__Lara Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Cajus JB napisał(a):Cieszę się Goniu, że zaglądasz. Niedługo zostanie nas tylko garstka. A Rudzik odejdzie sam zapomniany. Bardzo to przykre... Quote
Cajus JB Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='__Lara']Bardzo to przykre... Jest jeszcze niewidomy Bambaryłek. Jest tak nisko. Raz na jakiś czas ktoś podniesie. To bardzo przykre. Quote
__Lara Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Cajus JB']Jest jeszcze niewidomy Bambaryłek. Jest tak nisko. Raz na jakiś czas ktoś podniesie. To bardzo przykre. Trzeba by ruszyć wątek Bambaryłka. Quote
Cajus JB Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Była tak próba jakiś czas temu. To samo co u Rudzika. Zryw i na tym koniec. Quote
Cajus JB Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dzień dobry Rudziku. Kto pomoże Mu znaleźć dom. Quote
maarit Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Cajus JB napisał(a): Niedługo zostanie nas tylko garstka. A Rudzik odejdzie sam zapomniany. Hej... hej.... co to za powiew pesymizmu? "Szału nie ma" ale musimy się sprężyć! Jak ogarnę to wszystko w domu to będę częściej i dłużej w sieci a Ty będziesz mógł odpocząć od NK. Na razie wpadam tylko na kilka wątków. Rudziku trzymaj się... Quote
__Lara Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Gonia13 napisał(a):Hej... hej.... co to za powiew pesymizmu? "Szału nie ma" ale musimy się sprężyć! Jak ogarnę to wszystko w domu to będę częściej i dłużej w sieci a Ty będziesz mógł odpocząć od NK. Na razie wpadam tylko na kilka wątków. Rudziku trzymaj się... Tylko najgorsze jest to, że dla Rudzika niewiele można zrobić.... poza ogłoszeniami... Quote
Bonsai Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dom, który chciałby adoptować Rudzika (za szmat czasu, bo za rok, ale zawsze to coś) nadal jest zainteresowany i cały czas utrzymuje ze mną korespondencję (kilka stron temu pisałam o tym). W związku z tym jakaś, choć odległa, nadzieja dla Rudzika jest... Quote
__Lara Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Bonsai napisał(a):Dom, który chciałby adoptować Rudzika (za szmat czasu, bo za rok, ale zawsze to coś) nadal jest zainteresowany i cały czas utrzymuje ze mną korespondencję (kilka stron temu pisałam o tym). W związku z tym jakaś, choć odległa, nadzieja dla Rudzika jest... Dobre to i tyle. ;) Quote
Cajus JB Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Nie muszę odpoczywać od nk Gonia. Po prostu nie nadążam. :lol: Lepiej będzie jak Rudzik znajdzie dom wcześniej. Quote
maarit Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Bonsai napisał(a):Dom, który chciałby adoptować Rudzika (za szmat czasu, bo za rok, ale zawsze to coś) nadal jest zainteresowany i cały czas utrzymuje ze mną korespondencję (kilka stron temu pisałam o tym). W związku z tym jakaś, choć odległa, nadzieja dla Rudzika jest... Bonsai masz rację trzymaj ten dom i kontakt....tak na wszelki wypadek oczywiscie ;) Quote
Bonsai Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Jasne, że najlepiej, by Rudzik znalazł dom wcześniej. Jednak fakt, że ktoś tam już myśli o Rudziku, pokazuje, że sprawa nie jest beznadziejna. :) Czy Rudzik ma allegro? Przydałoby się allegro wyróżnione. Jeśli nie będzie kasy na ogłoszenie, mogę przekazać na bazarek smyczki gram.pl takie jak tu http://www.gram.pl/sklep_karta.asp?e=8QriGe6 , w dużej ilości i w różnych kolorach. Tyle, że ktoś inny musiałby zająć się wysyłką, ponieważ aktualnie mam sesję i trudno byłoby mi naleźć czas na stanie na poczcie. Quote
koosiek Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Rudzik ma allegro azylowe, niewyróżnione: http://www.allegro.pl/item1043439334_rudzik_czy_spotka_go_szczescie_pomoz_on_czeka.html Quote
maarit Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [/[quote name='Bonsai']Jeśli nie będzie kasy na ogłoszenie, mogę przekazać na bazarek smyczki gram.pl takie jak tu http://www.gram.pl/sklep_karta.asp?e=8QriGe6 , w dużej ilości i w różnych kolorach. Ja tez nie mam możliwości bo mieszkam w takiej dziurze że szok... Quote
maarit Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Już mi ręce opadają... :( :( :( Tak tu cicho.... Quote
polubek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cajus JB napisał(a):A ja dobry wieczór. Kto zajrzy do Rudzika? Gonia13 napisał(a):tradycyjnie ja... i jeszcze ja dawno mnie nie było u ciebie rudziku Quote
maarit Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 polubek napisał(a):i jeszcze ja dawno mnie nie było u ciebie rudziku Fajnie że jesteś... Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego :D Quote
Recommended Posts