: Fotki będą się robić...
Zwierzyniec i TZta będę odwiedzać, a oni mnie :p Joker jak na razie zostaje z Toffiastym i TZtem, ale jeśli będzie wyczyniał cuda wianki wywijanki to pojedzie do mnie na śląsk :p

Posted

Jeszcze kilka fotek, tym razem z zajęć :cool3: aaaa....mało co bym zapomniała się pochwalić :oops: Joker i Toffi otrzymali dyplomiki za ukończenie kursu agility w grupie początkującej :multi: Plany były, aby dalej ćwiczyć...ale w związku z moim wyjazdem niestety się nie da :shake:

Posted

[quote name='Cola']Na szczęście necik jest :multi: więc w miarę możliwości będę tutaj zaglądać :multi: Aparat jedzie ze mną :cool3: Fotki będą się robić...
Zwierzyniec i TZta będę odwiedzać, a oni mnie :p Joker jak na razie zostaje z Toffiastym i TZtem, ale jeśli będzie wyczyniał cuda wianki wywijanki to pojedzie do mnie na śląsk :p
Cola ...niedyskretnie zapytowywuję ....a na którny Śląsk przyjeżdżasz Dolny czy Górny:razz:...bliżej Beskidów czy Sudetów:roll:

Posted

Cola napisał(a):

Normalnie, na 2 lata. To i tak expresowe tempo :cool3: Mam nadzieje, że dam rade wyrobić się ze wszystkimi wiadomościami i papierami :p
Zwierzyniec i dom pozostawiam TZtowi :p
Teraz moja praca będzie w górach, przy konikach...w końcu moje marzenia się spełniają :multi:

Gratulacje Cola! Cieszę sie razem z Tobą z możliwości spełnienia marzeń!! :multi:

Posted

[quote name='Cola']...w końcu moje marzenia się spełniają :multi:

to widzę, ze nastał jakiś szczęśliwy czas na spełnianie marzeń :p
bo moje też sie właśnie spełnia - o domu pod Warszawą :p

kiedy dokładnie opuszczasz nas? :-(

Posted

Ja też chcę spełnienia marzeń:placz::placz::placz:
Gratuluję i cieszę się, że Twoje się spełniaja:loveu::loveu::loveu:

A foteczki jak zwykle zachwycające

Posted

[quote name='Cola']
Już przecież jestem :] ale niedługo znowu wybywam...na długo :shake:
Lisa nie złapałam, a tak się napracowałam...że kurtka mi przemokła :evil_lol: ale co tam...zostałam tam jeszcze na tydzień :cool3: I na początku listopada wyjeżdżam tam na około 2 lata :p zdobywać licencje i doświadczenie :cool3:

Cola to cudownie, że spełnisz jedno ze swoich marzeń. Naprawde gratuluje, warto robić to co nas wzbogaca i daje nam satysfakcje. Te dwa lata mimo wszystko zlecą jak z bicza strzelił. Napewno szkoda zostawiać tu wszystko, ale czasami musimy coś wybrać. Ja myślę, że będzie dobrze TZ zaopiekuje się zwierzakami i będziecie się przecież odwiedzać. Odważny krok koleżanko, który napewno zaowocuje. Trzymam kciuki i życzę szczęścia. Będziemy tęsknić niewątpliwie
Buziak dla zwierzów

Posted

[quote name='APSA']A co tam dokładniej będziesz robić, czego się uczyć? Napisz coś więcej :razz:

Na początek przez m-c będę odrabiać zaległą prace domową, czyli jazda na kucu :p Wyrabianie refleksu i cierpliwości, i czasami wieeeelkiego braku konia :evil_lol: Docelowo chcą mnie zrobić trenerem :cool3:, licencje powożącego - docelowo drivera na sulki, przewodnika górskiego konnego :p Mam nadzieje, że to wypali i zdąże się wyrobić w wyznaczonym czasie. Na dzień dzisiejszy czekają na mnie 3 konie do pracy. Troche wyjazdów na zawody...

[quote name='olcha']Cola nas zostawia :-( i zwierzyniec i TZ-a :-( Bu

bu

BU

Nie tak do końca :roll: Będę was odwiedzać, bo jest tam necik :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']Cola ...niedyskretnie zapytowywuję ....a na którny Śląsk przyjeżdżasz Dolny czy Górny:razz:...bliżej Beskidów czy Sudetów:roll:

Dokładnie Kotlina Kłodzka :cool3: więc całkiem niedaleko was...

