Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asher hihi euforia powstała na widok ukochanej piłeczki :evil_lol:

bubu nie każdy piesek musi skakać i mieć serce do agility :roll:

olcha i dziamgocze "kto mnie przytuli, bo ja tu sam zostałem" :evil_lol:

madziu a zaczeło się tak....za górami, za lasami i wielkimi wodami zostałam namówiona na focenie zawodów :roll: i się zapisaliśmy :p Zajęcia mamy co tydzień (sobota i niedziela...RANO :shake: )

Ala :evil_lol: zezik na coś żółtego :cool3: baaaardzo przydatnego na początku jako doskonały motywator

Vectra zajęcia zaczeły się 2.09...poczułam się jak szkolniak w podstawówce :roll: :evil_lol:

asher, Jupi, madziu, Tośka, Vectra dziękować :oops:

Posted

Cola no własnie :roll: i Benosław taki niestety nie jest :roll: ale może kiedyś mu się odwidzi ;)
na razie wykorzystuję psa od siostry (buldog francuski) i trochę się z nim w to bawię, tak tylko rekreacyjnie.. i naprawdę potrafi to być fajne ;)

Posted

Witajcie :multi:
uff...znowu udało mi się tutaj wejść :p chociaż ostatnimi czasy jest to utrudnione zajętym serwerem :angryy:

bubu oj potrafi być fajne :cool3: to "zabierz" buldoga siostrze i zapisz się na zajęcia :cool3:

PIKA czasami aż za bardzo ;) :evil_lol:

Ala cześć :) Oczywiście, że będą :cool3:

Sylwia i zrobić głupkowatą minkę do obiektywu :evil_lol:

paula, Daga, bigos dziękuje :oops:

Może jednak "pomęczę" was fotkami innych psiaków :diabloti:

Shogun - bardzo fajny i przebojowy szczenior :lol: Czasami sam pokonuje torek, jak popatrzy na inne psy :evil_lol:

Reks - też młodzik :cool3:

i jeszcze Negra - podgryzanie rączek pani na torze jest najlepszą zabawą :evil_lol:

Posted

cześć

"męcz" nas ile wlezie bo świetnie Ci to idzie.... cudne foty :loveu:

hahaha jaki fajny jezorek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

" o zesz w morde... dam radę... dam radę... mantra musi działać.. dam radę" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']
" o zesz w morde... dam radę... dam radę... mantra musi działać.. dam radę" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buuuahahaha Gosia umarłam ze smiechu z komentu :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Witajcie dziewczyny :multi:

dbsst z orzeszkami :cool3: :lol:

evaxon, Ala kto wie, może dzięki nim lata :lol:

Gosiu to dzisiaj chyba was pomęcze :p

APSA witaj w mojej galerii :razz: Tia, trenujemy - to Twoja wina :evil_lol: ale o zawodach to jeszcze nie myślimy (ale ktoś nam wykrakał jakieś zawody :mad: ;) )

PIKA :evil_lol: :evil_lol: prawie jak pegaz :evil_lol:

waszka nie umieraj w mojej galerii, bo i tak nikt tego nie zauważy na czas...:evil_lol:

bigos i to bodajże węgierska :cool3:

olcha o ile mnie pamięć nie myli Ty też masz zdolne psy, ale inaczej ;) :evil_lol: (ciągle widzę tą szyszkę i jęzor :evil_lol: )

eva buhahha jamnior wyrośnięty

madziu dziękuje za wczorajsze słoneczko, przydało się baardzo :p