Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='ania90']sliczna psinka:)

dziękuję :p

[quote name='NightQueen']nie chcę być wredna ale to miała być galeria Jokera a nie G. :diabloti:

miała być, ale chyba już nie jest :evil_lol: muszę zmienić tytuł...ale z tym problemem muszę się zgłosić do moda :grins:

Higiena przede wszystkim :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah ten to ma usmiech pełną gębą :lol:

haha zawsze i wszędzie...nawet jak się nudzi to się śmieje :lol:

ania90 napisał(a):
co wy robicie psiakowi?
dwoch na jednego niesprawiedliwe to jest:mad:

jak to co?? czyścimy uszko pieskowi :grins: tzn. ja czyszczę, a G podaje patyczki

Posted

Dawno mnie nie było, witam. Widzę,że pan G ma taką szczoteczkę do ząbków jak moja Ola, tylko jej jest pomarańczowo niebieska, tyle,że gdzieś ją znów posiała. Ola ma już 10 zębów, oprócz 1 i 2 ma też górne 4 ki. Masz może jakiś patent,że zapytam na nauczenie dziecka plucia pastą do zębów tj płukania buzi, moja Ola łyka te pastę a to nie jest dobrze z tego co wiem.

Posted

ania90 napisał(a):
no masz szczescie za takie wytlumaczenie:evil_lol: :eviltong:

bo juz myslalam ze sie znecacie nad nim:evil_lol: :diabloti:

My? :roll: nigdy

Mudik napisał(a):
Dawno mnie nie było, witam. Widzę,że pan G ma taką szczoteczkę do ząbków jak moja Ola, tylko jej jest pomarańczowo niebieska, tyle,że gdzieś ją znów posiała. Ola ma już 10 zębów, oprócz 1 i 2 ma też górne 4 ki. Masz może jakiś patent,że zapytam na nauczenie dziecka plucia pastą do zębów tj płukania buzi, moja Ola łyka te pastę a to nie jest dobrze z tego co wiem.

Pan G. już przerobił pomarańczową szczoteczkę gdy uczesał nią panele i psa :evil_lol: U nas górna 4 wybiła kiełki, czekamy na resztę czwórek :grab: Patentu jako takiego nie mam, ale na początku razem myliśmy zęby...a jak wiadomo dzieci naśladują rodziców :cool3: Oczywiście też czasami połyka pastę, ale co zrobić?

Alicja napisał(a):
Pan G.chyba oprócz zęboli i migdałki czyści ;) ...Kuba myłprzy okazji ściany i wannę :lol:

haha na szczęście mycie szczoteczką wszelakich powierzchni już przeszło Gerardowi
On jest czyścioszek :p szoruje dziąsła, język, migdały, ale zęby raczej omija i trzeba poprawiać :evil_lol: ale za to sam myje brzuszek i pieni włosy :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
Z miłą chęcią, ale nie mam warunków ani miejsca na malamutka :diabloti:

wyrzucisz męża i będzie więcej miejsca :eviltong::evil_lol:
ja rozważam wywalenie rodziców i wezmę 12 :evil_lol:

Posted

Qrcze.....niezły plan, ale mąż pożyteczny jest i to bardzo :evil_lol: a za nim malamutek dorośnie przejmie jego obowiązki to urobię się po łokcie albo bary :evil_lol:

..ale popytam wśród znajomych :p

• 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

Tak, tak, wiem...więcej...tylko czasu braknie :roll: ale skoro już tu dotarłam, to coś wyszperam :p

[quote name='Alicja']o ranyśku ...jaka śliczna dziewczyneczka :loveu:( Gerdzia ;));) z Jokerkiem :)
http://img266.imageshack.us/img266/4554/dscf4615r.jpg

ale Geri wyrósł ..... no i chyba już biegający i gadający jest ;)( 14 czy 15 lutego 2 latka będą ??)

już nie dziewczyneczka :diabloti: wpadł pod nożyczki i loczki zrobiły bye bye :-(
15 lutego :mad: 14 lutego ja zaciskałam jak mogłam, żeby nie wyszedł :evil_lol:
biegający TAK, gadający po swojemu..jakoś mu nie spieszno do gadania po ludzkiemu (oprócz kilku słówek niezbędnych mu do przeżycia) ale po swojemu to potrafi zagadać

[quote name='malawaszka']ale on podobny do.... Jaśka debestkowego :errrr:

był podobny, już nie jest :-(