[quote name='Tośka_m']Gratulacje Cola! Cieszę sie razem z Tobą z możliwości spełnienia marzeń!! :multi:

Dziękuje :oops:

[quote name='Maga100']to widzę, ze nastał jakiś szczęśliwy czas na spełnianie marzeń :p
bo moje też sie właśnie spełnia - o domu pod Warszawą :p

kiedy dokładnie opuszczasz nas? :-(

Jakoś wszystkim dookoła spełniają się marzenia :multi:
Za tydzień opuszcam wawe, więc może by tak jakieś spotkanko wypadowe zrobić?? :cool3:

[quote name='bigos']Ja też chcę spełnienia marzeń:placz::placz:
Gratuluję i cieszę się, że Twoje się spełniaja:loveu::loveu:

I na Ciebie przyjdzie czas :cool3:

[quote name='evaxon']ło boze 2 lata tosz to wiecznosc:crazyeye:
ty zabieraj pieski ze soba:evil_lol: chcemy fotek chcemy fotek :evil_lol:

To nie jest wieczność. To co ja mam z założenia do osiągnięcia, większość pracuje na to całe życie. Pieski pewnie przyjadą do mnie na sylwka i będą uczestniczyły w kuligu :p Kto się jeszcze pisze na całą sylwestrową noc w saniach z małymi przerwami na jedzenie? :cool3:

Posted

[quote name='agabass']Cola to cudownie, że spełnisz jedno ze swoich marzeń. Naprawde gratuluje, warto robić to co nas wzbogaca i daje nam satysfakcje. Te dwa lata mimo wszystko zlecą jak z bicza strzelił. Napewno szkoda zostawiać tu wszystko, ale czasami musimy coś wybrać. Ja myślę, że będzie dobrze TZ zaopiekuje się zwierzakami i będziecie się przecież odwiedzać. Odważny krok koleżanko, który napewno zaowocuje. Trzymam kciuki i życzę szczęścia. Będziemy tęsknić niewątpliwie
Buziak dla zwierzów

:buzi::buzi::buzi:

Posted

To nie jest wieczność. To co ja mam z założenia do osiągnięcia, większość pracuje na to całe życie. Pieski pewnie przyjadą do mnie na sylwka i będą uczestniczyły w kuligu :p Kto się jeszcze pisze na całą sylwestrową noc w saniach z małymi przerwami na jedzenie? :cool3:

JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:
Brzmi kusząco:razz:

Posted

[quote name='Cola']Na początek przez m-c będę odrabiać zaległą prace domową, czyli jazda na kucu :p Wyrabianie refleksu i cierpliwości, i czasami wieeeelkiego braku konia :evil_lol: Docelowo chcą mnie zrobić trenerem :cool3:, licencje powożącego - docelowo drivera na sulki, przewodnika górskiego konnego :p Mam nadzieje, że to wypali i zdąże się wyrobić w wyznaczonym czasie. Na dzień dzisiejszy czekają na mnie 3 konie do pracy. Troche wyjazdów na zawody...
Kuce górą :multi: Jeźdźcy dołem! :diabloti: (ostatnio spadłam z takiego na oko 90 cm)
To za te dwa lata (a może w wakacje? :razz:) zapiszę się do Ciebie na naukę

Kto się jeszcze pisze na całą sylwestrową noc w saniach z małymi przerwami na jedzenie? :cool3:

No wiesz, będzie trzeba wybierać między kuligiem a sylwestrem z agility! :eviltong:
A przyjmują tam z PSami? :cool3:

Posted

wooow gratuluję spełnienia marzeń - oby okazało sie to spełnienie równie miłe i piękne jak marzenia :buzi:

dobrze ze bedziesz miała necik :multi: i ze nas tak całkiem nie zostawisz.
Chłopaki bedą na pewno strasznie tęsknić :cool1:

Posted

Cola, a tak w ogóle, to po co wyjeżdżasz? O co konkretnie będziesz się starać?
Gratuluję spełniania marzeń, moje na razie pozostają niespełnione, ale może też, gdzieś, kiedyś..
Dokąd wyjeżdżasz? Bo wyczytałam, że Śląsk? Może jakieś moje okolice? :)

Posted

panienkabubu napisał(a):
debe, ale Ty jestes stuknieta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha pozytywnie of korsssssssss:evil_lol: :evil_lol:

to nie ja pisałam to wszystko Totoatola :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Totatola zawiodłam się na TOBIE i TWOIM TZ jak mogliscie nie wpaść na pks jeziorki w odwiedziny :shake: :shake: :shake:

wstyd i hańba

Posted

Cola dżizes normalnie aż mi głupio bo znowu Ci zazdraszczam :oops: ale ja bym nie potrafiła zostawić moich burasków - nie mam nikogo komu bym ufała na tyle, żeby mu je powierzyć spokojnie :shake:

Suuuuperrrrrr spełniaj marzenia spełniaj!!!!!! :multi: :loveu:

Posted

Hello :cool3:

[quote name='bigos']JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:
Brzmi kusząco:razz:

Jak będę wiedziała więcej szczegółów o sylwestrze, to dalej będę kusić :diabloti:

[quote name='APSA']Kuce górą :multi: Jeźdźcy dołem! :diabloti: (ostatnio spadłam z takiego na oko 90 cm)
To za te dwa lata (a może w wakacje? :razz:) zapiszę się do Ciebie na naukę

No wiesz, będzie trzeba wybierać między kuligiem a sylwestrem z agility!
A przyjmują tam z PSami? :cool3:

Kuce to krrrrrótkiiiiie konie :evil_lol: bez szyjki
...we wrześniu zapraszam na nauke, bo lipiec i sierpień to objazdowe m-ce
Moje psy tam będą...ale jak Twoje będą grzeczne to pewnie bez problemu przyjmą :razz:

[quote name='Gosiek']dobrze ze bedziesz miała necik :multi: i ze nas tak całkiem nie zostawisz.
Chłopaki bedą na pewno strasznie tęsknić :cool1:

..i ja za chłopakami :-( ale kupie sobie laptopka z kamerką i będę ich podglądać :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']Cola...Kotlina Kłodzka to daleko od nas ......ale może jakieś lato

Jakie daaaleeeeko....w zimie też zapraszam :p

[quote name='panienkabubu']Cola, a tak w ogóle, to po co wyjeżdżasz? O co konkretnie będziesz się starać?

Już pisałam o tym wcześniej, ale.....Zdobywać doświadczenie i papiery :cool3:

[quote name='panienkabubu']O, wyczytałam, że kotlina kłodzka.. a miejscowosć?

Lądek Zdrój i Stronie Śląskie

[quote name='dbsst']to nie ja pisałam to wszystko Totoatola :evil_lol:

Totatola zawiodłam się na TOBIE i TWOIM TZ jak mogliscie nie wpaść na pks jeziorki w odwiedziny :shake:

wstyd i hańba

:evil_lol: tiiiaaa najlepiej wszystko na mnie zwalić :mad:
Wyspałam się na leżance, to nie przegapiłam właściwej stacji :evil_lol:

[quote name='anetta']UUUu uuu co ja czytam...Cola nas opuszcza :placz: Ale cale szczescie ze nie tak do konca! Bedzie necik :multi:
Fajnie bedziesz miec :p

I jak będę miała siły i czas, to usiądę przed kompem :p

[quote name='malawaszka']Cola dżizes normalnie aż mi głupio bo znowu Ci zazdraszczam :oops: ale ja bym nie potrafiła zostawić moich burasków - nie mam nikogo komu bym ufała na tyle, żeby mu je powierzyć spokojnie :shake:

Suuuuperrrrrr spełniaj marzenia spełniaj!!!!!! :multi: :loveu:

Daj spokój z tym zazdraszczaniem :lol: Spełniaj swoje i buraski zabieraj ze sobą. Ja mogę zabrać chłopaków ze sobą, ale wiem, że nie będę mogła poświęcić im dostatecznie sporo czasu...i nie chce ich zamykać w boksach w czasie moich jazd (co trwa cały dzień z małymi przerwami). TZ będzie sprawował nad nimi opiekę...

[quote name='panienkabubu']Cola, kiedy wyjezdzasz?

W niedzielę wieczorem