siekowa Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Trzymam kciuki za Rudzika. :) Świetne jest to ogłoszenie. Quote
Maszaberla Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='siekowa']Czy jest szansa by pokazać tam także inne starsze psiaki z azylu? Chociaż Mozarta mojego. On już 8 lat czeka w azylu a z ogłoszeń zerowy odzew. :( Nikt nie chce starszego psa, który ma bardzo słaby wzrok. [/quote] Pamietam o reszcie, na nie tez przyjdzie czas;) Musze tu tez podziekowac Krisowi79 :loveu:- on tez pomogl w ogloszeniu Quote
Ra_dunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Spóźnione trochę, ale szczere życzenia :Rose: Ogłoszenie super. Gazeta popularna ;), więc mam nadzieję, że Rudzikowi pomoże :cool3: Quote
Maszaberla Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Ra_dunia']Spóźnione trochę, ale szczere życzenia :Rose: Ogłoszenie super. Gazeta popularna ;), więc mam nadzieję, że Rudzikowi pomoże :cool3:[/quote] Miejmy (chociaz wątłą) nadzieje, dzieki za zyczonka:cool1: Quote
pumcia02 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ogłoszenie świetne, ja myslalam ze to bedzie jakas wzmianka gdzies, ogloszenie standardowe. niestety nikt wczoraj nie dzwonil, zobaczymy czy dziś coś przyniesie dzień.... Quote
Maszaberla Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='mariolka']ogłoszenie świetne, ja myslalam ze to bedzie jakas wzmianka gdzies, ogloszenie standardowe. niestety nikt wczoraj nie dzwonil, zobaczymy czy dziś coś przyniesie dzień....[/quote] Czekamy, moze ktos sie odezwie..:thumbs: Quote
mru Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 no ja bywam a Azylu ale dziewczyny same wiedzą jak często :( i nie mogę obiecać, że będę częściej... :roll: chociaż bym chciała. po prostu nie mogę - to by było nieuczciwe w podobnej sprawie pisałam na gadu do siek :) (ale jeszcze nie odpisała) mam pewną propozycję a propos Wesołka... może coś podobnego udałoby się z Rudzikiem zrobić... :roll: Quote
Maszaberla Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='mru'] w podobnej sprawie pisałam na gadu do siek :) (ale jeszcze nie odpisała) mam pewną propozycję a propos Wesołka... może coś podobnego udałoby się z Rudzikiem zrobić... :roll: W takim razie czekamy na wiesci, ciekawa jestem:-) Quote
mru Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 no siek :) czekam na odpowiedź może się uda jakoś to wszystko zgrać :roll: Quote
siekowa Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Ja nic nie dostałam :) tak właśnie mi chodzi gg więc lepiej napisz np. na gronie. Chyba, że mówisz o innym sieku :D Quote
Maszaberla Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Dziewczyny piszcie co i jak, co to za plan?:cool3: Quote
Maszaberla Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Dziewczynki nic nie pisza, cos tajemnicze;) A Rudzik mial dzisiaj odwiedziny w Azylu, ale o tym chyba napisze nam juz sam gosc:cool3: Quote
mru Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 no gadałam z siek i z anią no i na razie chyba będzie tak, że w Azylu spotkamy się za tydzień wtedy pogadamy :) a kto go odwiedził? :cool3: Quote
Maszaberla Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='mru'] a kto go odwiedził? :cool3:[/quote] A byl u niego moj przyjaciel Kris79 - tez dzieki niemu bylo ogloszenie Rudzika w SE:lol: Rudzik i jego przyjaciolka z boksu dostaly przysmaki, wcinaly jak sie patrzy, Rudzik wyszedl z budy, nawet dal sie pogladzic niesmialo po glowie:bigcool: Kris tak sie rozszalal ze dokladnie umyl im caly boks i nalozyl tone swiezej slomy, psiaki byly tak zaszokowane ze pewnie zasnac nie moga;) A ta dziewczyna Rudzikowa na koniec podala lape:cool3: Kris b.Ci dziekuje za wizyte u Rudzika, zreszta wiesz jak jestem wdzieczna:kiss_2: Quote
Maszaberla Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='mru']no gadałam z siek i z anią no i na razie chyba będzie tak, że w Azylu spotkamy się za tydzień wtedy pogadamy :)[/quote] No to czekam cierpliwie nadal co tam ustalicie:cool3: Quote
siekowa Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Nie udało mi się zrobić mu zdjęć bo chował się do budy. Maszaberlo niestety nie zajme się już socjalizacją Rudzika bo dziś pożegnałam się z azylem. Quote
Maszaberla Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='siekowa']Nie udało mi się zrobić mu zdjęć bo chował się do budy. Maszaberlo niestety nie zajme się już socjalizacją Rudzika bo dziś pożegnałam się z azylem.[/quote] Bardzo sie zmartwilam, wyslalam Ci maila na pw..odezwij sie Quote
MyrkurDagur Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Witam :) Przyłączam się do wątku Rudzika ;) Choć, niestety, daleko od Warszawy mieszkam :shake: Quote
Ra_dunia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 MyrkurDagur Witamy, witamy :) i do odwiedzin wirtualnych zapraszamy! Siekowa... to już nie będziesz w ogóle w azylku bywała? Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Widzę,że Agatka i Krzyś ostro wzięli się za robotę w ogłaszaniu Rudzika...Super,że duzo osób tu zagląda:multi: Ja zaglądam i obserwuje,ale udzielam sie na watkach innych staruszków,bo tamte nie mają tak mocnej i prężnej ekipy jak Rudzik:sad: Rudziku,będzie dobrze,żeby nie Agatka,to nikt oprócz dziewczynek z Azylu by o Tobie nie wiedział.A tak...jestes Gwiazdą,zna Cie cała Polska;) Oby Ci to pomogło znaleźć domek.Agatko,Krzysiu,dziewczyny-dobra robota:cool2: Quote
Maszaberla Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Witam :) Przyłączam się do wątku Rudzika ;) Choć, niestety, daleko od Warszawy mieszkam :shake:[/quote] Witamy:multi: Quote
Maszaberla Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Renata5']Widzę,że Agatka i Krzyś ostro wzięli się za robotę w ogłaszaniu Rudzika...Super,że duzo osób tu zagląda:multi: Ja zaglądam i obserwuje,ale udzielam sie na watkach innych staruszków,bo tamte nie mają tak mocnej i prężnej ekipy jak Rudzik:sad: Rudziku,będzie dobrze,żeby nie Agatka,to nikt oprócz dziewczynek z Azylu by o Tobie nie wiedział.A tak...jestes Gwiazdą,zna Cie cała Polska;) Oby Ci to pomogło znaleźć domek.Agatko,Krzysiu,dziewczyny-dobra robota:cool2:[/quote] Renatko, nawet nie wiesz jak mi sie milo zrobilo:loveu: A jesli chodzi o inne starowinki to pamietam i nie zapominam;) Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Maszaberla']Renatko, nawet nie wiesz jak mi sie milo zrobilo:loveu: A jesli chodzi o inne starowinki to pamietam i nie zapominam;) Taka jest prawda.To Ty wypatrzyłas biedaka w schronie,to Ty zawzięcie "molestowałaś" o założenie mu wątku,to Ty porobiłas ogłoszenia,to dzięki Tobie on zaistniał na dogo.A teraz nie ma przebacz...Rudzik musi znaleźć domek.Psiak ma teraz tylu przyjaciół,że każdy stanie na rzęsach(a Ty z Krisem jako pierwsi)aby mu ten domek wyczarować:loveu: Quote
Recommended Posts