olcha Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 O madzia zacytowała to samo zdjęcie co i mi wpadło w oko Super! Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Cola psepadła :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 no własnie psepadła :placz: z debe psepadła :placz: Quote
Alicja Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):no własnie psepadła :placz: z debe psepadła :placz:Cole lisa zezarła na polowaniu:angryy:a debe śpi Quote
panienkabubu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Cole lisa zezarła na polowaniu:angryy:a debe śpi udalo jej sie???? ale bomba!:multi: :multi: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Cole lisa zezarła na polowaniu:angryy:a debe śpi ze znaczy sie jak?:oops: na zywca?:cool3: Quote
Cola Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Witajcie :multi: W końcu dotarłam :oops: madzia18sosnowiec napisał(a): ooo booozzzeeesz ty moj :-o chce zobaczyc tego psa w lato na plazy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ja też..na plaży :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::pCola czekamy na lisa z flachą ;) Lisa nie ma, ale flacha mało co by była :roll: ale złapałam się kuli i wdrapałam na konia :lol: Dziękuje, że jednak miałam westowe siodło :evil_lol: agabass napisał(a): biedny piesek mały pajacyk a co do sportowców to rewelka ja bym chciała, żeby moje mongoliony tak latały ale oni są za leniwi hahah oj leniwi....może pańcia jest leniwa? ;) :evil_lol: panienkabubu napisał(a):Cola psepadła :placz: :placz: madzia18sosnowiec napisał(a):no własnie psepadła :placz: z debe psepadła :placz: Alicjarydzewska napisał(a):Cole lisa zezarła na polowaniu:angryy:a debe śpi madzia18sosnowiec napisał(a):ze znaczy sie jak?:oops: na zywca?:cool3: Już przecież jestem :] ale niedługo znowu wybywam...na długo :shake: Lisa nie złapałam, a tak się napracowałam...że kurtka mi przemokła :evil_lol: ale co tam...zostałam tam jeszcze na tydzień :cool3: I na początku listopada wyjeżdżam tam na około 2 lata :p zdobywać licencje i doświadczenie :cool3: Quote
dbsst Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Cola napisał(a): ale niedługo znowu wybywam...na długo :shake: Lisa nie złapałam, a tak się napracowałam...że kurtka mi przemokła :evil_lol: ale co tam...zostałam tam jeszcze na tydzień :cool3: I na początku listopada wyjeżdżam tam na około 2 lata :p że co...........................chyba żartujesz myśląc, że na tak długo Cię puszcze :angryy: Quote
Cola Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 dbsst napisał(a):że co...........................chyba żartujesz myśląc, że na tak długo Cię puszcze :angryy: :oops: może tak źle nie będzie.....jak się spotkamy, to przy wiśniówce się dogadamy :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Cola napisał(a)::oops: może tak źle nie będzie.....jak się spotkamy, to przy wiśniówce się dogadamy :evil_lol: :evil_lol: o nieeeeeeeeeee nie wiśniówka NIGDY na samą myśl mam dreszcze :shake: Quote
Cola Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 dbsst napisał(a):o nieeeeeeeeeee nie wiśniówka NIGDY na samą myśl mam dreszcze :shake: eeeeee tam przesadzasz :evil_lol: może być co innego :cool3: Na Hubertusie dostałam taaakie strzemiennego, że myślałam...że mi gardło wypali Quote
Vectra Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Cola napisał(a):I na początku listopada wyjeżdżam tam na około 2 lata :p zdobywać licencje i doświadczenie :cool3: Że co ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Vectra napisał(a):Że co ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i że gdzie?:mad: i że po co?:mad: Quote
Maga100 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Cola'] :cool3: I na początku listopada wyjeżdżam tam na około 2 lata :p zdobywać licencje i doświadczenie :cool3: jak to na 2 lata? :crazyeye: a po co na 2 lata? :crazyeye: nie rozumiem :shake: a zwierzyniec, dom, praca, TZ? :shake: Quote
panienkabubu Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Maga100']jak to na 2 lata? :crazyeye: a po co na 2 lata? :crazyeye: nie rozumiem :shake: a zwierzyniec, dom, praca, TZ? :shake: :-o :-o :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ajk to? :placz: :placz: :placz: Quote
olcha Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :crazyeye: Nie ma Coli :crazyeye: :hmmmm: Quote
dbsst Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Cola jest (a raczej stock :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) u mnie na dywaniku wrrrróć na leżance :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i cięzko sie tłumaczy wrrrróć śmieje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ja z nią jade postanowione :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 buuuahahaha Cola wrrrróć :evil_lol: Debest jakże to tak? i Ty się wybierasz na jazdy? Quote
dbsst Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 malawaszka napisał(a):buuuahahaha Cola wrrrróć :evil_lol: Debest jakże to tak? i Ty się wybierasz na jazdy? na picie ja prędzej ja na kuniu jak maupa na płucie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kolorowo jest nie ;) Cola mi w ucho robi hahahaha o co jej chodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :roflt: najpierw zaczęłam się zastanawiać na jakiej picie będziesz jeździć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dopiero po chwili skumałam że to o takie :drinking: chodzi :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Cola ciągle na leżance nie puszcze jej łatwo :evil_lol: :evil_lol: będzie miała mega kaca i nigdzie nie pojedzie :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Cola i jak dojechaliście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 debe, ale Ty jestes stuknieta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha pozytywnie of korsssssssss:evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts