Cola Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 evaxon napisał(a):nie no to to juz przegiecie:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: witaj Cola:multi: extra zdiatka:multi: :multi: :multi: Prawda, że się ładnie komponują i uzupełniają? :evil_lol: Witaj :multi: i dziękuje Quote
madzia20sosnowiec Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 do twarzy ci z kuniem cola :cool3: Quote
panienkabubu Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Cola']Jako ta ganiająca jak durnowata za lisem :diabloti: i mam zamiar go ukatrupić :grins: ...ale zobaczymy :roll: Zdjęciów z tej imprezy nie przewiduje, więc mnie potem nie molestować :evil_lol: :lol: :lol: :lol: skad ja to znam ten optymizm :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Vectra Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bowski duet :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mogła się laska poświęcić i kraciasto czerwone porty nadziac :evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='paula_z']Fajna relacja z festynu :multi: ..ale to jeszcze nie koniec :cool3: Została jeszcze jedna odsłona fajowego pokazu dogfrisbee [quote name='Vectra']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bowski duet :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mogła się laska poświęcić i kraciasto czerwone porty nadziac :evil_lol::evil_lol: Mogła :evil_lol: to by dopiero było - pewnie by wszystkie nagrody zgarneła :lol: [quote name='panienkabubu']:lol: :lol: :lol: skad ja to znam ten optymizm :lol: :lol: :lol: :lol: Każdy będzie taki optymistyczny przed biegiem :roll: [quote name='madzia18sosnowiec']do twarzy ci z kuniem cola :cool3: Dziwnie to brzmi hihi ale dziękuja za komplementa :p Quote
Paula Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Cola napisał(a):..ale to jeszcze nie koniec :cool3: Została jeszcze jedna odsłona fajowego pokazu dogfrisbee:p Czekam z niecierpliwoscia na reszte :multi: Quote
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Jesuuuu umarlam :roflt: :roflt: .najszybszy ciasteczkowy potffforek :evil_lol: No szkoda, ze nas nie bylo :evil_lol: Na pewno zgarnęłybyśmy pierwsza nagrode :evil_lol: Quote
bigos Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 PIKA napisał(a):Jesuuuu umarlam :roflt: :roflt: No szkoda, ze nas nie bylo :evil_lol: Na pewno zgarnęłybyśmy pierwsza nagrode :evil_lol: Albo my:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cola-wszystkie foteczki-bomba!!!!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 a jaka nagroda za złapanie lisa?? :razz: :evil_lol: Quote
Cola Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 PIK napisał(a):Jesuuuu umarlam :roflt: :roflt: No szkoda, ze nas nie bylo :evil_lol: Na pewno zgarnęłybyśmy pierwsza nagrode :evil_lol: Wszyscy dookoła umierali :roflt: Żarłoki :evil_lol: bigos napisał(a):Albo my:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cola-wszystkie foteczki-bomba!!!!!!!!!!!!!!! ..i kolejne żarłoczki :evil_lol: my się schowamy potforki :roll: Dziękuje :oops: malawaszka napisał(a):a jaka nagroda za złapanie lisa?? :razz: :evil_lol: Różnie to bywa :p Czasami jest butla szampana, puchar na własność z kitą lub przechodni (czyli cieszysz się nim rok :roll: a potem sama jesteś lisem i oddajesz puchar), zawsze są flo, czasami dyplomy.... Wszystko zależy od tradycji klubu i fantazji organizatorów oraz wpisowego uczestników :p Quote
Cola Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 To teraz fisbee...żeby Paula nam z niecierpliwości nie padła :evil_lol: Para nr 1 Finału krajowego :cool3: w Open'ach ... Michał i Viva ..jedno z moich ulubionych :p Quote
madzia20sosnowiec Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 ooo booozzzeeesz ty moj :-o chce zobaczyc tego psa w lato na plazy :cool3: czesc cola :buzi: bombastyczne foteczki :lol: Quote
malawaszka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 :klacz: świetne latające foty :loveu: Quote
Paula Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Czesc Cola :lol: Extra te foty :multi: U nas nad kanalkiem spaceruje dziewczynka z bardzo podobna suczką :loveu: Quote
bigos Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 :loveu::loveu::loveu:Piękne freesbowe foteczki Quote
anetta Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Czesc Cola, super foty z Bialego!! Buahahaha:roflt: swietne!!! http://img103.imageshack.us/img103/7600/200609101550wj1.jpg Foty na wzgorzu mnie powalily :mdleje: Quote
KaRa_ Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Ale skacze:crazyeye: A jakie zębiska ma:lol: Quote
Gosiek Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 cześć Cola oniemiałam z zachwytu - cudne te foteczki :loveu: rewelka :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 ufo nadleciało :lol: cola piękne:loveu: Quote
agabass Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 biedny piesek mały pajacyk a co do sportowców to rewelka ja bym chciała, żeby moje mongoliony tak latały ale oni są za leniwi hahah Quote
Recommended Posts