jacek1790 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Witam.Pisze do was z niejscowosci sucha besk. Chcemy kupic hawanczyka i prosimy o pomoc,gdzie do 200km od tej miejscowosci mozemy kupic tego psa z rodowodem ,bo jakos nie mozemy go znalesc w naszej okolicy .Prosimy o rade.Jacek Quote
jefta Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 jacek1790 napisał(a):Witam.Pisze do was z niejscowosci sucha besk. Chcemy kupic hawanczyka i prosimy o pomoc,gdzie do 200km od tej miejscowosci mozemy kupic tego psa z rodowodem ,bo jakos nie mozemy go znalesc w naszej okolicy .Prosimy o rade.Jacek znalazłam ogłoszenie z opolskiego... ale lakoniczne jakieś :roll: zadzwoń do oddziału, to więcej powinni wiedzieć co to za hodowla (77) 456 44 76 Quote
Hawanka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Nie chce reklamować Hodowli :lol:Ale najlepsza hodowla jest w Gdańsku Białe Bursztynki :multi: Są tam super psy .... Biale Bursztynki - Hodowla ras Hawańczyk i Coton de Tulear (FCI) Gratuluje decyzji :multi: Sama mam hawańczyka:loveu: Quote
Aniu_sia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 W Czechach jest hodowla hawańczyków ,zadzwoń sprawdz może akurat są szczeniaki. Quote
Hawanka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 W Białych bursztynkach też urodzą sie szczeniaczki w połowie marca :loveu::loveu: :Dog_run::Dog_run: Quote
Caruso Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Hawanka']Nie chce reklamować Hodowli :lol:Ale najlepsza hodowla jest w Gdańsku Białe Bursztynki :multi: Są tam super psy .... Biale Bursztynki - Hodowla ras Hawańczyk i Coton de Tulear (FCI) Gratuluje decyzji :multi: Sama mam hawańczyka:loveu: Jak nie chcesz reklamowac, to po co to robisz? Ja nie wzięlabym psa z tej hodowli nawet za darmo. Quote
Nikki Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Caruso napisał(a):Jak nie chcesz reklamowac, to po co to robisz? Ja nie wzięlabym psa z tej hodowli nawet za darmo. Dlaczego ? Quote
Hawanka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Caruso napisał(a):Jak nie chcesz reklamowac, to po co to robisz? Ja nie wzięlabym psa z tej hodowli nawet za darmo. Ja nie reklamuje hodowli !!!!!:angryy: Jeżeli nie checesz to nie berz i nie pisz takich głupot...Szlak człowieka trafia jak czyta takie głupstwa...Tobie to żadnego psa nie dałabym :diabloti: Quote
Recommended Posts