miska Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 :lol:Witam!Ciekawi mnie sprawa Agility,mianowicie ,od kiedy szczenie mozna zaczac wdrazac do tego sportu? Smiec mi sie chce bo jeszcze nie mam mojej pieknej pudliczki ,a juz planuje jej przyszlosc:):):):),ale co tam...Wole czynic to,niz pozwolic jej ,aby stala pod budka z piwem i mrugala do przypadkowych psich kolesi:):):):) Wracajac do Agility-czy w sporcie tym jest jakis podzial ze wzg na wielkosc psa? Czy owy tor przeszkod pokonuje sie na czas? Jesli szczeniak sie nie nadaje ,aby go szkolic ,to jak ew.mozna w domu go delikatnie przystosowac do przyszlej dyscypliny? Moze od tego winnam wyjsc ,czy pudel miniaturka moze w ogole w tym sporcie brac udzial?:p Hmmm,wlasnie zobaczylam filmik z przykladowego toru Agility,coz wychodzi na to ,ze i ja bede musiala zadbac o kondycje:):):) Quote
Kasia & Nemo Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 miska napisał(a):Moze od tego winnam wyjsc ,czy pudel miniaturka moze w ogole w tym sporcie brac udzial?:p Pudle miniaturowe wspaniale nadają się do uprawiania agility. Quote
miska Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 :lol:Bardzo dziekuje Lilyeth i Kasia&Nemo:):):) Hmmm,wiem juz teraz znacznie wiecej:):):)] Tak sobie teraz mysle o posluszenstwie ....wspomnialas o tym Lilyeht,czy wiesz moze czy sa dostepne na rynku plytki, ktore dosc lopatologicznie pokazuja jak nauczyc psiaka komend:)Wiem ,ze sa szkolki ,no i pewnie wlasnie one sa sensowniejsze dla psiakow, bo tez ucza sie przebywania z innymi.Jednak jesli ja na moja pudliczke:lol:wydam ostatni cent to skad brac na to szkolenie:):):):)Nie nawidze tych moich poznaniskich watkow o talarkach,no ale przecie Rocofelera nie bede zgrywac:):) Zatem?:razz::roll::evil_lol::lol: Quote
miska Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Nie no Lilyeth jestes niesamowita:):):) bardzo bardzo dziekuje... Quote
miska Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 :lol:Lilyeth coz Ty ze mna wyprawiasz:razz:,jedna Twoja sugestia i ksiazka juz zamowiona:):):)Czynilas moze jakies kursy, jak pozytywnie manipupowac tlumem??:):):) Zobaczymy o czem ciekawym ten filmij bedzie traktowac....,jestesmy przecie w kontakcie ,zatem na pewno pierwsza sie dowiesz coz to jest,zakladajac ,ze nie bedziesz miala tego filmiku szybciej ode mnie:):):) Mam smutne wiesci z hodowlii,mianowicie jest odnotowywany duzy spadek psiego przyrostu strony zenskiej,rodza sie sami chlopacy:):):) Nie chce samaca-ilu samcow tylu klamcow:):):):):evil_lol: Normalnie nie mam pomyslu gdzie szukac,no zagranica to chyba nie bede:):):) Choc jedna Pani z Hodowlii ,rzekla ,ze jedzie na randke ze swoja pudliczka do samej Moskwy:):):)Pewnie pokryje ja jakis dorodny "Borys":):)Niestety po takim zagranicznym kryciu ,cena idzie bardzo w gore. Kurcze chcialabym miec juz swoja piekna w lecie ,wiesz chadzanie w te i w tamte ,bedzie sie mi wydawac przyjemniejsze:) Coz ja mam wymyslec...?:placz::evil_lol: Quote
Recommended Posts