Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='siekowa']Czy jest szansa by pokazać tam także inne starsze psiaki z azylu?
Chociaż Mozarta mojego. On już 8 lat czeka w azylu a z ogłoszeń zerowy odzew. :( Nikt nie chce starszego psa, który ma bardzo słaby wzrok. [/quote]

Pamietam o reszcie, na nie tez przyjdzie czas;)

Musze tu tez podziekowac Krisowi79 :loveu:- on tez pomogl w ogloszeniu

Posted

[quote name='Ra_dunia']Spóźnione trochę, ale szczere życzenia :Rose:
Ogłoszenie super. Gazeta popularna ;), więc mam nadzieję, że Rudzikowi pomoże :cool3:[/quote]

Miejmy (chociaz wątłą) nadzieje, dzieki za zyczonka:cool1:

Posted

[quote name='mariolka']ogłoszenie świetne, ja myslalam ze to bedzie jakas wzmianka gdzies, ogloszenie standardowe.
niestety nikt wczoraj nie dzwonil, zobaczymy czy dziś coś przyniesie dzień....[/quote]

Czekamy, moze ktos sie odezwie..:thumbs:

Posted

no ja bywam a Azylu
ale dziewczyny same wiedzą jak często :(
i nie mogę obiecać, że będę częściej... :roll: chociaż bym chciała.
po prostu nie mogę - to by było nieuczciwe

w podobnej sprawie pisałam na gadu do siek :) (ale jeszcze nie odpisała)
mam pewną propozycję a propos Wesołka...
może coś podobnego udałoby się z Rudzikiem zrobić... :roll:

Posted

[quote name='mru']

w podobnej sprawie pisałam na gadu do siek :) (ale jeszcze nie odpisała)
mam pewną propozycję a propos Wesołka...
może coś podobnego udałoby się z Rudzikiem zrobić... :roll:

W takim razie czekamy na wiesci, ciekawa jestem:-)

Posted

no gadałam z siek i z anią
no i na razie chyba będzie tak, że w Azylu spotkamy się za tydzień
wtedy pogadamy :)

a kto go odwiedził? :cool3:

Posted

[quote name='mru']
a kto go odwiedził? :cool3:[/quote]

A byl u niego moj przyjaciel Kris79 - tez dzieki niemu bylo ogloszenie Rudzika w SE:lol:

Rudzik i jego przyjaciolka z boksu dostaly przysmaki, wcinaly jak sie patrzy, Rudzik wyszedl z budy, nawet dal sie pogladzic niesmialo po glowie:bigcool:

Kris tak sie rozszalal ze dokladnie umyl im caly boks i nalozyl tone swiezej slomy, psiaki byly tak zaszokowane ze pewnie zasnac nie moga;)
A ta dziewczyna Rudzikowa na koniec podala lape:cool3:

Kris b.Ci dziekuje za wizyte u Rudzika, zreszta wiesz jak jestem wdzieczna:kiss_2:

Posted

[quote name='mru']no gadałam z siek i z anią
no i na razie chyba będzie tak, że w Azylu spotkamy się za tydzień
wtedy pogadamy :)[/quote]

No to czekam cierpliwie nadal co tam ustalicie:cool3:

Posted

[quote name='siekowa']Nie udało mi się zrobić mu zdjęć bo chował się do budy. Maszaberlo niestety nie zajme się już socjalizacją Rudzika bo dziś pożegnałam się z azylem.[/quote]

Bardzo sie zmartwilam, wyslalam Ci maila na pw..odezwij sie

Posted

Widzę,że Agatka i Krzyś ostro wzięli się za robotę w ogłaszaniu Rudzika...Super,że duzo osób tu zagląda:multi:
Ja zaglądam i obserwuje,ale udzielam sie na watkach innych staruszków,bo tamte nie mają tak mocnej i prężnej ekipy jak Rudzik:sad:
Rudziku,będzie dobrze,żeby nie Agatka,to nikt oprócz dziewczynek z Azylu by o Tobie nie wiedział.A tak...jestes Gwiazdą,zna Cie cała Polska;)
Oby Ci to pomogło znaleźć domek.Agatko,Krzysiu,dziewczyny-dobra robota:cool2:

Posted

[quote name='Renata5']Widzę,że Agatka i Krzyś ostro wzięli się za robotę w ogłaszaniu Rudzika...Super,że duzo osób tu zagląda:multi:
Ja zaglądam i obserwuje,ale udzielam sie na watkach innych staruszków,bo tamte nie mają tak mocnej i prężnej ekipy jak Rudzik:sad:
Rudziku,będzie dobrze,żeby nie Agatka,to nikt oprócz dziewczynek z Azylu by o Tobie nie wiedział.A tak...jestes Gwiazdą,zna Cie cała Polska;)
Oby Ci to pomogło znaleźć domek.Agatko,Krzysiu,dziewczyny-dobra robota:cool2:[/quote]

Renatko, nawet nie wiesz jak mi sie milo zrobilo:loveu:
A jesli chodzi o inne starowinki to pamietam i nie zapominam;)

Posted

[quote name='Maszaberla']Renatko, nawet nie wiesz jak mi sie milo zrobilo:loveu:
A jesli chodzi o inne starowinki to pamietam i nie zapominam;)

Taka jest prawda.To Ty wypatrzyłas biedaka w schronie,to Ty zawzięcie "molestowałaś" o założenie mu wątku,to Ty porobiłas ogłoszenia,to dzięki Tobie on zaistniał na dogo.A teraz nie ma przebacz...Rudzik musi znaleźć domek.Psiak ma teraz tylu przyjaciół,że każdy stanie na rzęsach(a Ty z Krisem jako pierwsi)aby mu ten domek wyczarować:loveu: