NightQueen Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 nie chcę być wredna ale to miała być galeria Jokera a nie G. :diabloti: Quote
Cola Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='ania90']sliczna psinka:) dziękuję :p [quote name='NightQueen']nie chcę być wredna ale to miała być galeria Jokera a nie G. :diabloti: miała być, ale chyba już nie jest :evil_lol: muszę zmienić tytuł...ale z tym problemem muszę się zgłosić do moda :grins: Higiena przede wszystkim :cool3: Quote
malawaszka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 hahah ten to ma usmiech pełną gębą :lol: Quote
ania90 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 co wy robicie psiakowi? dwoch na jednego niesprawiedliwe to jest:mad: Quote
Cola Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 malawaszka napisał(a):hahah ten to ma usmiech pełną gębą :lol: haha zawsze i wszędzie...nawet jak się nudzi to się śmieje :lol: ania90 napisał(a):co wy robicie psiakowi? dwoch na jednego niesprawiedliwe to jest:mad: jak to co?? czyścimy uszko pieskowi :grins: tzn. ja czyszczę, a G podaje patyczki Quote
ania90 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 no masz szczescie za takie wytlumaczenie:evil_lol: :eviltong: bo juz myslalam ze sie znecacie nad nim:evil_lol: :diabloti: Quote
Mudik Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Dawno mnie nie było, witam. Widzę,że pan G ma taką szczoteczkę do ząbków jak moja Ola, tylko jej jest pomarańczowo niebieska, tyle,że gdzieś ją znów posiała. Ola ma już 10 zębów, oprócz 1 i 2 ma też górne 4 ki. Masz może jakiś patent,że zapytam na nauczenie dziecka plucia pastą do zębów tj płukania buzi, moja Ola łyka te pastę a to nie jest dobrze z tego co wiem. Quote
Alicja Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Pan G.chyba oprócz zęboli i migdałki czyści ;) ...Kuba myłprzy okazji ściany i wannę :lol: Quote
Cola Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 ania90 napisał(a):no masz szczescie za takie wytlumaczenie:evil_lol: :eviltong: bo juz myslalam ze sie znecacie nad nim:evil_lol: :diabloti: My? :roll: nigdy Mudik napisał(a):Dawno mnie nie było, witam. Widzę,że pan G ma taką szczoteczkę do ząbków jak moja Ola, tylko jej jest pomarańczowo niebieska, tyle,że gdzieś ją znów posiała. Ola ma już 10 zębów, oprócz 1 i 2 ma też górne 4 ki. Masz może jakiś patent,że zapytam na nauczenie dziecka plucia pastą do zębów tj płukania buzi, moja Ola łyka te pastę a to nie jest dobrze z tego co wiem. Pan G. już przerobił pomarańczową szczoteczkę gdy uczesał nią panele i psa :evil_lol: U nas górna 4 wybiła kiełki, czekamy na resztę czwórek :grab: Patentu jako takiego nie mam, ale na początku razem myliśmy zęby...a jak wiadomo dzieci naśladują rodziców :cool3: Oczywiście też czasami połyka pastę, ale co zrobić? Alicja napisał(a):Pan G.chyba oprócz zęboli i migdałki czyści ;) ...Kuba myłprzy okazji ściany i wannę :lol: haha na szczęście mycie szczoteczką wszelakich powierzchni już przeszło Gerardowi On jest czyścioszek :p szoruje dziąsła, język, migdały, ale zęby raczej omija i trzeba poprawiać :evil_lol: ale za to sam myje brzuszek i pieni włosy :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 może malamutka do rodziny chcesz włączyć?:diabloti: http://www.dogomania.pl/threads/206739-12-szczeniak%C3%B3w-Malamut%C3%B3w-szuka-domu!?p=16769424#post16769424 Quote
Cola Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Z miłą chęcią, ale nie mam warunków ani miejsca na malamutka :diabloti: Quote
NightQueen Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Cola napisał(a):Z miłą chęcią, ale nie mam warunków ani miejsca na malamutka :diabloti: wyrzucisz męża i będzie więcej miejsca :eviltong::evil_lol: ja rozważam wywalenie rodziców i wezmę 12 :evil_lol: Quote
Cola Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Qrcze.....niezły plan, ale mąż pożyteczny jest i to bardzo :evil_lol: a za nim malamutek dorośnie przejmie jego obowiązki to urobię się po łokcie albo bary :evil_lol: ..ale popytam wśród znajomych :p Quote
NightQueen Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 no fakt, ktoś musi w domu odkurzać :evil_lol: Quote
Cola Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 do tej czynności przyuczam innego mena w domu :diabloti: http://img822.imageshack.us/i/sav.mp4/ Quote
dbsst Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 gdzie się podziewasz matko blondyna! pewnie na wakacjach :D Quote
Alicja Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [FONT=Arial]Ciekawe kiedy się doczekam fot chłopaków :mad::mad::mad:[/FONT] Quote
Cola Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 :roll::oops: jam zabiegana matka Polka :eviltong: ...ale fotkę chłopaków dam :p Quote
ania90 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 czesc:) po takiej przerwie powinno byc wiecej fotek ;) Quote
Tengusia Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 ania90 napisał(a):czesc:) po takiej przerwie powinno byc wiecej fotek ;) zdecydowanie wiecej :diabloti: Quote
Alicja Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 o ranyśku ...jaka śliczna dziewczyneczka :loveu:( Gerdzia ;));) z Jokerkiem :) http://img266.imageshack.us/img266/4554/dscf4615r.jpg ale Geri wyrósł ..... no i chyba już biegający i gadający jest ;)( 14 czy 15 lutego 2 latka będą ??) Quote
malawaszka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 ale on podobny do.... Jaśka debestkowego :errrr: Quote
Alicja Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 malawaszka napisał(a):ale on podobny do.... Jaśka debestkowego :errrr: bo to był jeden miot ;)na dogo :lol: Quote
Cola Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Tak, tak, wiem...więcej...tylko czasu braknie :roll: ale skoro już tu dotarłam, to coś wyszperam :p [quote name='Alicja']o ranyśku ...jaka śliczna dziewczyneczka :loveu:( Gerdzia ;));) z Jokerkiem :) http://img266.imageshack.us/img266/4554/dscf4615r.jpg ale Geri wyrósł ..... no i chyba już biegający i gadający jest ;)( 14 czy 15 lutego 2 latka będą ??) już nie dziewczyneczka :diabloti: wpadł pod nożyczki i loczki zrobiły bye bye :-( 15 lutego :mad: 14 lutego ja zaciskałam jak mogłam, żeby nie wyszedł :evil_lol: biegający TAK, gadający po swojemu..jakoś mu nie spieszno do gadania po ludzkiemu (oprócz kilku słówek niezbędnych mu do przeżycia) ale po swojemu to potrafi zagadać [quote name='malawaszka']ale on podobny do.... Jaśka debestkowego :errrr: był podobny, już nie jest :-( Quote
Recommended Posts