Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cajus JB napisał(a):
Niedługo zostanie nas tylko garstka. A Rudzik odejdzie sam zapomniany.

Hej... hej.... co to za powiew pesymizmu?
"Szału nie ma" ale musimy się sprężyć!
Jak ogarnę to wszystko w domu to będę częściej i dłużej w sieci a Ty będziesz mógł odpocząć od NK. Na razie wpadam tylko na kilka wątków.
Rudziku trzymaj się...

Posted

Gonia13 napisał(a):
Hej... hej.... co to za powiew pesymizmu?
"Szału nie ma" ale musimy się sprężyć!
Jak ogarnę to wszystko w domu to będę częściej i dłużej w sieci a Ty będziesz mógł odpocząć od NK. Na razie wpadam tylko na kilka wątków.
Rudziku trzymaj się...

Tylko najgorsze jest to, że dla Rudzika niewiele można zrobić.... poza ogłoszeniami...

Posted

Dom, który chciałby adoptować Rudzika (za szmat czasu, bo za rok, ale zawsze to coś) nadal jest zainteresowany i cały czas utrzymuje ze mną korespondencję (kilka stron temu pisałam o tym). W związku z tym jakaś, choć odległa, nadzieja dla Rudzika jest...

Posted

Bonsai napisał(a):
Dom, który chciałby adoptować Rudzika (za szmat czasu, bo za rok, ale zawsze to coś) nadal jest zainteresowany i cały czas utrzymuje ze mną korespondencję (kilka stron temu pisałam o tym). W związku z tym jakaś, choć odległa, nadzieja dla Rudzika jest...

Dobre to i tyle. ;)

Posted

Bonsai napisał(a):

Bonsai masz rację trzymaj ten dom i kontakt....tak na wszelki wypadek oczywiscie ;)

Posted

Jasne, że najlepiej, by Rudzik znalazł dom wcześniej. Jednak fakt, że ktoś tam już myśli o Rudziku, pokazuje, że sprawa nie jest beznadziejna. :)
Czy Rudzik ma allegro? Przydałoby się allegro wyróżnione. Jeśli nie będzie kasy na ogłoszenie, mogę przekazać na bazarek smyczki gram.pl takie jak tu http://www.gram.pl/sklep_karta.asp?e=8QriGe6 , w dużej ilości i w różnych kolorach. Tyle, że ktoś inny musiałby zająć się wysyłką, ponieważ aktualnie mam sesję i trudno byłoby mi naleźć czas na stanie na poczcie.