Cola Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Dzisiaj foteczki z festynu Kudłaty Przyjaciel, który odbył się w Białymstoku we wrześniu :cool3: Zaczynamy od pokazu pasienia przez borderki.. gęsi.. Quote
Cola Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 ..taki malutki kłyt kontrolny :evil_lol: ....i pasienie owiec Quote
Tośka_m Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Brdery + gęsi cuudne :loveu: A to świetne ujęcie. Ileż ruchu, dramatyzmu, kończyn :cool3: Quote
olcha Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Cola']Witajcie dziewczyny :multi: olcha o ile mnie pamięć nie myli Ty też masz zdolne psy, ale inaczej ;) :evil_lol: (ciągle widzę tą szyszkę i jęzor :evil_lol: ) :roflt: hhahaha zdolne inaczej :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 .taki malutki kłyt kontrolny :evil_lol: ktos tu mial ochotę na gąske :evil_lol: a tak w ogóle to takie chwyty dozwolone są? :razz: Quote
malawaszka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 aaaaa gęsi fuuuujjjjjjjj Fstrętne szczypawki :angryy: :diabloti: Quote
Vectra Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 i jak był pasztet z gęsi :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 A ja mam takie pytanie :diabloti: czy gęsi i owieckzi tez sa szkolone zeby tak nie uciekaly, czy to tylko zasluga dobrze wyszkolonego pieska? :diabloti: Quote
APSA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Pogrzebałam, pogrzebałam i wygrzebałam :p :loveu: Pięknie miałaś :), też jest czego Ci zazdrościć... Quote
Cola Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Witajcie :multi: Weekend jak zwykle był pracowity, szczególnie dla futrzastych :p ..a mi się nie chce nic robić :diabloti: lenia mam totalnego po maxie... [quote name='Tośka_m']Brdery + gęsi cuudne :loveu: A to świetne ujęcie. Ileż ruchu, dramatyzmu, kończyn :cool3: Dzięki...dramatyzm był niezły :evil_lol: szczególnie dla hodowcy gęsi... [quote name='olcha']:roflt: hhahaha zdolne inaczej :evil_lol: ojś... każdy pies jest zdolny inaczej :roflt: [quote name='PIKA']ktos tu mial ochotę na gąske :evil_lol: a tak w ogóle to takie chwyty dozwolone są? :razz: niom dozwolone są...czasami pies musi przypomnieć zwierzakowi kto tu rządzi i robi mu taki kłyt kontrolny :cool3: Od szczeniaka jest im wpajane, że można kąsnąć, ale bez robienia krzywdy (ani pióra ani wełna nie fruwały, nawet jednego piórka jej nie wyrwały) [quote name='Alicjarydzewska']ćliczne fotasy ...z gęsiami extra;) Dziękuje [quote name='malawaszka']aaaaa gęsi fuuuujjjjjjjj Fstrętne szczypawki :angryy: :diabloti: już od razu fuujjj scypawki...dobre mięsko ze scypawek jest :diabloti: [quote name='Vectra']i jak był pasztet z gęsi :razz: :evil_lol: ..akurat w tym przypadku nie było pasztetu :shake: [quote name='panienkabubu']A ja mam takie pytanie :diabloti: czy gęsi i owieckzi tez sa szkolone zeby tak nie uciekaly, czy to tylko zasluga dobrze wyszkolonego pieska? :diabloti: Akurat na tym pokazie gęsi i owce pierwszy raz miały do czynienia z psami pasącymi. 1 gąska i 1 baranek dostały kłyty... i pomogło, bo zrozumiały, że nie ma co stawiać oporu :diabloti: ...więc pieski są dobrze wyszkolone, ale duuużo dają też geny (gdy nie ma wydawanych komend pies samoistnie przygania zwierzaki do przewodnika - człowieka) [quote name='APSA']Pogrzebałam, pogrzebałam i wygrzebałam :p :loveu: Pięknie miałaś :), też jest czego Ci zazdrościć... Troche pogrzebałaś :evil_lol: Pięknie było jak nie padało :cool1: Zapraszam na przyszłe wakacje :cool3: bo ja raczej tam pojade...i niedługo też tam znowu zawitam na Hubertusa :multi: itd. Quote
Alicja Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 no obudziłas sie ze snu ............czyzby letniego.;) Quote
Cola Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no obudziłas sie ze snu ............czyzby letniego.;) :evil_lol: :evil_lol: taaaak i powoli zapadam w zimowy :diabloti: ;) Quote
panienkabubu Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 :cool3: :cool3: :cool3: Cola, na Hubertusa startujesz w pogoni za lisem, czy będziesz jako paparazzi? :cool3: Quote
Cola Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 panienkabubu napisał(a)::cool3: :cool3: :cool3: Cola, na Hubertusa startujesz w pogoni za lisem, czy będziesz jako paparazzi? :cool3: Jako ta ganiająca jak durnowata za lisem :diabloti: i mam zamiar go ukatrupić :grins: ...ale zobaczymy :roll: Zdjęciów z tej imprezy nie przewiduje, więc mnie potem nie molestować :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: taaaak i powoli zapadam w zimowy :diabloti: ;):p jak borsuczek [quote name='Cola']Jako ta ganiająca jak durnowata za lisem :diabloti: i mam zamiar go ukatrupić :grins: ...ale zobaczymy :roll: Zdjęciów z tej imprezy nie przewiduje, więc mnie potem nie molestować :evil_lol::razz: a ja jednak chciałabym zobaczyć taką akcje :cool3: Quote
PIKA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Cola napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: taaaak i powoli zapadam w zimowy :diabloti: ;) poczekaj z tym spaniem, na razie mamy jesień :evil_lol: Quote
Cola Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:p jak borsuczek :razz: a ja jednak chciałabym zobaczyć taką akcje :cool3: nie, jak susełek :evil_lol: jeśli ktoś ją uwieczni, to na pewno zobaczysz :p [quote name='Rybc!a']Cola , foty cudowne :loveu: Dziękuje :oops: i witaj :multi: [quote name='PIKA']poczekaj z tym spaniem, na razie mamy jesień :evil_lol: ..no dobra poczekam; najpierw uzbieram odpowiednio duużo tłuszczyku :evil_lol: i dopiero potem spaciu Quote
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 fiu fiu Cola na łowy się wybierasz :razz: Quote
Cola Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Może by tak kilka fotasków :roll: Lecimy dalej z białostockim festynem.....kundelkowa wystawa i towarzyszące im konkursy :cool3: Quote
Cola Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 ..najdłuższy i najkrótszy ogon :p ..najszybszy ciasteczkowy potffforek :evil_lol: Kto najwyżej podskoczy? :cool3: Śpiewaczki dwie... Najszybsze 5 pompek..pies zawsze jest gotowy do pomocy :evil_lol: ..i tańce :cool3: Quote
Cola Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 malawaszka napisał(a):fiu fiu Cola na łowy się wybierasz :razz: :cool3: a jak...tylko ciekawe jakiego kunia dostane :roll: Ogromna śpiewaczka z niej była :evil_lol: i udawała człeka chodząc na dwóch łapkach :cool3: Quote
e.v.a Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Cola'] nie no to to juz przegiecie:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: witaj Cola:multi: extra zdiatka:multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts