Olena84 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wspaniale, że wszystko sie wyjaśniło, trzyam kciuki za Rudzika. Quote
olciamiel Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Cajus JB napisał(a):Popytam, podzwonię. Ok, fajnie, dzięki. Quote
ania_b Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 nie czytałam wątka dokładnie,, ale jak mogłabym w jakiś sposób wam pomóc to kontaktujcie się moj nr.510188456,jestem z Zielonej góry i gdzieś w czwartek wieczorem wybieram się do warszawy,a z powrotem wracam w niedzielę do Zielonej Quote
maarit Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Trzymaj się Rudziku... Zaglądnę do ciebie dopiero w czwartek... Ale jest tutaj tyle życzliwych osób... Musi się wszystko ładnie poukładać i wkrótce bedziesz w nowym domku :) Pozdrawiam was i dziękuję za pomoc... Quote
maarit Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ania_b napisał(a):nie czytałam wątka dokładnie,, ale jak mogłabym w jakiś sposób wam pomóc to kontaktujcie się moj nr.510188456,jestem z Zielonej góry i gdzieś w czwartek wieczorem wybieram się do warszawy,a z powrotem wracam w niedzielę do Zielonej Podrzucę żeby propozycja była widoczniejsza... Nie znam za bardzo szczegółów... Ale fajnie że wpadłaś na wątek:) Quote
olciamiel Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ania_b napisał(a):nie czytałam wątka dokładnie,, ale jak mogłabym w jakiś sposób wam pomóc to kontaktujcie się moj nr.510188456,jestem z Zielonej góry i gdzieś w czwartek wieczorem wybieram się do warszawy,a z powrotem wracam w niedzielę do Zielonej Dziękuję za propozycję pomocy. Teraz musimy jeszcze trochę poczekać, bo Rudzik musi mieć wyleczone zęby i porobione badania, więc to potrwa kilka dni. W przyszłym tygodniu zadzwonię i dowiem się czy coś ruszyło do przodu. Quote
siekowa Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Olciamiel ciesze się, że się nie zniechęciłaś i poczekałaś na kontakt. :) Jak będę wiedziała, kiedy Rudzik ma jechać do lecznicy to dam znać na wątku. Quote
olciamiel Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 siekowa napisał(a):Olciamiel ciesze się, że się nie zniechęciłaś i poczekałaś na kontakt. :) Jak będę wiedziała, kiedy Rudzik ma jechać do lecznicy to dam znać na wątku. Dzięki Siekowa. Nie zniechęcam się tak łatwo. Zwlaszcza, że przecież chodzi o bardzo potrzebującego psiaka. Quote
polubek Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 rudzinku mam nadzieję że wszystko będzie dobrze olciamiel cieszę się że są tacy ludzie jak ty, wiesz dobrze że ludziska potrafią patrzeć czy psiak ładny czy nie, dla mnie jest to pojęcie względne każdy z nich jest inny i każdy kochany :) Quote
olciamiel Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 polubek napisał(a):rudzinku mam nadzieję że wszystko będzie dobrze olciamiel cieszę się że są tacy ludzie jak ty, wiesz dobrze że ludziska potrafią patrzeć czy psiak ładny czy nie, dla mnie jest to pojęcie względne każdy z nich jest inny i każdy kochany :) Jakie znaczenie ma uroda psiaka? Przecież to będzie członek rodziny. Brzydkich członków rodziny nie wyrzucamy z domu. A Rudzik jest pięknym pieskiem. Quote
polubek Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 olciamiel napisał(a):Jakie znaczenie ma uroda psiaka? Przecież to będzie członek rodziny. Brzydkich członków rodziny nie wyrzucamy z domu. A Rudzik jest pięknym pieskiem. uroda psiaka nie ma znaczenia każdy jest jedyny i najlepszy przyjaciel, strasznie drażni mnie kiedy idę z moim i ludzie potrafią zaczepić mnie na ulicy "oj jakiego ślicznego pieska ma pani", wiesz jak ja nienawidzę takich tekstów brrrr swojego malucha kocham za to jaki jest bo to on mnie wybrał, ja jedyne co zrobiłam to wsadziłam rękę w pudło ze szczeniakami i wzięłam tego który pierwszy podszedł i mnie polizał Quote
olciamiel Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 polubek napisał(a):uroda psiaka nie ma znaczenia każdy jest jedyny i najlepszy przyjaciel, strasznie drażni mnie kiedy idę z moim i ludzie potrafią zaczepić mnie na ulicy "oj jakiego ślicznego pieska ma pani", wiesz jak ja nienawidzę takich tekstów brrrr swojego malucha kocham za to jaki jest bo to on mnie wybrał, ja jedyne co zrobiłam to wsadziłam rękę w pudło ze szczeniakami i wzięłam tego który pierwszy podszedł i mnie polizał Ja jedną ze swoich "psic" wybrałam bo pokazała że ma charakter, kiedy się po nią schyliłam, zaczęla szczekać i zwyczajnie zwiała. Do dziś ma swoje zdanie, ale chyba moja miłość do niej jest z wzajemnością, bo nie odstępuje mnie ani na chwilę. Chciałam zamieścić tutaj jej zdjęcie ale nie wiem jak.:placz: Quote
maarit Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 olciamiel napisał(a):Chciałam zamieścić tutaj jej zdjęcie ale nie wiem jak.:placz: Ja zapomniałam jak to sie robiło... Quote
__Lara Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Czy Rudzik ma już miejsce u olciamiel na zawsze? :) Quote
olciamiel Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 __Lara napisał(a):Czy Rudzik ma już miejsce u olciamiel na zawsze? :) Oczywiście, innej opcji nie biorę pod uwagę. Quote
__Lara Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 No to super, nareszcie wyjdzie ze schronu :D :D :D Quote
polubek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 rudziku witamy z rana czy aby nie za wcześnie wyciągamy cię na spacerek? Quote
koosiek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='olciamiel']Chciałam zamieścić tutaj jej zdjęcie ale nie wiem jak.:placz: Musisz wstawić zdjęcie n.p. na http://imageshack.us/ czy http://fotosik.pl i skopiować link do zdjęcia. Potem wchodzisz na wątek i w okienku edycji posta klikasz ikonkę przedstawiająca obrazek z drzewkiem. W pole, które się wyświetli, wklejasz link do zdjęcia, zatwierdzasz i już :) Albo podeślij mi na koosiek.psy@op.pl, to wstawię na wątek :) Quote
olciamiel Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='koosiek']Musisz wstawić zdjęcie n.p. na http://imageshack.us/ czy http://fotosik.pl i skopiować link do zdjęcia. Potem wchodzisz na wątek i w okienku edycji posta klikasz ikonkę przedstawiająca obrazek z drzewkiem. W pole, które się wyświetli, wklejasz link do zdjęcia, zatwierdzasz i już :) Albo podeślij mi na koosiek.psy@op.pl, to wstawię na wątek :) Dzięki Koosiek. Podeślę Ci jutro cała moją kochaną psiarnię. Zrobię collage i wyślę na Twojego maila. Quote
polubek Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 oj rudziku a ty calutką niedzielę przesiedziałeś sam? Quote
Cajus JB Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Trzeba się zastanowić co z tą budą dla Rudzika? Quote
maarit Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Cajus JB napisał(a):Trzeba się zastanowić co z tą budą dla Rudzika? A na czym "zostało" z tą wizytą? Może i o transporcie trzeba pomyśleć bo potem wszystko na raz się złoży... Quote
Recommended Posts