Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Jest w końcu zainteresowanie długaśnym...! Osoba, której Paluszek bardzo się podoba wie o wszystkim, o atakach, lekach, spokoju i cierpliwości. Trzymajmy kciuki może coś z tego wyjdzie! :)

Posted

Ag_konin napisał(a):
Jest w końcu zainteresowanie długaśnym...! Osoba, której Paluszek bardzo się podoba wie o wszystkim, o atakach, lekach, spokoju i cierpliwości. Trzymajmy kciuki może coś z tego wyjdzie! :)

Oj niestety nic z tego, za wcześnie zrobiłam nadzieję :( Paluch w 2 pokojowym mieszkaniu w bloku? Wykluczone!

Posted

Ag_konin napisał(a):
Oj niestety nic z tego, za wcześnie zrobiłam nadzieję :( Paluch w 2 pokojowym mieszkaniu w bloku? Wykluczone!

a gdyby mógł się wybiegać? mieszkanie w bloku to nie tragedia. Moim zdaniem Paluszek by się nadawał.

Posted

Paluszku tobie padaczka zapewne nie przeszkadza by kogoś pokochać. To ludzie kierują sie starodawnymi schematami niesprawiedliwie odbierają ci szanse na nowy dom. Padaczka to przecież nie wyrok. Potrzeba człowieka z wrażliwością na krzywdę braci mniejszych. Na Paluszka czeka napewno jego rodzina która kieruje się sercem.

Posted

To nie był jego człowiek niestety, Marta uwierz... Trochę się dowiedziałam. Coś w typie 'piesek jako uspokojenie zachcianki dziecka'. Paluszek musi iść do bardziej odpowiedzialnych ludzi.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...