Tośka_m Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Agilitowe chłopki są przesuperanckie! :multi: Quote
Vectra Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Cola fotki super :multi::multi::multi: od kiedy ćwiczycie agility ? Quote
malawaszka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 panienkabubu napisał(a):zazdraszczam, ze one takie chetne do agility.......... :placz: :placz: a coo? Ben nie bardzo??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: Quote
panienkabubu Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 malawaszka napisał(a):a coo? Ben nie bardzo??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :obrazic: :evil_lol: :evil_lol: bywa :eviltong: :eviltong: Quote
Cola Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 asher hihi euforia powstała na widok ukochanej piłeczki :evil_lol: bubu nie każdy piesek musi skakać i mieć serce do agility :roll: olcha i dziamgocze "kto mnie przytuli, bo ja tu sam zostałem" :evil_lol: madziu a zaczeło się tak....za górami, za lasami i wielkimi wodami zostałam namówiona na focenie zawodów :roll: i się zapisaliśmy :p Zajęcia mamy co tydzień (sobota i niedziela...RANO :shake: ) Ala :evil_lol: zezik na coś żółtego :cool3: baaaardzo przydatnego na początku jako doskonały motywator Vectra zajęcia zaczeły się 2.09...poczułam się jak szkolniak w podstawówce :roll: :evil_lol: asher, Jupi, madziu, Tośka, Vectra dziękować :oops: Quote
Paula Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ogladam te foty juz chyba z 10 raz :lol: Zajebiste :multi: :loveu: Quote
panienkabubu Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Cola no własnie :roll: i Benosław taki niestety nie jest :roll: ale może kiedyś mu się odwidzi ;) na razie wykorzystuję psa od siostry (buldog francuski) i trochę się z nim w to bawię, tak tylko rekreacyjnie.. i naprawdę potrafi to być fajne ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Super :klacz: super :klacz i jeszcze raz super :klacz: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 To jest świetne:loveu:Gratuluję:klacz::klacz::klacz: Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :pcześć Cola ;)czy będą jeszcze jakies fotki Quote
sylwiaskalska Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Kurka ale chłopak sie stara aby dobrze wyjść przy Pani :) Quote
Cola Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Witajcie :multi: uff...znowu udało mi się tutaj wejść :p chociaż ostatnimi czasy jest to utrudnione zajętym serwerem :angryy: bubu oj potrafi być fajne :cool3: to "zabierz" buldoga siostrze i zapisz się na zajęcia :cool3: PIKA czasami aż za bardzo ;) :evil_lol: Ala cześć :) Oczywiście, że będą :cool3: Sylwia i zrobić głupkowatą minkę do obiektywu :evil_lol: paula, Daga, bigos dziękuje :oops: Może jednak "pomęczę" was fotkami innych psiaków :diabloti: Shogun - bardzo fajny i przebojowy szczenior :lol: Czasami sam pokonuje torek, jak popatrzy na inne psy :evil_lol: Reks - też młodzik :cool3: i jeszcze Negra - podgryzanie rączek pani na torze jest najlepszą zabawą :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Reks :loveu: :loveu: :loveu: miodzio :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 hej hej :D :crazyeye: wow ale uszy :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 :crazyeye:bosz jakie Reks ma bowskie ucholce:p Quote
Gosiek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 cześć "męcz" nas ile wlezie bo świetnie Ci to idzie.... cudne foty :loveu: hahaha jaki fajny jezorek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: " o zesz w morde... dam radę... dam radę... mantra musi działać.. dam radę" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Gosiek'] " o zesz w morde... dam radę... dam radę... mantra musi działać.. dam radę" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuuahahaha Gosia umarłam ze smiechu z komentu :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
bigos Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Piękna wyżełkowa foteczka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Zazdraszaczam agility, chętnych psów, aparatu i talentu :placz: Quote
e.v.a Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='bigos'] Piękna wyżełkowa foteczka:loveu::loveu::loveu::loveu: :hmmmm:a ja myslalam ze to wyrosniety jamniak:hmmmm::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 czesc i czołem ;) słoneczko przynoszę na poczatek dobrze rozpoczetego dnia :p Quote
Cola Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Witajcie dziewczyny :multi: dbsst z orzeszkami :cool3: :lol: evaxon, Ala kto wie, może dzięki nim lata :lol: Gosiu to dzisiaj chyba was pomęcze :p APSA witaj w mojej galerii :razz: Tia, trenujemy - to Twoja wina :evil_lol: ale o zawodach to jeszcze nie myślimy (ale ktoś nam wykrakał jakieś zawody :mad: ;) ) PIKA :evil_lol: :evil_lol: prawie jak pegaz :evil_lol: waszka nie umieraj w mojej galerii, bo i tak nikt tego nie zauważy na czas...:evil_lol: bigos i to bodajże węgierska :cool3: olcha o ile mnie pamięć nie myli Ty też masz zdolne psy, ale inaczej ;) :evil_lol: (ciągle widzę tą szyszkę i jęzor :evil_lol: ) eva buhahha jamnior wyrośnięty madziu dziękuje za wczorajsze słoneczko, przydało się baardzo :p Quote
Recommended Posts